Aaa ben de onu kullanıyorum,bi de inhaler var Foster diye. Onlar rahatlatıyor biraz.Ben de desmont kullaniyorum normalde abla bayadir icmiyorun dedigin gibi alismasin vucit diye.
Egeye biz de o dusunceyle geldik
He ya bir hafta ara vereyimEeeee zıp zıp zıplarsan sürekli kilolar gidiş yerini şaşırıyor demekkiii az zıpla sendenedir yaaa 1000 2000ip
Pideye basladinmi sonu geliyor ben uzak durmaya çalışıyorum bir parça koparıp alıyorum bitince daha almıyorum yedikçe yiyesim geliyor yemek yemim sadece pide yiyip çok lezzetli geliyor dün mesela patates püresi pide yedim ama sahur yapmadım çok yediğimi fark ettimPide sıcaktı ve de güzeldi her zaman öyle güzel denk gelmiyor. Bi parça aldım sonra bir parça daha sonra bir parça daha baktım gittikçe gidiyor kalktım sofradan
Of of of aşeriyo gibiydim yedikçe yiyesim geldi deli gibi saldırdım resmenDaha da yerdim de işte
67 de mezun olursun canım free listede devam edersinHedefim 67 ilk daha var sonraki 65 bana çok daha var yapamam gibi geliyor korkuyorum bırakırım diye
Canım ben hamilelikte astım oldum nefes darlığı çektim cokkk şiddetli hastanede yattim serumla havalarla evdede devam ettim daha sonra dogum yaptim gene hastanelik oldum sonra kafama koydum ben bu ilaçlarla yaşayamam dedim direk kestim allaha sığındım hep dua ettim şimdi maşallahim var agri kesici iciyorum biyerim agridigi zamanAaa ben de onu kullanıyorum,bi de inhaler var Foster diye. Onlar rahatlatıyor biraz.
Cook geçmiş olsun canim neyseki atlatmissinCanım ben hamilelikte astım oldum nefes darlığı çektim cokkk şiddetli hastanede yattim serumla havalarla evdede devam ettim daha sonra dogum yaptim gene hastanelik oldum sonra kafama koydum ben bu ilaçlarla yaşayamam dedim direk kestim allaha sığındım hep dua ettim şimdi maşallahim var agri kesici iciyorum biyerim agridigi zaman
Cekilmez olsaydın burda olur muyduno kadar mi çekilmezim
Giden alıyor tabu 67 kilo oldum gittim 77 oldum geri geldim şimdi yine kafami vurasım var oyy ben nerelere gidem67 de mezun olursun canım free listede devam edersin
Ayrica burdan giden kilo aliyor mezun oluncada burda olmak lazim
Sağol canım iykide bebegime gecmedi 3hamileligim zor geçti ilk aydan beri şukurler olsun rabbime ilaçlar biyere kadarCook geçmiş olsun canim neyseki atlatmissin
Ayyyy çok gülüyorum.sana yaaa çok yaşa sen vallao kadar mi çekilmezim
Kız senin kaç çağan varSağol canım iykide bebegime gecmedi 3hamileligim zor geçti ilk aydan beri şukurler olsun rabbime ilaçlar biyere kadar
Ayyy çok utandim bende sizi seviyorum sevmeseydim burda olmazdim bendeAyyyy çok gülüyorum.sana yaaa çok yaşa sen vallakaptanla çatir çatır kavga ediyorsun sanki dışardan gören öyle zanneder seviyorum kız seni
Çağan nekiiKız senin kaç çağan var
Canım benim Allah kolaylık versin. Küçük Bebek nasıl peki, o da çok zorluyor mu.Çok kilo aldım kızlar o kadar Yorgun’um ki ortanca bebek iki yaş sendromunda bize kök söktürüyor hem o hem bebek mahvoldum
18yasinda kizim,14yasinda oğlum,17aylikta bitane daha minnagim varçocuk demek cnm
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.Selam kizlar nasılsınız esimin anneannesi vefat etti giremedim firsatim olmadı hic
. Valla bravo pazartesiye eksiyle geldin , hadi cuma şenlensin o zamanAnca uyandim kizlaröğle uykusunu edindik kızla banada iyi geldi
71.4
71.2
. Ay ne diyosun keten tohumunu acilen edinmem lazım 5 gün oldu tuvalete gitmeyeliKızlar 1 tatlı kaşığı keten tohumu çokmuş darmadağın etti beni2 kez wc ye girdim
Daha önce daha mı az yemiştim acaba
Kızlar iç bacağınızın en kalın noktası kaç cm
Bir programa başladım 14 gün sonra ölçücez
Sağ 52 sol 51 anormal değil mi benimki birbirinden farklı
. Ay canım niye bozuyosun moralini, takma o kadar, burda ne güzel vakit geçiyo işte, canın sıkıldı mı su içKizlar kendimi çok keyifsiz hissediyorum moralsiz hissediyorum bu kilo verme bni çok tüketiyor ne güzel yesek yesek almasak
Hedefim 67 ilk daha var sonraki 65 bana çok daha var yapamam gibi geliyor korkuyorum bırakırım diye
Mayıs ayında 40 derece üstüyüz şimdiden, ona göre gel
Sutlu tarçınlı yeşil çay
Canım ben hamilelikte astım oldum nefes darlığı çektim cokkk şiddetli hastanede yattim serumla havalarla evdede devam ettim daha sonra dogum yaptim gene hastanelik oldum sonra kafama koydum ben bu ilaçlarla yaşayamam dedim direk kestim allaha sığındım hep dua ettim şimdi maşallahim var agri kesici iciyorum biyerim agridigi zaman
18yasinda kizim,14yasinda oğlum,17aylikta bitane daha minnagim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?