Geçmiş olsun canım, seninki muhtemelen hamilelikten kaynaklı nefes darlığı sikayetiymis. Ben liseden beri yaşıyorum. Son yıllarda kilolu olmanın getirdiği etki de var sanırım daha yoğun yaşıyorum. Allah'a ve duaya inanırım elbet, ama atak geldiğinde ilaçsız atlatamiyorum. Ben de hastanede defalarca yattım çok yoğun zamanlarımda ama şükür evde atlatiyorum bir süredir.Canım ben hamilelikte astım oldum nefes darlığı çektim cokkk şiddetli hastanede yattim serumla havalarla evdede devam ettim daha sonra dogum yaptim gene hastanelik oldum sonra kafama koydum ben bu ilaçlarla yaşayamam dedim direk kestim allaha sığındım hep dua ettim şimdi maşallahim var agri kesici iciyorum biyerim agridigi zaman
İsin kötu tarafi gögus de var bide minyonum kilo alinca buldumcuk gbi bisey oluyorum hic hos değilAynen canım armut tipi göğüs yok, bel kavisli ama karın var, ve koca bir toto kalın üst bacaklar, Allahtan bileklerim incedir
Toto seven de çok bacı öyle demeAynen canım armut tipi göğüs yok, bel kavisli ama karın var, ve koca bir toto kalın üst bacaklar, Allahtan bileklerim incedir
Yine şahanesin canım18 mayıs
09.20
Kakaolu muzlu yulaf lapası
12.30
2 kuru kayısı 4 tuzsuz badem
13.30
1 tabak zeytinyağlı patlıcan
Yoğurt
18.30
Öğle ile aynı
Su 4 ü buldu
Spor 32 dk pilates
200 iç bacak hareketi
Zipzip- @hasbeenandgone
Bittere kadar herşey müthiş ammmAA o kısmı kaptana bırakıyorum18mayis pazartesi
Sahur
300ml süt,1muz,2ceviz,tarçın,chia bızzzttt,1dilim peynir
İftar
1kepce yogurt çorbası,2dolma bulgurlu,1kase cacık,salata,1hurma
2litre su olur,1turk kahvesi,2bitterbuda olsun artik yoksa kendimi
Ay benim kocam hiçte öyle balık eti falan sevmez 50 kilo olıyım desem piyango çıkmış gibi sevinirToto seven de çok bacı öyle deme
Bitter e izin var o kadar da acimasiz olmayalim[
Bittere kadar herşey müthiş ammmAA o kısmı kaptana bırakıyorum
Canım ben hamilelikte astım oldum nefes darlığı çektim cokkk şiddetli hastanede yattim serumla havalarla evdede devam ettim daha sonra dogum yaptim gene hastanelik oldum sonra kafama koydum ben bu ilaçlarla yaşayamam dedim direk kestim allaha sığındım hep dua ettim şimdi maşallahim var agri kesici iciyorum biyerim agridigi zaman
Kizlar bu galiba sehirle de alakali yani bazi yerlerde yesillik falan azdiriyo benim astimimi. Üni okurken erzurumda cok nadirdi tikandigim ama buraya bi dönüyorum hapsirmaktan kendime gelemiyorum hele ilkbahrda o limon ciceklerinin actigi sokakların koltuğu bi donem varya hah iste o zaman mahvoluyorum resmen tikaniyorum. Ortalık biraz daha sakinlesin ilk isim ilacimi yazdirmak olcak.Geçmiş olsun canım, seninki muhtemelen hamilelikten kaynaklı nefes darlığı sikayetiymis. Ben liseden beri yaşıyorum. Son yıllarda kilolu olmanın getirdiği etki de var sanırım daha yoğun yaşıyorum. Allah'a ve duaya inanırım elbet, ama atak geldiğinde ilaçsız atlatamiyorum. Ben de hastanede defalarca yattım çok yoğun zamanlarımda ama şükür evde atlatiyorum bir süredir.
Atacam kendimi biyerden %80kakao amayag[
Bittere kadar herşey müthiş ammmAA o kısmı kaptana bırakıyorum
Kader değil bu, değiştiricez bunu Kk gücü adına burdayızİsin kötu tarafi gögus de var bide minyonum kilo alinca buldumcuk gbi bisey oluyorum hic hos değil
Çok geçmiş olsun ben fix dual kullanıyorum dün beni çok sarsmıştı ama aldım ilacı bugün rahatımKizlar bu galiba sehirle de alakali yani bazi yerlerde yesillik falan azdiriyo benim astimimi. Üni okurken erzurumda cok nadirdi tikandigim ama buraya bi dönüyorum hapsirmaktan kendime gelemiyorum hele ilkbahrda o limon ciceklerinin actigi sokakların koltuğu bi donem varya hah iste o zaman mahvoluyorum resmen tikaniyorum. Ortalık biraz daha sakinlesin ilk isim ilacimi yazdirmak olcak.
Sngl dogru söyluyo ortim bu hastalik kalici bisey gecmez yani sadece dönem dönem artip azaliyo. Bu arada gecmis olsun
Maşallah canım, kız çocuk ne de olsaDiğeri kadar değil canım daha insaflı
Ben? Ben de olmazdim dimi ben de cekilirimCekilmez olsaydın burda olur muydun
Beni de seviyosun dimiAyyyy çok gülüyorum.sana yaaa çok yaşa sen vallakaptanla çatir çatır kavga ediyorsun sanki dışardan gören öyle zanneder seviyorum kız seni
Bana bi günden bi güne seni seviyorum demedin
Çağan nekii
Kiz sen nerelisin malatya elazig da öyle derçocuk demek cnm
Benimde burnum kıpkırmızı oluyo halsirmaktan banada test yapmisti doktor çoğu seye alerjim ciktiKizlar bu galiba sehirle de alakali yani bazi yerlerde yesillik falan azdiriyo benim astimimi. Üni okurken erzurumda cok nadirdi tikandigim ama buraya bi dönüyorum hapsirmaktan kendime gelemiyorum hele ilkbahrda o limon ciceklerinin actigi sokakların koltuğu bi donem varya hah iste o zaman mahvoluyorum resmen tikaniyorum. Ortalık biraz daha sakinlesin ilk isim ilacimi yazdirmak olcak.
Sngl dogru söyluyo ortim bu hastalik kalici bisey gecmez yani sadece dönem dönem artip azaliyo. Bu arada gecmis olsun
Dur ben seni tutuyum. Actim carsafi at simdiAtacam kendimi biyerden %80kakao amayag
İnsallah abla yememeye calismaktan cok yoruldum insan kendinden yprulur muKader değil bu, değiştiricez bunu Kk gücü adına burdayız
Sana da gecmis olsun abla iyi yapmissin o ilac benim her şeyim hemen sip diye geciriyoÇok geçmiş olsun ben fix dual kullanıyorum dün beni çok sarsmıştı ama aldım ilacı bugün rahatım
Cekilirsin tabi kiBen? Ben de olmazdim dimi ben de cekilirim
Bir kere menu paylastin sonrasi yokElimden geldikçe diyetteyim artık inş amin
İnsan hergun baklava yese bıkar yahu hergun ayni çorba icilirmi degisikHer zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?