- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Gunaydin ablacim hayirli kandiller❤Günaydın herkese Hayırlı kandiller
Gunaydin canım hayırlı kandiller ❤Günaydııınnn
Kadir gecemiz mübarek olsun
Rabbim oruçlarımızı dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Kaptanım tartıldım kilom güzel gitmiş cuma süpriziGunaydin ablacim hayirli kandiller❤
Ne guzel bir haber cook sevindim ablaKaptanım tartıldım kilom güzel gitmiş cuma süprizi
Bende canimNe guzel bir haber cook sevindim abla
Vur tepesine bitaneBulaşık makinem çalışmıyo sabah sabah
günaydın hayırlı kandillerGunaydin kizlar
Kadir gecemiz mubarek olsun
günaydın canım amin Rabbim herkesin duasını kabul etsin hayırlı kandillerGünaydın kizlar bu mübarek gecede tuttugumuz oruçlar,ettiğimiz dualar kabul ve makbul olsun inşallah,sizleri çokkkk seviyorum
günaydın hayırlı kadıllerGünaydın herkese Hayırlı kandiller
Günaydııınnn
Kadir gecemiz mübarek olsun
Rabbim oruçlarımızı dualarımızı kabul eylesin inşallah.
amin canım Rabbim kabul etsin inşallah...Kadir Gecemiz hayırlı olsun, tüm dualarımız kabul olsun. Corona illeti dünyamızı biran önce terketsin, herkes sağlığına kavuşsun, dermansız dertler olmasın, her daim mutluluk yanıbaşımızda olsun, acılarla sınanmayalım
Veeeee herkes istediği kiloda , istediği bedende sağlıkla olsun , bize yeni bedenlerimiz mutluluk versin
Allah kabul etsin
Amin canim amin inşallahKadir Gecemiz hayırlı olsun, tüm dualarımız kabul olsun. Corona illeti dünyamızı biran önce terketsin, herkes sağlığına kavuşsun, dermansız dertler olmasın, her daim mutluluk yanıbaşımızda olsun, acılarla sınanmayalım
Veeeee herkes istediği kiloda , istediği bedende sağlıkla olsun , bize yeni bedenlerimiz mutluluk versin
Allah kabul etsin
günaydın cnm Amin inşallah...Günaydın kizlar bu mübarek gecede tuttugumuz oruçlar,ettiğimiz dualar kabul ve makbul olsun inşallah,sizleri çokkkk seviyorum
ayyy evet ya ne güzeldiVur tepesine bitaneeskiden televizyonun tepesine vurunca gelirdi beyni yerine
Amin ablam benim aminKadir Gecemiz hayırlı olsun, tüm dualarımız kabul olsun. Corona illeti dünyamızı biran önce terketsin, herkes sağlığına kavuşsun, dermansız dertler olmasın, her daim mutluluk yanıbaşımızda olsun, acılarla sınanmayalım
Allah kabul etsin
Bravo canim tebrik ederim daha var 65e gel bence bende 65 düşünüyorum daha var bakalimKizlar 14 Nisan'da 77 kiloyla diyete başladım eğer inşallah cuma günü 69 .9 da olsam 8 kilo vermiş olucam dün çok kendimi üzdüm ama şimdi düşünüyorum da 1 ayda çok iyi sonuç çıkarmışım galiba boyumla kilom dengeli olduğu için kilo vermem çok yavaşladı durdu sayılır hatta ama pes ermicem sizde beni motive edin ki yolumdan vazgecmeyeyim
Kizlar 14 Nisan'da 77 kiloyla diyete başladım eğer inşallah cuma günü 69 .9 da olsam 8 kilo vermiş olucam dün çok kendimi üzdüm ama şimdi düşünüyorum da 1 ayda çok iyi sonuç çıkarmışım galiba boyumla kilom dengeli olduğu için kilo vermem çok yavaşladı durdu sayılır hatta ama pes ermicem sizde beni motive edin ki yolumdan vazgecmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?