Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kadir Gecemiz hayırlı olsun, tüm dualarımız kabul olsun. Corona illeti dünyamızı biran önce terketsin, herkes sağlığına kavuşsun, dermansız dertler olmasın, her daim mutluluk yanıbaşımızda olsun, acılarla sınanmayalım

Veeeee herkes istediği kiloda , istediği bedende sağlıkla olsun , bize yeni bedenlerimiz mutluluk versin

Allah kabul etsin

Gunaydin kizlar
Kadir gecemiz mubarek olsun
günaydın hayırlı kandiller
Günaydın kizlar bu mübarek gecede tuttugumuz oruçlar,ettiğimiz dualar kabul ve makbul olsun inşallah, sizleri çokkkk seviyorum
günaydın canım amin Rabbim herkesin duasını kabul etsin hayırlı kandiller
Günaydın herkese Hayırlı kandiller
günaydın hayırlı kadıller
Günaydııınnn
Kadir gecemiz mübarek olsun
Rabbim oruçlarımızı dualarımızı kabul eylesin inşallah.
amin canım Rabbim kabul etsin inşallah...

Amin canim amin inşallah

Amin ablam benim amin

Kizlar 14 Nisan'da 77 kiloyla diyete başladım eğer inşallah cuma günü 69 .9 da olsam 8 kilo vermiş olucam dün çok kendimi üzdüm ama şimdi düşünüyorum da 1 ayda çok iyi sonuç çıkarmışım galiba boyumla kilom dengeli olduğu için kilo vermem çok yavaşladı durdu sayılır hatta ama pes ermicem sizde beni motive edin ki yolumdan vazgecmeyeyim

Bravo canim tebrik ederim daha var 65e gel bence bende 65 düşünüyorum daha var bakalim

Vazgeçmek yok meyyalim aaa ne öyle vazgeçmek falan, durduğu falan da yok gayet iyi gidiyosun bu yolda devam. Bak beni yalnız bırakma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…