- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bir tek ona çikmadiÇikilataya niye yok o alerji
Bak sen hele itiraflar diz boyuDoktor yazinca ücreti daha az olmuyo mu? Gerci babamin ustuneyken mi oyleydi ki emekli diye. Almaya kalksak baya pahali diye biliyorum.
Su an cok cok kotu değilim sadece gecen 2 gun tikandim su an bi duruldu da bakalim biraz yediklerim de etkiliyo. bi kere acili cips yediydim geceden ondan sabahina tikandim ben sucumu biliyorum
En iyisi evlerden ırak bacım benimki beni kiskaniyomuş sonradan herkesden ogrendim kendi kaybetti şimdi kapısını açan yok herkesle küsYeter seviyn da söylemiynki hic ilgilenmiyosun benimle
Ben de birazcik kat kat olmus olabilirim ama yilan değilim kiz zararim kendime kendi kendime sisko olup zayiflayip durum
Off daha yilan eltim yok benim ya bi iki seneye o da gelir Allahim sen bana sabır ver napcaz böyle bu minnos bünyeme bu kadar fettan kadin fazlagerci belki de tatlis olur (söylediğime kendim de inanmadim)
O ne demek kizBenimki de anakonda yılanı gibi bereket yanimda degil
Bende iyiyim canım bu ramazan biraz çarptı beniIyiyim canim sen nasilsin ❤
Gulumse diyoya yilan benimkide iste büyük olanindanO ne demek kizAllahim neler duyuyorum yarabbelalemin eltinin de hayirlisini ver ben basedemem bu hürremlerle
Soru cozerken iyi gidiyo citir citir napiyimBak sen hele itiraflar diz boyu
Yeee yavrum yeeee sen daha büyücen tabiki yeeee hiçbiseycik olmaz ondan nolurkiiiSoru cozerken iyi gidiyo citir citir napiyim
Ama ben cok stresliyim bide diyet yaparsam daha cok strss olurum bosver sinav bitsin veririm (klasik bahanem) ama yiyince stres bitmiyo minnak beynim her seyi algiliyo onayliyo da sunu bi anlayamadiYeee yavrum yeeee sen daha büyücen tabiki yeeee hiçbiseycik olmaz ondan nolurkiii
Yüksek fiyatsa yazdırmak mantıklı canım internetten bir bak istersen yada al kullan reçeteyle alacağın zaman reçeteyi götür kullandığın ilacın para üstünü al geri öylede olur ben ilaç almistim ücretli aczacimiz dedi ilacı yazidirinca reçeteyi getir ilacın parasını geri verelim ama gitmedim ben dahaDoktor yazinca ücreti daha az olmuyo mu? Gerci babamin ustuneyken mi oyleydi ki emekli diye. Almaya kalksak baya pahali diye biliyorum.
Su an cok cok kotu değilim sadece gecen 2 gun tikandim su an bi duruldu da bakalim biraz yediklerim de etkiliyo. bi kere acili cips yediydim geceden ondan sabahina tikandim ben sucumu biliyorum
Sen bikazanda sinavlari gerisi hallolurAma ben cok stresliyim bide diyet yaparsam daha cok strss olurum bosver sinav bitsin veririm (klasik bahanem) ama yiyince stres bitmiyo minnak beynim her seyi algiliyo onayliyo da sunu bi anlayamadi
Kazanamazsa ilk burnundan getirecek olan benim zatınSen bikazanda sinavlari gerisi hallolur
İnsallah ortim insallah kazaniyim ilk maaşımla hepinize baklava ismarlicamSen bikazanda sinavlari gerisi hallolur
Getir zaten burnundan fitil fitil hemdeKazanamazsa ilk burnundan getirecek olan benim zatın
Kazanamazsam psikolocik olarak destek lazım canim sen olayi yanlis anlamissin çökmüşüm zaten daha ne kadar cökebilirimkiKazanamazsa ilk burnundan getirecek olan benim zatın
VaayyGetir zaten burnundan fitil fitil hemde
Oldu bide baklava yicekmis kaptan kizarsaymis hicte bilem kizmaz yolla sen biz biguzel gömerizİnsallah ortim insallah kazaniyim ilk maaşımla hepinize baklava ismarlicamama kaptan kizarsa hepsini kendim yerim kusura bakmayin artik
Öyle miiii seni kaptana söylücem yaktim ciraniOldu bide baklava yicekmis kaptan kizarsaymis hicte bilem kizmaz yolla sen biz biguzel gömeriz
Yavrum senin iyiliğin icin öyle şettimm
Aman nerden duyacak sanki sen soylemezsenÖyle miiii seni kaptana söylücem yaktim cirani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?