Öğütülmüş olarak tüketin diyorlar ben öğütmek istedim kaygan oldugu için robottan çekemedimCanım tane mi öğütülmüş mü
Benim ki tane
Öğütülenler işlevselliğini yitiriyormuş ve çiğnemek gerekiyor bn çatur çutur her yoğurt lokmamı çiğnedim
Pantolon dedin aklıma geldi eteklerim artık olmuyor yere düşüyor tuniklerimin altina 1 tane pantolon almıştım oda şalvar gibi oldu gecen akşam komşuma giderken tunigin altına tayt giydimPantolonların belinden dusmesi paha bicilemez
Nasıl olduki bugün mercimek çorbası yok18mayis pazartesi
Sahur
300ml süt,1muz,2ceviz,tarçın,chia bızzzttt,1dilim peynir
İftar
1kepce yogurt çorbası,2dolma bulgurlu,1kase cacık,salata,1hurma
2litre su olur,1turk kahvesi,2bitterbuda olsun artik yoksa kendimi
Yeter artik diyesim vardi zaten kiz mercimekten baska bisey icmiyolar cinslerNasıl olduki bugün mercimek çorbası yok
Evet biliyorum söylemiştin normaldemi başka çorba icmiyorlar yoksa Ramazan'da miYeter artik diyesim vardi zaten kiz mercimekten baska bisey icmiyolar cinsler
Tamam deseydin vermem çirkin olcaksam vermem daha bidaha mezun olcam.deseydinPantolon dedin aklıma geldi eteklerim artık olmuyor yere düşüyor tuniklerimin altina 1 tane pantolon almıştım oda şalvar gibi oldu gecen akşam komşuma giderken tunigin altına tayt giydimtabi beni görünce kısa süreli bir şok geçirdi nasıl zayiflamissin dedi eski komsum böyle kal daha verme diyo
Her zamanEvet biliyorum söylemiştin normaldemi başka çorba icmiyorlar yoksa Ramazan'da mi
18mayis pazartesi
Sahur
İftar
Bizde ramazanda yuzde 90 tarhana corbasi iciyoruzEvet biliyorum söylemiştin normaldemi başka çorba icmiyorlar yoksa Ramazan'da mi
Evet bende severim ama naletler icmiyoooBizde ramazanda yuzde 90 tarhana corbasi iciyoruz
Insallah faydasi olur canimKabizliga iyi gelen tarif verdi Feridun kunak
1subar.kayısı
1subar.erik
1subar.hurma
Yarim limon
6subar.su bızztt yapip hergun icin dedi simdi onu yaptim bakalim bu fayda etcekmi ederse derim herkese
İnşallah canım ya olursa iyi olurInsallah faydasi olur canim
HarikaPantolon dedin aklıma geldi eteklerim artık olmuyor yere düşüyor tuniklerimin altina 1 tane pantolon almıştım oda şalvar gibi oldu gecen akşam komşuma giderken tunigin altına tayt giydimtabi beni görünce kısa süreli bir şok geçirdi nasıl zayiflamissin dedi eski komsum böyle kal daha verme diyo
Bilmiyorum tam tersini okudum cnmÖğütülmüş olarak tüketin diyorlar ben öğütmek istedim kaygan oldugu için robottan çekemedim
18mayis pazartesi
Sahur
İftar
Pantolon dedin aklıma geldi eteklerim artık olmuyor yere düşüyor tuniklerimin altina 1 tane pantolon almıştım oda şalvar gibi oldu gecen akşam komşuma giderken tunigin altına tayt giydimtabi beni görünce kısa süreli bir şok geçirdi nasıl zayiflamissin dedi eski komsum böyle kal daha verme diyo
Biraz şeker yüklemesi , inşallah işe yarar canımKabizliga iyi gelen tarif verdi Feridun kunak
1subar.kayısı
1subar.erik
1subar.hurma
Yarim limon
6subar.su bızztt yapip hergun icin dedi simdi onu yaptim bakalim bu fayda etcekmi ederse derim herkese
Ölcmedim ama ic bacaklarım hic ic acici degil. Daha dogrusu klasik turk kadiniyim ust ince altlara dogru kalnlasiyoKızlar 1 tatlı kaşığı keten tohumu çokmuş darmadağın etti beni2 kez wc ye girdim
Daha önce daha mı az yemiştim acaba
Kızlar iç bacağınızın en kalın noktası kaç cm
Bir programa başladım 14 gün sonra ölçücez
Sağ 52 sol 51 anormal değil mi benimki birbirinden farklı
Aynen canım armut tipi göğüs yok, bel kavisli ama karın var, ve koca bir toto kalın üst bacaklar, Allahtan bileklerim incedirÖlcmedim ama ic bacaklarım hic ic acici degil. Daha dogrusu klasik turk kadiniyim ust ince altlara dogru kalnlasiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?