Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bak sen hele itiraflar diz boyu

En iyisi evlerden ırak bacım benimki beni kiskaniyomuş sonradan herkesden ogrendim kendi kaybetti şimdi kapısını açan yok herkesle küs

Yeee yavrum yeeee sen daha büyücen tabiki yeeee hiçbiseycik olmaz ondan nolurkiii
Ama ben cok stresliyim bide diyet yaparsam daha cok strss olurum bosver sinav bitsin veririm (klasik bahanem) ama yiyince stres bitmiyo minnak beynim her seyi algiliyo onayliyo da sunu bi anlayamadi

Yüksek fiyatsa yazdırmak mantıklı canım internetten bir bak istersen yada al kullan reçeteyle alacağın zaman reçeteyi götür kullandığın ilacın para üstünü al geri öylede olur ben ilaç almistim ücretli aczacimiz dedi ilacı yazidirinca reçeteyi getir ilacın parasını geri verelim ama gitmedim ben daha

Ama ben cok stresliyim bide diyet yaparsam daha cok strss olurum bosver sinav bitsin veririm (klasik bahanem) ama yiyince stres bitmiyo minnak beynim her seyi algiliyo onayliyo da sunu bi anlayamadi
Sen bikazanda sinavlari gerisi hallolur

İnsallah ortim insallah kazaniyim ilk maaşımla hepinize baklava ismarlicam ama kaptan kizarsa hepsini kendim yerim kusura bakmayin artik
Oldu bide baklava yicekmis kaptan kizarsaymis hicte bilem kizmaz yolla sen biz biguzel gömeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…