Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pantolonların belinden dusmesi paha bicilemez
Pantolon dedin aklıma geldi eteklerim artık olmuyor yere düşüyor tuniklerimin altina 1 tane pantolon almıştım oda şalvar gibi oldu gecen akşam komşuma giderken tunigin altına tayt giydim tabi beni görünce kısa süreli bir şok geçirdi nasıl zayiflamissin dedi eski komsum böyle kal daha verme diyo

18mayis pazartesi
Sahur
300ml süt,1muz,2ceviz,tarçın,chia bızzzttt,1dilim peynir
İftar
1kepce yogurt çorbası,2dolma bulgurlu,1kase cacık,salata,1hurma
2litre su olur,1turk kahvesi,2bitter buda olsun artik yoksa kendimi
Nasıl olduki bugün mercimek çorbası yok

Tamam deseydin vermem çirkin olcaksam vermem daha bidaha mezun olcam.deseydin

Harika sakın bozma bu düzende devam et emeklerin boşa gitmesin
Ben de veriyorum tekrardan aldiklarimi ama keske bu raddeye gelmeden müdahale etseymisim diyorum yani bu kadar zorlanmazdim. Gerci o dönem diyetten kendimi biktirmistim da

18mayis pazartesi
Sahur
300ml süt,1muz,2ceviz,tarçın,chia bızzzttt,1dilim peynir
İftar
1kepce yogurt çorbası,2dolma bulgurlu,1kase cacık,salata,1hurma
2litre su olur,1turk kahvesi,2bitter buda olsun artik yoksa kendimi

Afiyet olsun canım

Süpperrr . Ama sen komşunu dinleme ver bence daha
Kabizliga iyi gelen tarif verdi Feridun kunak
1subar.kayısı
1subar.erik
1subar.hurma
Yarim limon
6subar.su bızztt yapip hergun icin dedi simdi onu yaptim bakalim bu fayda etcekmi ederse derim herkese
Biraz şeker yüklemesi , inşallah işe yarar canım

Ölcmedim ama ic bacaklarım hic ic acici degil. Daha dogrusu klasik turk kadiniyim ust ince altlara dogru kalnlasiyo

Ölcmedim ama ic bacaklarım hic ic acici degil. Daha dogrusu klasik turk kadiniyim ust ince altlara dogru kalnlasiyo
Aynen canım armut tipi göğüs yok, bel kavisli ama karın var, ve koca bir toto kalın üst bacaklar, Allahtan bileklerim incedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…