Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bravo canim tebrik ederim daha var 65e gel bence bende 65 düşünüyorum daha var bakalim
Bende onu düşünüyorum 65 olmak öncelik hedef 67 koydum umarım beraber veririz zor oluyor iki küçük çocukla bütün gün ayaktayım bazen çok aç oluyorum zor kendimi basit şeylerle bastırıyorum ki kalori aşırı almayayım diye

Vazgeçmek yok meyyalim aaa ne öyle vazgeçmek falan, durduğu falan da yok gayet iyi gidiyosun bu yolda devam. Bak beni yalnız bırakma sakın
Bırakmam ablam inanın kendimi çok hafif hissediyorum dün yatakta nasıl rahattım uzanınca dönünce çok hafif hissettim kendimi kilo olunca rahat uyuyamiyorum ben hayatımda ilk defa yemek yiyerek 77 kilo oldum ondan öncelikler 2 kez doğum kilolarımdı ve 64 bulduğumda olmustu ama işte hobidi girtlak ye ye ye 77 buldum neyseki kendime dur demesini biliyorum

Hep ayniyiz canim cocuklarla kocayla ev isi yemek derken biraz bunaliyoruz ister istemez ama burdaysak bide sebebimiz varsa eger basarcaz merak etme durmak yok yola devam

Hep ayniyiz canim cocuklarla kocayla ev isi yemek derken biraz bunaliyoruz ister istemez ama burdaysak bide sebebimiz varsa eger basarcaz merak etme durmak yok yola devam
Biliyormusun bir kaç kişi bna kilo sende çok çirkin durmuş diyordu biri kolların bacaklarım gibi biri popon çok büyük biri de sen kilo alma bu ne biçim olmuşsun demisti haa bu diyenlerde öyle lolita değil yani
Bir tanesi 89 kiloydu
Bir tanesi 76 kiloydu
Bir tanesi de 74

Bni eleştirmeleri onların hoşuna girmişti çünkü ben her zaman dikkat eden biriydim ben hic bir zaman da onları zayifken eleştirmedim aksine destek olmaya çalıştım yapın spor evde gec saatte yemeyin kaloriyi dengeleyin falan derdim bunlar resmen üşüştüler

sportie arkadaşım sana bi sorum var şimdi benim bisikletim var ev bisikleti eliptik değil normal şimdi onu nasil kullanayim çok yapamıyorum yoruluyorum hemen bi yardımcı olursan sevinirim iste haftada kaç gün ne kadar yapsam faydalı olur bana teşekkür ederim şimdiden

Onami takiyon kafayı heeee de gec dön bir aynaya bak desene allahimya

Senin aşırı kilon yoktu ki 77 çok sayılmaz yani. Bunları söyleyenlerle arama mesafe koyardım ben ne biçim laf onlar. 96 kiloyken bile böyle laflar duymadım kimseden

Senin aşırı kilon yoktu ki 77 çok sayılmaz yani. Bunları söyleyenlerle arama mesafe koyardım ben ne biçim laf onlar. 96 kiloyken bile böyle laflar duymadım kimseden
Kız seni nedense hiç 96 kilo hayal edemiyorum buranın en kilolusu bendim yanıma çok arkadaş aradım kimse yoktu 80 kilolularla orti oldum düşün nerdeyse 18+19 kilo fark vardı aramizda ortilerimle

Canım sen yeterli düzenli istikrarlı yap her türlü faydasını görürsün, sevdiğin bir müzik aç ya da tv karşısında minimum 20-25 dakka belli bir tempoda yapki ısınıp yağ yakmaya başlarsın
Ben müzik açıyorum 12 -15 şarkı sonra bitiricem diyorum mesela sen 6 şarkıyla başla şahane olur bak gör

Ay şu hasetleri tutma yanında sen de onlara laf sokaydın , “haklısın canım bana kilo yakışmıyor, ama Allahtan senin gibi değilim yoksa intihar ederdim beterin beteri var “ diyeydin ya

Bugünde yazlık kışlık kısmının son etabını tamamladık şükür , ayakkabılar, mayolar da tamam bitti artık şimdi çamaşır makinası başladı çalışmaya 2 sefer daha yaparım bitti bugüne yemeğim de var şahane

Kalan 2 gün çok dikkatli olmalıyız, cumaya eksi çıkalım inşallah

Hergünmü yapayım mesela haftada 3 yeterli olurmu hani devamlılık açısından

Ben güzel çıktım tartıda canim Zipzip- a supriz yapacağım

Hergünmü yapayım mesela haftada 3 yeterli olurmu hani devamlılık açısından
Bence her gün süper olur, hadi pazar yapmazsın belki ama hergün yaparsan çok daha iyi sonuç alırsın gün aşırı yaparsan da yapmadığın günler için başka bir prog yapabilirsin
Ben her sabah 8 dakika karın brasil diye video var gem çabuk bitiyor hemde karnı gerçekten çok iyi topluyor sarkma falan yok yani
Bide kalça videoları ekledim
Orda da diyo minimum 21 gün yap etkisini gör
Karın benim bugün 18 gün yaptı bir gün yapamamıştım sadece, kalça olanlar daha yeni
Haziranda ciddi fark göreceğime eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…