Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım tane mi öğütülmüş mü
Benim ki tane
Öğütülenler işlevselliğini yitiriyormuş ve çiğnemek gerekiyor bn çatur çutur her yoğurt lokmamı çiğnedim
Tane tane canim bende yiyomda bağırsaklarda etki etmiyo benim hicbirsey

Bu bayramda karantina var. Ziyaret falan olmayacağı için sıkıntı yaşamayız inşallah
Karantinayi takan mi varki canim masallah benim tanidiklar hala ramazanda gelmediniz iftar yapamadik diye trip atiyolar. Gitmedim pisman degilim
Aaa ben de onu kullanıyorum,bi de inhaler var Foster diye. Onlar rahatlatıyor biraz.
Evet hapim kalmadi ah olsa hemen etki ediyo
15 ille sınırlı kalmamasi cok iyi oldu
Yoksa diger insanlar gezmeye devam edecekti
Valla o kadar iyi olduki. Simdi gitmesem küsüyo millet. İftara gitmedik diye bile adimiz cikti biz abartiyomusuz. Tanidiklar toplandi beraber börek bile acti siz karantinada kalmaya devam edin
Valla en cok ben sevindim olmasi gereken bu sanki mugalda yok virüs sacmaliga bak.
Canima minnet emin ol annemle kaynanama ugrayip döncektim o da yine gitmezdim de telde kv trip atiyo esime ondan artik bayramda gidelim madem kaldirdilar yasagi dedik. Bana kalsa yine gitmezdim iste esimin hatrina.
Gitmesen muglada yasak kalkti niye gelmiyosunuz diyo millet iste o kadar bilincsizki herkes. İyi oldu. Evet annemi cook ozledim ama napalim bide yasli benim annem babam mecburuz dikkat etmeye. E esim hala calisiyo her yere giriyo cikiyo tasiyici olsa annemlere bisey olsa cok uzulurum.

Allah korusun canim yaa boyle olmazsa onune gecilmicek ama anlamiyolarda bizim sagligimiz icin sıkma canini hepimiz özledik annemizi kardesimizi ama gecicek inşallah

Allah korusun canim yaa boyle olmazsa onune gecilmicek ama anlamiyolarda bizim sagligimiz icin sıkma canini hepimiz özledik annemizi kardesimizi ama gecicek inşallah
Aynen oyle ortim insallah ne kadar dikkat o kadar cabuk kurtulus ilk defa bayramda baklava yapcaktim (normalde annemle ypiyodum da tek basima ilk) o da viruse denkgeldi hayattaki sansim neyse ben de oturur ders calisirim krizi firsata ceviriyorumdur yine bigün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…