Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pideye basladinmi sonu geliyor ben uzak durmaya çalışıyorum bir parça koparıp alıyorum bitince daha almıyorum yedikçe yiyesim geliyor yemek yemim sadece pide yiyip çok lezzetli geliyor dün mesela patates püresi pide yedim ama sahur yapmadım çok yediğimi fark ettim

Aaa ben de onu kullanıyorum,bi de inhaler var Foster diye. Onlar rahatlatıyor biraz.
Canım ben hamilelikte astım oldum nefes darlığı çektim cokkk şiddetli hastanede yattim serumla havalarla evdede devam ettim daha sonra dogum yaptim gene hastanelik oldum sonra kafama koydum ben bu ilaçlarla yaşayamam dedim direk kestim allaha sığındım hep dua ettim şimdi maşallahim var agri kesici iciyorum biyerim agridigi zaman

Cook geçmiş olsun canim neyseki atlatmissin

Ayyyy çok gülüyorum.sana yaaa çok yaşa sen valla kaptanla çatir çatır kavga ediyorsun sanki dışardan gören öyle zanneder seviyorum kız seni
Ayyy çok utandim bende sizi seviyorum sevmeseydim burda olmazdim bende Zipzip-

Anca uyandim kizlar öğle uykusunu edindik kızla banada iyi geldi
71.4
71.2
. Valla bravo pazartesiye eksiyle geldin , hadi cuma şenlensin o zaman

. Ay ne diyosun keten tohumunu acilen edinmem lazım 5 gün oldu tuvalete gitmeyeli

Ay bir de bacağın 51 cm mi ben öliyim yaaa
Kizlar kendimi çok keyifsiz hissediyorum moralsiz hissediyorum bu kilo verme bni çok tüketiyor ne güzel yesek yesek almasak
. Ay canım niye bozuyosun moralini, takma o kadar, burda ne güzel vakit geçiyo işte, canın sıkıldı mı su iç
Hedefim 67 ilk daha var sonraki 65 bana çok daha var yapamam gibi geliyor korkuyorum bırakırım diye

Hedeften sonra korumak şart gerçekten
Mayıs ayında 40 derece üstüyüz şimdiden, ona göre gel

Tam benlik, annemin teyzesi didim de yaşıyor, biliyorum sizin oraları

Sutlu tarçınlı yeşil çay

Afiyet olsun canım. Bende kahve içicem şimdi

Çok geçmiş olsun
18yasinda kizim,14yasinda oğlum,17aylikta bitane daha minnagim var

Ayy maşallah 2 si kurtarmış kocaman olmuşlar
Gencecik anne olunca böyle , ben 38 de anne oldum ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…