Neden korkuyosun mozaikmi yedin yoksa
Kız pide seven ben ramazanda 1kere aldirdim 1kere yedim okadar,verdigin 1kiloyu gecikti onuda aldinDün mozaik sıkıntı değilde önceki gün çok pide yedim en az yarım kilo erik yedim
Yoo ben buradayım. Giriyorum bakıyorum kimse bir şey yazmamış ben de yazmıyorum. Hergün takip ediyorumDiyetten bıkmışlardirçabuk pes ettiler sanirsam
Kız sende az değilsin a nasılda fark etmiş uyyyKız pide seven ben ramazanda 1kere aldirdim 1kere yedim okadar,verdigin 1kiloyu gecikti onuda aldinbide mozaik yedinyani tabi menuyede yazmadin anlasilmasin diye yada menü yazmadin
Valla Canim bu bizim yazmamış halimiz se ee pes yaniYoo ben buradayım. Giriyorum bakıyorum kimse bir şey yazmamış ben de yazmıyorum. Hergün takip ediyorum
Sen menulerini yaz canim az kaldi 1 hafta sonra hersey daha duzenli olacakBen aynıyım. 95.4
3 gündür tek kelime yazılmadı. Şimdi bizi sorunca gördüm yazılarıValla Canim bu bizim yazmamış halimiz se ee pes yani
3 gundur yazıyoruz canim ama sen takimdan cikinca bildirimler gelmiyor olabilir3 gündür tek kelime yazılmadı. Şimdi bizi sorunca gördüm yazıları
Aaaaa şimdi farkettim... Hani sayfanın başında çan işareti var ya. Orada mesaj sayısı oluyor. Meğer bana cevap verilince orada sayı çıkıyormuş. Yazılanları görmek için 6.takım sayfasına girmem gerekiyorSen menulerini yaz canim az kaldi 1 hafta sonra hersey daha duzenli olacak
Evet evet şimdi farkettim3 gundur yazıyoruz canim ama sen takimdan cikinca bildirimler gelmiyor olabilir
Birde kisi ne kadar aktifse bildirimi o kadar fazla oluyor
Aynen canim yazilanlari gormek icin sayfaya girmek gerekiyorAaaaa şimdi farkettim... Hani sayfanın başında çan işareti var ya. Orada mesaj sayısı oluyor. Meğer bana cevap verilince orada sayı çıkıyormuş. Yazılanları görmek için 6.takım sayfasına girmem gerekiyor
Ne guzel kilonu koruyorsun canim tebrik ederim ❤
Sevindim yine de canım. O kadar uğraş veriyorsun. Akmasa da damlamış....Günaydın canısı
2-3 kez tükettim işe yarıyor ama unutuyoru mesela kız kardeşim de bana onun midesini komple bozduğunu söyledi ben de o kdr bir etki yapmadı, dün de yiyemedim o kdr yorgundum ki yatağa girince aklıma geldi kalkamadımoğlum bugün de erken uyandı rüya gördüm dedi bakalım bugün nsl geçecek
Cnm kaptanZipzip- bn 100 gr veemişim
Ama daha çok da olabilir mi bilemiyorum yine zorlandım hem öğlen hem akşam öğününde tüketicem keteni bakalım cuma ya kesin çıkar sonuç
Sende hemen ispikle bı duramadinNeden korkuyosun mozaikmi yedin yoksa
Bakalım kaptanım Ramazan’dan sonra nolacak? Vücudum ödemini filan atmış olmasın diye korkuyorum ama herhalde en fazla 1-1,5 kilo fazla çıkarımNe guzel kilonu koruyorsun canim tebrik ederim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?