Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sahurda biz hep kahvalti yapıyoruz cuma gun gece sahurda yiyebilirdin tatli yerine :)))
Bizde kahvalti yapiyoruzda ama ben yersem eger ekmek salça tavada yumurta falandi filandi yicem ama kendime mukayet oluyorum sadece yoksaaaa oooo aksam sütun icine muz,chia,ceviz,hurma koyup ictim

Kızlar 1 tatlı kaşığı keten tohumu çokmuş darmadağın etti beni2 kez wc ye girdim
Daha önce daha mı az yemiştim acaba
Kızlar iç bacağınızın en kalın noktası kaç cm
Bir programa başladım 14 gün sonra ölçücez
Sağ 52 sol 51 anormal değil mi benimki birbirinden farklı

Kız pide seven ben ramazanda 1kere aldirdim 1kere yedim okadar,verdigin 1kiloyu gecikti onuda aldinbide mozaik yedinyani tabi menuyede yazmadin anlasilmasin diye yada menü yazmadin

Pide sıcaktı ve de güzeldi her zaman öyle güzel denk gelmiyor. Bi parça aldım sonra bir parça daha sonra bir parça daha baktım gittikçe gidiyor kalktım sofradan

Az olmuş gel benide ye yarim kiloda yesen aynı tat 1 tanede yesen aynı tat nasıl yedin kız ben hiç sevmiyorum

Of of of aşeriyo gibiydim yedikçe yiyesim geldi deli gibi saldırdım resmen Daha da yerdim de işte

Yok canım benim de bacak ölçülerim farklı. İki tane olan uzuvlarımızın hiçbiri aynı ölçülerde değil zaten diye biliyorum

evet canim oyuzden bende onkati olurdum iste
O zaman sen menu yazmaya devam et canim :))
Keten tohumu hic kullanmaidm ama etki ediyorsa oyle bende alayim yaa
Bacağımi olcmem lazim ama ikisinin farkli olmasi normal canim
Kaptan sen ni yidin
Birsey yemedim canim

Eeee bana neden etki etmiyo

ohhhhhh maşallahhh sana afiyet olsun ben biryudum pizza yedim diye etmediğini birakmadin

3 gündür tek kelime yazılmadı. Şimdi bizi sorunca gördüm yazıları
Canim 3 gündür hatta iyi yoğunuz bazen çok olmasada arada yazılıyor sohbet ediliyor siz grubu takip etmediğiniz için bildirim gelmiyor hadeki diyelim kimse yazmıyor sen yaz sohbeti başlat ve söyle bir şeyde var biz 3 gündür yazmıyorsak menüler nereye yazılıyor

Mayıs ayında 40 derece üstüyüz şimdiden, ona göre gel

Kizlar kendimi çok keyifsiz hissediyorum moralsiz hissediyorum bu kilo verme bni çok tüketiyor ne güzel yesek yesek almasak
Eeeee zıp zıp zıplarsan sürekli kilolar gidiş yerini şaşırıyor demekkiii az zıpla sende nedir yaaa 1000 2000ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…