Yaa komik degil ama evde zor oluyordur tahmin ediyorum bugun çorba yapmissin guzeldi :))Çok komik dimi kaptanımZipzip-
Ayyyy kıskanmis benim ortimBen? Ben de olmazdim dimi ben de cekilirim
Beni de seviyosun dimi
Bana bi günden bi güne seni seviyorum demedin
Kiz sen nerelisin malatya elazig da öyle der
Ya biliyo musun menü yazmak çok zor geliyo.. Dur yazım ama.. oruç değilim..Cekilirsin tabi ki
Bir kere menu paylastin sonrasi yok
Cuma gunune reglin etkisi gecer tarti bildirimini bekliyorum :))
Guzelmis afiyet olsun ❤Ya biliyo musun menü yazmak çok zor geliyo.. Dur yazım ama.. oruç değilim..
Kahvaltı 13te..
1 haş yumurta
1 parça peynir
Ara
Türk kahvesi
2 kare çikolata
Akşam 19.45
1 kase kremalı sebze çorbası (yarışma için)
Salata
1 kase yoğurt
Akşam
Kahve
İyi midir
Tam beni tarif etti vallaAynen canım armut tipi göğüs yok, bel kavisli ama karın var, ve koca bir toto kalın üst bacaklar, Allahtan bileklerim incedir
Ev halkı komple kilo aldık .. bayrama kdr hiç kaçamak yapmak yok bana.. sonrasında şeker orucu düşünüyorum..Guzelmis afiyet olsun ❤
Ben kum saatiAynen canım armut tipi göğüs yok, bel kavisli ama karın var, ve koca bir toto kalın üst bacaklar, Allahtan bileklerim incedir
Klasik türk tipi balıkkkkTam beni tarif etti vallahepimiz aynı modeliz
Şuan yılan eltim geldi gözümün önüne oda aynı minyon kayınvalidem diyo seni görse şok olur çok kilo almış her tarafı kat kat olmuş kocası koşu bandı almış zayiflasin diyeİsin kötu tarafi gögus de var bide minyonum kilo alinca buldumcuk gbi bisey oluyorum hic hos değil
Ben koşu bandını verdim.. vardı da eskimişti alan adam 10 kilo vermiş bile..Şuan yılan eltim geldi gözümün önüne oda aynı minyon kayınvalidem diyo seni görse şok olur çok kilo almış her tarafı kat kat olmuş kocası koşu bandı almış zayiflasin diye
Benimki söz verdi 65 ol sırtımda tasiycam dediAy benim kocam hiçte öyle balık eti falan sevmez 50 kilo olıyım desem piyango çıkmış gibi sevinirama bende o yürek var mı yok
Bende dün eliptigi sattım gitti alan çocuk ogrenciymis diyet yapıyormuş eşimde demiş bizim hanımda bununla kilo verdi külliyen yalan sifirdan farksızdıBen koşu bandını verdim.. vardı da eskimişti alan adam 10 kilo vermiş bile..
Yeter seviyn da söylemiynki hic ilgilenmiyosun benimleAyyyy kıskanmis benim ortimben seni seviyorum yetmezmi
Ben de birazcik kat kat olmus olabilirim ama yilan değilim kiz zararim kendime kendi kendime sisko olup zayiflayip durumŞuan yılan eltim geldi gözümün önüne oda aynı minyon kayınvalidem diyo seni görse şok olur çok kilo almış her tarafı kat kat olmuş kocası koşu bandı almış zayiflasin diye
İlacini direk eczaneden alsaniz olmazmi neden bekliyorsun eşin ala bilirKizlar bu galiba sehirle de alakali yani bazi yerlerde yesillik falan azdiriyo benim astimimi. Üni okurken erzurumda cok nadirdi tikandigim ama buraya bi dönüyorum hapsirmaktan kendime gelemiyorum hele ilkbahrda o limon ciceklerinin actigi sokakların koltuğu bi donem varya hah iste o zaman mahvoluyorum resmen tikaniyorum. Ortalık biraz daha sakinlesin ilk isim ilacimi yazdirmak olcak.
Sngl dogru söyluyo ortim bu hastalik kalici bisey gecmez yani sadece dönem dönem artip azaliyo. Bu arada gecmis olsun
Seviyorum tabikineBen? Ben de olmazdim dimi ben de cekilirim
Beni de seviyosun dimi
Bana bi günden bi güne seni seviyorum demedin
Kiz sen nerelisin malatya elazig da öyle der
Çikilataya niye yok o alerjiBenimde burnum kıpkırmızı oluyo halsirmaktan banada test yapmisti doktor çoğu seye alerjim cikti
Benimki de anakonda yılanı gibi bereket yanimda degilYeter seviyn da söylemiynki hic ilgilenmiyosun benimle
Ben de birazcik kat kat olmus olabilirim ama yilan değilim kiz zararim kendime kendi kendime sisko olup zayiflayip durum
Off daha yilan eltim yok benim ya bi iki seneye o da gelir Allahim sen bana sabır ver napcaz böyle bu minnos bünyeme bu kadar fettan kadin fazlagerci belki de tatlis olur (söylediğime kendim de inanmadim)
Doktor yazinca ücreti daha az olmuyo mu? Gerci babamin ustuneyken mi oyleydi ki emekli diye. Almaya kalksak baya pahali diye biliyorum.İlacini direk eczaneden alsaniz olmazmi neden bekliyorsun eşin ala bilir
Afiyet olsun Canım18 mayıs
09.20
Kakaolu muzlu yulaf lapası
12.30
2 kuru kayısı 4 tuzsuz badem
13.30
1 tabak zeytinyağlı patlıcan
Yoğurt
18.30
Öğle ile aynı
Su 4 ü buldu
Spor 32 dk pilates
200 iç bacak hareketi
Zipzip- H hasbeenandgone
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?