- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Kivır kıvır tabi baktin ortisiz kalcanYavrum senin iyiliğin icin öyle şettimm
Canimmm benim ben sensiz yapamam artik bunu bilmen gerekirdiKivır kıvır tabi baktin ortisiz kalcan
Bu arada yine acayip sicak masaya oturdum calisayim diye bacaklarim terledi geri kalktim neyseki haftaya biraz serinlicekmisne güzel balkona oturma hayali kuruyodum manzaraya karsi komsu mesaj atmis sizim balkonda da kirkayak var mi diye sinirlerim bozuldu cok sukur virus afrika sicaklari bi kirkayagim eksikti o da oldu
Oldu bide baklava yicekmis kaptan kizarsaymis hicte bilem kizmaz yolla sen biz biguzel gömeriz
Zaten ogun nezaman acaba iskelet gibi gezcegimiz zamanmi
leslie çok etkiliKızlar önerdiğiniz bi spor varmı
bende de durum aynı 73le gittim 83le geldimGiden alıyor tabu 67 kilo oldum gittim 77 oldum geri geldim şimdi yine kafami vurasım var oyy ben nerelere gidem
Yaa cok tatlisin kaptanim insallah insallah is diye diye cürüdüm valla artik
Ortim sinav olsun kadrosu tercihi beklemesi derken bulur o bi iki yili belki sen kendi basinin caresine bakZaten ogun nezaman acaba iskelet gibi gezcegimiz zamanmi
Ya seni yerim yikancagina kendimi karar veriyo atarli minnos buÇokkk güldüm artik namazimi kilayim bari ne abdest bırakırsanız ne bişey insanda
Bitarftan bebeyi yikadim yikancakmis hanfendi,bitaraftan bulasiklari,bitaraftan borek istediler onunyaptim bide size laf yetistiriyom
Kız kargo da baklavalari karınca yer sevmem ben öyle resmini çektim yolla yemis kadar olurum koklarim olmadi boyle kaptan basimizda beklerken yiyemem bogazimda kalirYaa cok tatlisin kaptanim insallah insallah is diye diye cürüdüm valla artik
Ortim sinav olsun kadrosu tercihi beklemesi derken bulur o bi iki yili belki sen kendi basinin caresine bakadres gonder sana 2 3 dilim gonderiyim bari o zamana iskelete donersin
Eylül ufak olan öperim uyudu cadiYa seni yerim yikancagina kendimi karar veriyo atarli minnos buvalla sıkasım geldi benim yerine öp adi neydi elif o degildi dimi eylulmuydu
Tamam sen bilirsin ben de masrafa girmemis olurumKız kargo da baklavalari karınca yer sevmem ben öyle resmini çektim yolla yemis kadar olurum koklarim olmadi boyle kaptan basimizda beklerken yiyemem bogazimda kalir
Dusunu aldi hanimefendi dusunu yiyeydim seninEylül ufak olan öperim uyudu cadi
Küvette oynadi bitti dedi bitti demek hadi cikalim demek artik çözdum sonrA basini yıkayıp cikiyozTamam sen bilirsin ben de masrafa girmemis olurum
Dusunu aldi hanimefendi dusunu yiyeydim senin
Dediklerin doğru canım ben de Ankara'da çok sorun yaşamıyordum. Şu an yaşadığım yer çok yeşil, sokaklar limon ve turunç ağaçları dolu, evimin bahçesi bir sürü ağaçlı, yürüyüş yolları adını bilmediğim ama bir sürü polen üreten ağaçlarla dolu. Astım olmasam cennet gibi aslında. En kısa sürede ilacını alırsın inşallah.Kizlar bu galiba sehirle de alakali yani bazi yerlerde yesillik falan azdiriyo benim astimimi. Üni okurken erzurumda cok nadirdi tikandigim ama buraya bi dönüyorum hapsirmaktan kendime gelemiyorum hele ilkbahrda o limon ciceklerinin actigi sokakların koltuğu bi donem varya hah iste o zaman mahvoluyorum resmen tikaniyorum. Ortalık biraz daha sakinlesin ilk isim ilacimi yazdirmak olcak.
Sngl dogru söyluyo ortim bu hastalik kalici bisey gecmez yani sadece dönem dönem artip azaliyo. Bu arada gecmis olsun
Ya ben bunu yerim bakKüvette oynadi bitti dedi bitti demek hadi cikalim demek artik çözdum sonrA basini yıkayıp cikiyozmaymun
Ayyyy neguldum yavrum genede istiyoo çocuk iste napsin,anasinada sopa yemis cocugumun çikolata lariniYa ben bunu yerim bak
Benim de kucuk yeğenim var 3 yasina giriyo yeni galiba. Gecen telde soruyorum ne istiyosun cikolata istiyo musun diye off teyze sen de sürekli bunu soruyosun evde var istemiyorum dedim ama diyosonra cikolata diyince bu cazip teklife karsi koyamadi teyzecim gelirken süt al cikolata al evdekileri annem yemis diyo
Kız yalan kendi yiyoAyyyy neguldum yavrum genede istiyoo çocuk iste napsin,anasinada sopa yemis cocugumun çikolata larini
Heyy maşallah Allah bağışlasın cnm18yasinda kizim,14yasinda oğlum,17aylikta bitane daha minnagim var
Tutamıyoruz anam bu ağzımızıleslie çok etkili
bende de durum aynı 73le gittim 83le geldim
ELAZIĞ cnmBen? Ben de olmazdim dimi ben de cekilirim
Beni de seviyosun dimi
Bana bi günden bi güne seni seviyorum demedin
Kiz sen nerelisin malatya elazig da öyle der
A a haaa aynı bu duygular içindeyim sen benim duygularıma tercümanlık yapıyorsun@Meyyal Hayyal zıp zıp meyyalim atladın ipleri Yoruldun tabi
Böyle sporunu yapıyosun programın bitmiş ter o biçim, üstünü değişiyosun derken bir de bakmışın göbek yine aynı yerde toto yine aynı sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?