Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun canım, seninki muhtemelen hamilelikten kaynaklı nefes darlığı sikayetiymis. Ben liseden beri yaşıyorum. Son yıllarda kilolu olmanın getirdiği etki de var sanırım daha yoğun yaşıyorum. Allah'a ve duaya inanırım elbet, ama atak geldiğinde ilaçsız atlatamiyorum. Ben de hastanede defalarca yattım çok yoğun zamanlarımda ama şükür evde atlatiyorum bir süredir.

[
18mayis pazartesi
Sahur
300ml süt,1muz,2ceviz,tarçın,chia bızzzttt,1dilim peynir
İftar
1kepce yogurt çorbası,2dolma bulgurlu,1kase cacık,salata,1hurma
2litre su olur,1turk kahvesi,2bitter buda olsun artik yoksa kendimi
Bittere kadar herşey müthiş ammmAA o kısmı kaptana bırakıyorum

Kizlar bu galiba sehirle de alakali yani bazi yerlerde yesillik falan azdiriyo benim astimimi. Üni okurken erzurumda cok nadirdi tikandigim ama buraya bi dönüyorum hapsirmaktan kendime gelemiyorum hele ilkbahrda o limon ciceklerinin actigi sokakların koltuğu bi donem varya hah iste o zaman mahvoluyorum resmen tikaniyorum. Ortalık biraz daha sakinlesin ilk isim ilacimi yazdirmak olcak.
Sngl dogru söyluyo ortim bu hastalik kalici bisey gecmez yani sadece dönem dönem artip azaliyo. Bu arada gecmis olsun

Çok geçmiş olsun ben fix dual kullanıyorum dün beni çok sarsmıştı ama aldım ilacı bugün rahatım

Cekilmez olsaydın burda olur muydun
Ben? Ben de olmazdim dimi ben de cekilirim
Ayyyy çok gülüyorum.sana yaaa çok yaşa sen valla kaptanla çatir çatır kavga ediyorsun sanki dışardan gören öyle zanneder seviyorum kız seni
Beni de seviyosun dimi
Ayyy çok utandim bende sizi seviyorum sevmeseydim burda olmazdim bende Zipzip-
Bana bi günden bi güne seni seviyorum demedin
çocuk demek cnm
Kiz sen nerelisin malatya elazig da öyle der

Benimde burnum kıpkırmızı oluyo halsirmaktan banada test yapmisti doktor çoğu seye alerjim cikti

Atacam kendimi biyerden %80kakao amayag
Dur ben seni tutuyum. Actim carsafi at simdi
Kader değil bu, değiştiricez bunu Kk gücü adına burdayız
İnsallah abla yememeye calismaktan cok yoruldum insan kendinden yprulur mu
Çok geçmiş olsun ben fix dual kullanıyorum dün beni çok sarsmıştı ama aldım ilacı bugün rahatım
Sana da gecmis olsun abla iyi yapmissin o ilac benim her şeyim hemen sip diye geciriyo

Menümü yazıyım

Sabah 10.00
1 yumurtadan omlet
4 yeşil zeytin
2 parmak beyaz peynir
Söğüş
Yarım dilim kepek ekmek

14.00
Yarım muz, yarım greyfurt

18.00
Mantar sote 6 y kaşığı
2 kaşık yoğurt
2 dilim fırın mücver

19.00
Filtre kahve

22.00
Yeşil çay

8 dakika karın egsersiz
30 dakika kalça bacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…