Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben? Ben de olmazdim dimi ben de cekilirim

Beni de seviyosun dimi

Bana bi günden bi güne seni seviyorum demedin

Kiz sen nerelisin malatya elazig da öyle der
Ayyyy kıskanmis benim ortim ben seni seviyorum yetmezmi

Cekilirsin tabi ki

Bir kere menu paylastin sonrasi yok
Cuma gunune reglin etkisi gecer tarti bildirimini bekliyorum :))
Ya biliyo musun menü yazmak çok zor geliyo.. Dur yazım ama.. oruç değilim..

Kahvaltı 13te..
1 haş yumurta
1 parça peynir

Ara
Türk kahvesi
2 kare çikolata

Akşam 19.45
1 kase kremalı sebze çorbası (yarışma için )
Salata
1 kase yoğurt

Akşam
Kahve

İyi midir

Guzelmis afiyet olsun ❤

İsin kötu tarafi gögus de var bide minyonum kilo alinca buldumcuk gbi bisey oluyorum hic hos değil
Şuan yılan eltim geldi gözümün önüne oda aynı minyon kayınvalidem diyo seni görse şok olur çok kilo almış her tarafı kat kat olmuş kocası koşu bandı almış zayiflasin diye

Şuan yılan eltim geldi gözümün önüne oda aynı minyon kayınvalidem diyo seni görse şok olur çok kilo almış her tarafı kat kat olmuş kocası koşu bandı almış zayiflasin diye
Ben koşu bandını verdim.. vardı da eskimişti alan adam 10 kilo vermiş bile..

Ay benim kocam hiçte öyle balık eti falan sevmez 50 kilo olıyım desem piyango çıkmış gibi sevinir ama bende o yürek var mı yok
Benimki söz verdi 65 ol sırtımda tasiycam dedi vaatler verirken hiç kilo vereceğimi dusunemedi seçim zamanı adayların yaptığı gibi bol keseden attı

Ayyyy kıskanmis benim ortim ben seni seviyorum yetmezmi
Yeter seviyn da söylemiynki hic ilgilenmiyosun benimle
Ben de birazcik kat kat olmus olabilirim ama yilan değilim kiz zararim kendime kendi kendime sisko olup zayiflayip durum
Off daha yilan eltim yok benim ya bi iki seneye o da gelir Allahim sen bana sabır ver napcaz böyle bu minnos bünyeme bu kadar fettan kadin fazla gerci belki de tatlis olur (söylediğime kendim de inanmadim)

İlacini direk eczaneden alsaniz olmazmi neden bekliyorsun eşin ala bilir

Benimki de anakonda yılanı gibi bereket yanimda degil

İlacini direk eczaneden alsaniz olmazmi neden bekliyorsun eşin ala bilir
Doktor yazinca ücreti daha az olmuyo mu? Gerci babamin ustuneyken mi oyleydi ki emekli diye. Almaya kalksak baya pahali diye biliyorum.
Su an cok cok kotu değilim sadece gecen 2 gun tikandim su an bi duruldu da bakalim biraz yediklerim de etkiliyo. bi kere acili cips yediydim geceden ondan sabahina tikandim ben sucumu biliyorum

Afiyet olsun Canım ... yine süper bir menü şu suyun yarısını içebilmek bana da nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…