ohhhhhh maşallahhh sana afiyet olsun ben biryudum pizza yedim diye etmediğini birakmadin
Diğeri kadar değil canım daha insaflıCanım benim Allah kolaylık versin. Küçük Bebek nasıl peki, o da çok zorluyor mu.
İnşallah canımKardesin gelmiş neyseki yardimci olur sana
Bebegin az daha buyusun kendini hazir hissettginde bekliyorum canim
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Haftaya eksi ile başlamak guzel canım keten tohumu guzel etki ederse bizlerde deneyelim
Supersin canim
Günaydın ablacim ❤
Aldık canim ev sahibi haftaya çıkarsa bizde usta goturucez boya için geçen akşam eşim mobilya ustası götürdü kitaplık için birde yatak odasına gömme dolap yaptiricam bana kiler şart o yüzden bunların takılması boya derken Haziran 15 bulur gibi taşınmamGulumse24 canim evi aldınız mı tam olarak nezaman tasincaniz
Hayırlı uğurlu olsun canım, ağız tadıyla güzel günlerde oturun inşallahAldık canim ev sahibi haftaya çıkarsa bizde usta goturucez boya için geçen akşam eşim mobilya ustası götürdü kitaplık için birde yatak odasına gömme dolap yaptiricam bana kiler şart o yüzden bunların takılması boya derken Haziran 15 bulur gibi taşınmam
Olsun canim hayirlisi olsun almissinizya olur hersey olurAldık canim ev sahibi haftaya çıkarsa bizde usta goturucez boya için geçen akşam eşim mobilya ustası götürdü kitaplık için birde yatak odasına gömme dolap yaptiricam bana kiler şart o yüzden bunların takılması boya derken Haziran 15 bulur gibi taşınmam
Sagol ablacım Allah razi olsun rabbim kirada olan herkese nasip etsinHayırlı uğurlu olsun canım, ağız tadıyla güzel günlerde oturun inşallah
Aynen acelemiz yok canım yavaş yavaş hepsi olur zamanlaOlsun canim hayirlisi olsun almissinizya olur hersey olur
Bu karari cook beğendimKızlar bayram yasak gidip gelinmicek
ben yaziyodumyaBayram da tatliyi unutun 81 ilde sokaga cikmak yasak
Bende bende encok istedigim buyduBu karari cook beğendim
Duyar duymaz buraya yazayim dedim senden önce yazmisimben yaziyodumya
Bende çok sevdim ohh misssBu karari cook beğendim
15 ille sınırlı kalmamasi cok iyi olduBende bende encok istedigim buydu
iste kaptan gene belli etti kendiniDuyar duymaz buraya yazayim dedim senden önce yazmisim
İyi oldu vallaaa öpüşüp koklasmicaz baklava tatli yokBende çok sevdim ohh missskim uğraşacak börek sarma tatlı offf iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?