Gecen sene bayramda nerdeyse ilk kez tatli yemistim (dondurma haric onu tatlidan ya da ekstra olarak saymiyoruz tabiki). Bayram sonrası takim baya artilarla gelmisti tabi börekler baklavalar. Yani dikkat edin kizlar bayram tehlikeli
Olur inşallah küçük saksilarada dikebilirsinAyyy harika KESK’e bnmde bahçem olsaydı
Haftaya listeye.girsemmi.yada taşındıktan sonramı.girsem.ben en iyisi fireden devam edeyim.oraninda.sorumlulugu var yerleştikten sonra.kafam.rahat olsun.listeye.gireyim düzenim.pek olmaz taşınma.zamaninda.1 kilo ile kalmissin neyseki bence baslamalisin daha yolun uzun 65 i göreceğiz
15 dakika yağ yakıcı yaz youtube ilk çıkan video çok güzel terletiyoKızlar önerdiğiniz bi spor varmı
Haftaya listeye.girsemmi.yada taşındıktan sonramı.girsem.ben en iyisi fireden devam edeyim.oraninda.sorumlulugu var yerleştikten sonra.kafam.rahat olsun.listeye.gireyim düzenim.pek olmaz taşınma.zamaninda.
Olmaz gerçeklerle yüzleşmen lazim ben hergun tartiliyordum.artiysam.o.gunu hafif geçirip.telafi ediyordum ne tembel.ciktiniz yahuBen bugün tartılmasam olmamı
Aynen doğru söylüyorsun zatı kendime tabak hazırlayacak vaktim bile olmaz çok işim var çokEvde temizlik yaparken baya ödem toplamıştın artı gelmiştin o hafta. Bence de taşındıktan sonra rahat kafayla gir listeye
Tmm cnm15 dakika yağ yakıcı yaz youtube ilk çıkan video çok güzel terletiyo
Bayram sonrasi basliyor o tarifeSelam kızlar
Bu aralar burayı biraz boşladım sanki
Neyse biraz dikkat ediyim ben yoksa kaptan beni de kapı dışarı edecek
Üst üste fazla calori almış oluyorsun oda yanlis canım acikmadan yiyorsunAslında iftarda yemicektim zaten çok geç iftar yaptım dün öyle oldu sahuruda erken yapıyorum ki eriteyim diye gene 2 saat geçmiş oluyo sahurun üstünden bazen 1 de bile yapıyorum yakayım diye
Tamam canim tasindiktan sonra listeye girersin ama en azindan cuma gunu free listeye kilo bildirHaftaya listeye.girsemmi.yada taşındıktan sonramı.girsem.ben en iyisi fireden devam edeyim.oraninda.sorumlulugu var yerleştikten sonra.kafam.rahat olsun.listeye.gireyim düzenim.pek olmaz taşınma.zamaninda.
Bayramda hiç birşey yapmayın evde olmayınca yemek istemezsiniz olunca yeniyor nalesefBu bayramda karantina var. Ziyaret falan olmayacağı için sıkıntı yaşamayız inşallah
Tmm kaptanim. bildirim yapayim. Cumaya mezun kilomda olurum.ins.AllahTamam canim tasindiktan sonra listeye girersin ama en azindan cuma gunu free listeye kilo bildir
Balkonumda öyle var da bahçe isterdim :)Olur inşallah küçük saksilarada dikebilirsin
Dün öyle denk geldi aslında normalde öyle olmuyo 8:30 da yemek bitmiş oluyo gece 1 de yiyip 4:30 da uyuyorum yani kısa gibi değil ama bazen 2 de oluyo 2:30 da :)Üst üste fazla calori almış oluyorsun oda yanlis canım acikmadan yiyorsun
Olmaz gerçeklerle yüzleşmen lazim ben hergun tartiliyordum.artiysam.o.gunu hafif geçirip.telafi ediyordum ne tembel.ciktiniz yahu
Aynen doğru söylüyorsun zatı kendime tabak hazırlayacak vaktim bile olmaz çok işim var çokhepiniz 1 gün toplanıp gelseniz işmi kalır bitiririz 1 günde ohh misss
Bayramda hiç birşey yapmayın evde olmayınca yemek istemezsiniz olunca yeniyor nalesef
Çocuk milleti yaa ne diyecegi belli olmuyorAyak parmağım olduğundan etkilemedi ve kardiyoyu da ayakta yapılandam seçtim cnm
Evet yapıyorum her gece
Birde tam iç bacak sorunum var derken bir şey çıktı karşıma her gün yapılıyor kendimi ölçücem şimdi işe yararsa size söyleyeceğim 1 haftaya
Benimkiler de spor ne demek farkındalar
Annem sporcu diyorlae bir şeyi taşıyamam diyorum ama sen güçlüsün diyorlar
Bakıcıları ablamız 55 yaşında artık annem gibi kadın uzun biri yani kilolu değil ama brl çevresi var
Oturunca katlanıyor ya oğlan dönmüş ve senin 3 memen var demiş
Birde annemin yok demiş
Ve arada annem genç sen yaşlısın da diyor
Neden korkuyosun mozaikmi yedin yoksaBen bugün tartılmasam olmamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?