Sahurda biz hep kahvalti yapıyoruz cuma gun gece sahurda yiyebilirdin tatli yerine :)))ben kahvalti yapmayı özledim gercekten gece yemiyorumki arti gelmeyim diye iftar desen öyle ama en çok tahin pekmezi özledim
Yiyorum ama dengeliyorum yoksa burda coktan 80 -90 olurdum :)))Heeeee sen yiyon dime
Bizde kahvalti yapiyoruzda ama ben yersem eger ekmek salça tavada yumurta falandi filandi yicem ama kendime mukayet oluyorum sadece yoksaaaa oooo aksam sütun icine muz,chia,ceviz,hurma koyup ictimSahurda biz hep kahvalti yapıyoruz cuma gun gece sahurda yiyebilirdin tatli yerine :)))
evet canim oyuzden bende onkati olurdum isteYiyorum ama dengeliyorum yoksa burda coktan 80 -90 olurdum :)))
Kaptan sen ni yidinIstedigini yersin diye demistim
Kız pide seven ben ramazanda 1kere aldirdim 1kere yedim okadar,verdigin 1kiloyu gecikti onuda aldinbide mozaik yedinyani tabi menuyede yazmadin anlasilmasin diye yada menü yazmadin
Az olmuş gel benide yeyarim kiloda yesen aynı tat 1 tanede yesen aynı tat nasıl yedin kız ben hiç sevmiyorum
Kızlar 1 tatlı kaşığı keten tohumu çokmuş darmadağın etti beni2 kez wc ye girdim
Daha önce daha mı az yemiştim acaba
Kızlar iç bacağınızın en kalın noktası kaç cm
Bir programa başladım 14 gün sonra ölçücez
Sağ 52 sol 51 anormal değil mi benimki birbirinden farklı
O zaman sen menu yazmaya devam et canim :))evet canim oyuzden bende onkati olurdum iste
Keten tohumu hic kullanmaidm ama etki ediyorsa oyle bende alayim yaaKızlar 1 tatlı kaşığı keten tohumu çokmuş darmadağın etti beni2 kez wc ye girdim
Birsey yemedim canimKaptan sen ni yidin
Eeee bana neden etki etmiyoKızlar 1 tatlı kaşığı keten tohumu çokmuş darmadağın etti beni2 kez wc ye girdim
ohhhhhh maşallahhh sana afiyet olsun ben biryudum pizza yedim diye etmediğini birakmadinPide sıcaktı ve de güzeldi her zaman öyle güzel denk gelmiyor. Bi parça aldım sonra bir parça daha sonra bir parça daha baktım gittikçe gidiyor kalktım sofradan
Of of of aşeriyo gibiydim yedikçe yiyesim geldi deli gibi saldırdım resmenDaha da yerdim de işte
Canim 3 gündür hatta iyi yoğunuz bazen çok olmasada arada yazılıyor sohbet ediliyor siz grubu takip etmediğiniz için bildirim gelmiyor hadeki diyelim kimse yazmıyor sen yaz sohbeti başlat ve söyle bir şeyde var biz 3 gündür yazmıyorsak menüler nereye yazılıyor3 gündür tek kelime yazılmadı. Şimdi bizi sorunca gördüm yazıları
Tamamyaaaa öffff tamam senin dedigin gene oluyorrrr
Mayıs ayında 40 derece üstüyüz şimdiden, ona göre gelBenim kronik bahar alerjisi ilacı alışkanlık yapmasın diye bazen içmiyorum, sonra çarpıyo beni yerden yere
Ah canım bende sıcakçıyım, 38 dereceye gıkım çıkmaz, emeklilikte niyetimiz egeye yerleşmek nasip olursa inşallah
2 dk kendine dayana bilir ancakKaptanligi sana vereyim mi
Eeeee zıp zıp zıplarsan sürekli kilolar gidiş yerini şaşırıyor demekkiii az zıpla sendeKizlar kendimi çok keyifsiz hissediyorum moralsiz hissediyorum bu kilo verme bni çok tüketiyor ne güzel yesek yesek almasak
o kadar mi çekilmezim2 dk kendine dayana bilir ancakhep çemkiriyo Allah sana sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?