- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ohhhh15 ille sınırlı kalmamasi cok iyi oldu
Yoksa diger insanlar gezmeye devam edecekti
Cidden miEeee bana neden etki etmiyo
Yoğurda katiyorum bende ama olmuyo canimCidden mi
Nasıl tükettin cnm yoğurda katıyorum ben
Canım tane mi öğütülmüş müYoğurda katiyorum bende ama olmuyo canim
Tane tane canim bende yiyomda bağırsaklarda etki etmiyo benim hicbirseyCanım tane mi öğütülmüş mü
Benim ki tane
Öğütülenler işlevselliğini yitiriyormuş ve çiğnemek gerekiyor bn çatur çutur her yoğurt lokmamı çiğnedim
Karantinayi takan mi varki canim masallah benim tanidiklar hala ramazanda gelmediniz iftar yapamadik diye trip atiyolar. Gitmedim pisman degilimBu bayramda karantina var. Ziyaret falan olmayacağı için sıkıntı yaşamayız inşallah
Evet hapim kalmadi ah olsa hemen etki ediyoAaa ben de onu kullanıyorum,bi de inhaler var Foster diye. Onlar rahatlatıyor biraz.
Valla o kadar iyi olduki. Simdi gitmesem küsüyo millet. İftara gitmedik diye bile adimiz cikti biz abartiyomusuz. Tanidiklar toplandi beraber börek bile acti siz karantinada kalmaya devam edin15 ille sınırlı kalmamasi cok iyi oldu
Yoksa diger insanlar gezmeye devam edecekti
Canima minnet emin ol annemle kaynanama ugrayip döncektim o da yine gitmezdim de telde kv trip atiyo esime ondan artik bayramda gidelim madem kaldirdilar yasagi dedik. Bana kalsa yine gitmezdim iste esimin hatrina.
Allah korusun canim yaa boyle olmazsa onune gecilmicek ama anlamiyolarda bizim sagligimiz icin sıkma canini hepimiz özledik annemizi kardesimizi ama gecicek inşallahKarantinayi takan mi varki canim masallah benim tanidiklar hala ramazanda gelmediniz iftar yapamadik diye trip atiyolar. Gitmedim pisman degilim
Evet hapim kalmadi ah olsa hemen etki ediyo
Valla o kadar iyi olduki. Simdi gitmesem küsüyo millet. İftara gitmedik diye bile adimiz cikti biz abartiyomusuz. Tanidiklar toplandi beraber börek bile acti siz karantinada kalmaya devam edin
Valla en cok ben sevindim olmasi gereken bu sanki mugalda yok virüs sacmaliga bak.
Canima minnet emin ol annemle kaynanama ugrayip döncektim o da yine gitmezdim de telde kv trip atiyo esime ondan artik bayramda gidelim madem kaldirdilar yasagi dedik. Bana kalsa yine gitmezdim iste esimin hatrina.
Gitmesen muglada yasak kalkti niye gelmiyosunuz diyo millet iste o kadar bilincsizki herkes. İyi oldu. Evet annemi cook ozledim ama napalim bide yasli benim annem babam mecburuz dikkat etmeye. E esim hala calisiyo her yere giriyo cikiyo tasiyici olsa annemlere bisey olsa cok uzulurum.
Aynen oyle ortim insallah ne kadar dikkat o kadar cabuk kurtulusAllah korusun canim yaa boyle olmazsa onune gecilmicek ama anlamiyolarda bizim sagligimiz icin sıkma canini hepimiz özledik annemizi kardesimizi ama gecicek inşallah
Hisst ortim tatli plani iptal mi bayramda mideler de karantinada mi
Hayirli iftarlar canım ❤
Sorma bi tatli Keyfimiz vardi oda gitti neyse zayiflayinca artikHisst ortim tatli plani iptal mi bayramda mideler de karantinada mi
heeeee sen sayiii şeysinHayirli iftarlar canım ❤
Dakikayi cok beklemedim aslinda daha oruc tutamıyorum:))
Aynen de evdekileri bekliyorum aksam yemegine az buçuk dakika sayıyorum sayılır:)))heeeee sen sayiii şeysin
Pantolonların belinden dusmesi paha bicilemezSorma bi tatli Keyfimiz vardi oda gitti neyse zayiflayinca artik
Arada gelip bakıyorum ama çok yazmıyorum doğru söylüyorsun. Nasılsın canımfattylamb94 canim cok uğramıyorsun takima
Esofmanim kalmamıştı kizin dolabını actim durdedim giyim anaaaa oldu ya bende incelme oldu çok spordan dolayiAynen de evdekileri bekliyorum aksam yemegine az buçuk dakika sayıyorum sayılır:)))
Iyiyim canim sen nasilsin ❤Arada gelip bakıyorum ama çok yazmıyorum doğru söylüyorsun. Nasılsın canım
En son üseniyorum demisti menü yazmayafattylamb94 canim cok uğramıyorsun takima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?