Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yavrum senin iyiliğin icin öyle şettimm
Kivır kıvır tabi baktin ortisiz kalcan
Bu arada yine acayip sicak masaya oturdum calisayim diye bacaklarim terledi geri kalktim neyseki haftaya biraz serinlicekmis ne güzel balkona oturma hayali kuruyodum manzaraya karsi komsu mesaj atmis sizim balkonda da kirkayak var mi diye sinirlerim bozuldu cok sukur virus afrika sicaklari bi kirkayagim eksikti o da oldu

Canimmm benim ben sensiz yapamam artik bunu bilmen gerekirdi

Çokkk güldüm artik namazimi kilayim bari ne abdest bırakırsanız ne bişey insanda
Bitarftan bebeyi yikadim yikancakmis hanfendi,bitaraftan bulasiklari,bitaraftan borek istediler onunyaptim bide size laf yetistiriyom

Çokkk güldüm artik namazimi kilayim bari ne abdest bırakırsanız ne bişey insanda
Bitarftan bebeyi yikadim yikancakmis hanfendi,bitaraftan bulasiklari,bitaraftan borek istediler onunyaptim bide size laf yetistiriyom
Ya seni yerim yikancagina kendimi karar veriyo atarli minnos bu valla sıkasım geldi benim yerine öp adi neydi elif o degildi dimi eylulmuydu

Kız kargo da baklavalari karınca yer sevmem ben öyle resmini çektim yolla yemis kadar olurum koklarim olmadi boyle kaptan basimizda beklerken yiyemem bogazimda kalir

Tamam sen bilirsin ben de masrafa girmemis olurum

Dusunu aldi hanimefendi dusunu yiyeydim senin
Küvette oynadi bitti dedi bitti demek hadi cikalim demek artik çözdum sonrA basini yıkayıp cikiyoz maymun

Dediklerin doğru canım ben de Ankara'da çok sorun yaşamıyordum. Şu an yaşadığım yer çok yeşil, sokaklar limon ve turunç ağaçları dolu, evimin bahçesi bir sürü ağaçlı, yürüyüş yolları adını bilmediğim ama bir sürü polen üreten ağaçlarla dolu. Astım olmasam cennet gibi aslında. En kısa sürede ilacını alırsın inşallah.

Küvette oynadi bitti dedi bitti demek hadi cikalim demek artik çözdum sonrA basini yıkayıp cikiyoz maymun
Ya ben bunu yerim bak
Benim de kucuk yeğenim var 3 yasina giriyo yeni galiba. Gecen telde soruyorum ne istiyosun cikolata istiyo musun diye off teyze sen de sürekli bunu soruyosun evde var istemiyorum dedim ama diyo sonra cikolata diyince bu cazip teklife karsi koyamadi teyzecim gelirken süt al cikolata al evdekileri annem yemis diyo

Ayyyy neguldum yavrum genede istiyoo çocuk iste napsin,anasinada sopa yemis cocugumun çikolata larini

A a haaa aynı bu duygular içindeyim sen benim duygularıma tercümanlık yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…