Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecen sene bayramda nerdeyse ilk kez tatli yemistim (dondurma haric onu tatlidan ya da ekstra olarak saymiyoruz tabiki). Bayram sonrası takim baya artilarla gelmisti tabi börekler baklavalar. Yani dikkat edin kizlar bayram tehlikeli

Bu bayramda karantina var. Ziyaret falan olmayacağı için sıkıntı yaşamayız inşallah

1 kilo ile kalmissin neyseki bence baslamalisin daha yolun uzun 65 i göreceğiz
Haftaya listeye.girsemmi.yada taşındıktan sonramı.girsem.ben en iyisi fireden devam edeyim.oraninda.sorumlulugu var yerleştikten sonra.kafam.rahat olsun.listeye.gireyim düzenim.pek olmaz taşınma.zamaninda.

Haftaya listeye.girsemmi.yada taşındıktan sonramı.girsem.ben en iyisi fireden devam edeyim.oraninda.sorumlulugu var yerleştikten sonra.kafam.rahat olsun.listeye.gireyim düzenim.pek olmaz taşınma.zamaninda.

Evde temizlik yaparken baya ödem toplamıştın artı gelmiştin o hafta. Bence de taşındıktan sonra rahat kafayla gir listeye

Evde temizlik yaparken baya ödem toplamıştın artı gelmiştin o hafta. Bence de taşındıktan sonra rahat kafayla gir listeye
Aynen doğru söylüyorsun zatı kendime tabak hazırlayacak vaktim bile olmaz çok işim var çok hepiniz 1 gün toplanıp gelseniz işmi kalır bitiririz 1 günde ohh misss

Aslında iftarda yemicektim zaten çok geç iftar yaptım dün öyle oldu sahuruda erken yapıyorum ki eriteyim diye gene 2 saat geçmiş oluyo sahurun üstünden bazen 1 de bile yapıyorum yakayım diye
Üst üste fazla calori almış oluyorsun oda yanlis canım acikmadan yiyorsun

Tamam canim tasindiktan sonra listeye girersin ama en azindan cuma gunu free listeye kilo bildir

Olmaz gerçeklerle yüzleşmen lazim ben hergun tartiliyordum.artiysam.o.gunu hafif geçirip.telafi ediyordum ne tembel.ciktiniz yahu

Benimde cumaya kadar hafif geçirmem gerekecek

Aynen doğru söylüyorsun zatı kendime tabak hazırlayacak vaktim bile olmaz çok işim var çok hepiniz 1 gün toplanıp gelseniz işmi kalır bitiririz 1 günde ohh misss

Karantina var yoksa gelirdik ayıpsın

Bayramda hiç birşey yapmayın evde olmayınca yemek istemezsiniz olunca yeniyor nalesef

Ben bayramda yapmam zaten. Şimdi ramazan koca tatlı arıyo diye yapıyorum yoksa kendime yapmam yine.

Çocuk milleti yaa ne diyecegi belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…