Ne demek canım benim..... Montiye göre menülere yorum yapamıyorum çünkü kuralları ve yasakları bilmiyorum, ama senin menün aynı benim menüye benzemiş dün hoşuma gitti... opuyorumnanaktan
nazlım 8 dk haşladım zaten ama salata aklıma gelmedi ne diyim bundan sonra öyle yaparım kaydirigubbakcemile5
aebencim çaktırmadan monti yapmaya çalışıyorum yerimseniben bakalım nasıl sonuç vercek gerçekten çok yiyor insan dün bi ara öğlen mide spazmı geçircem sandım menüde ekmek bile yok düşün CADIARZU
kehanecım menün hiç güzel deyil güzelim böyle kilo veremessin ..günaydın kızlar bende dün neler yediğimi sizlerle paylaşmak istiyorum yanlışlarımı söylerseniz sevinirim.
sabah 1 domates
beyaz peynir
az şekerli çay
az ekmek
ara; 2 diyet bisküvi
öğlen; ızgara köfte
bi kaç patates kızartması
ekmek yemedim patates yedim die ceza verdim kendime
ara : 1 diyet bisküvi (burda meyve yemek iyi olurdu ama iş yerinde mümkün değil)
akşam hiç aç değildim ve yemek yemedim taki saat 9 olup midem çılgınca zil çalana kadar.
malesef akşamda pilav ve yoğurt yedim.
1,5 lt su içtim normalde 3 lt alan içiyorum ama dün çok üşüdüm su içemedim onun için.
akşam eve gidince kendimi işe verdim. ütü çamaşır falan birazda hareket kattım işin içine yani :teytey:
Evet yorumları alayıma.s.
suram söyle acıklayım sana eylül listeye girdi ama bekleme süresi ondan kaynaklandıgı için uzun oldu ...bu haftada hilal girecek isterse tabi.. bunun 1.lik için yapılan bişide deyil yani.böyle düşünmene üzüldüm ...günaydınlar sevgili takımımopuyorumnanaktan
keyifler iyidir umarım
öncelikle aklımdayken ece rahatsızmış geçmiş olsun Allah tez zamanda şifasını versin inşAllah ayrıca özgenin eve hırsız girmiş, aynı olay benim de başıma geldi çok zor bir durum giden önemli değil psikolojisi yetiyor insana. ayrıca yeni anne olunca senin için daha zor olmuştur. Allah bir daha göstermesin canm:Saruboceq:
aeben ablamla naz paylaşım alanına yaptığım yorumla ilgili kaptan yardımcılığına hazırlanıyor demişlerbilmiyorumkismile. ama ablacıklarım alakası yok ben o gün birazcık üzüldüm özlemciğime:çok üzgünüm: geçen hafta oylamaya sunulmuştu kabul edilmişti listeye hatta ben eylülü söylemiştim.birinci olalım diye yazılmamıştı. bu haftada aynısı olunca çok kırılmış gii geldi bana. benim de zaten aklımda böyle bir şey vardı kişilerin büç dört haftalık verdikleri oranla birinci olmak içime sinmedi belki benim gibi rahatsız olanlar varsa bütün takımlardan ortak bir çözüm bulunur beyin fırtınası olur diye yazmıştım ama beklediğim netice olmadı.bilmiyorumkismile
ben biraz fazla takıntılıyım sanırım. zaten boş zamanlarında ne yapıyorsun deseler düşünürüm derimkaydirigubbakcemile3her şeyi dert edinebiliyorumkaydirigubbakcemile erken yaşlancam benohaoldumsmile
bu arada bayanlar giremiyorum nete çok fazla perşembeye kada da giremiycem sanırım.
çünkü bütün kyseri buraya geldi:1shok:
şöyleki;
babam zaten mezuniyetim için gelecekti ama günübirlik dönecekti geri, dayısının oğlu vefat etti ankarada bu yüzden bütün kuzenler toplanmuş gelmişler tabi hazır gelmişken çarşamba akşam dönecek babamda zaten annem de buradaydı onlar bizdeler bir yandan da cenaze evine gidiyouz.
aynı gün kayınbabam da dayısını ankaraya dr.a getirmiş,kaynımla birlikte. onlarda eşimin amcasında kalıyor(evleri bize çok uzak otobandan arabayla yarım saat en az)onlara gidiyoruz ve tabi hastaneyle vs. ilgileniyoruz, aynı zamanda benim mezuniyet hazırlıkları derken hiç vaktim olmuyor nasıl uyuduğumu bilmiyorum.akannehir
girmeye çalışırım ama giremezsem kusura bakmayın.
herkese mutlu huzurlu bol enerjik haftalar diliyorumopuyorumnanaktan
Selamın aleyküm delikafadulden
Bebelerİn Öglen yemeklerİnİ unutmuŞun okula gİdecegİm gÖrÜŞÜrÜz .
suram söyle acıklayım sana eylül listeye girdi ama bekleme süresi ondan kaynaklandıgı için uzun oldu ...bu haftada hilal girecek isterse tabi.. bunun 1.lik için yapılan bişide deyil yani.böyle düşünmene üzüldüm ...lmaz:
ayrıca biz seni zeten başkan yardımcısı olarak gördük nurom 3. takıma gitti orda devam edecek ... paylaşım alanındaki yazılarınlada alakalı deyil senin yardımcılıgın .. bak bunada üzüldüm şimdi. :1no2:
daha öncede dedigim gib ibizlerde zamanında çok öneri sunduk hatta kardeş takım benim önerimdi ve kabul gördü.. baktınmı hiç öneriye kaç kaptan cevap yazmış . :1no2:insanlar duyarsız canım üç maymun misali...kafamçokkarıştısenin yaşındayken bende öyleydim .halada öyleyim ama biraz dizginliyorum yaşla alkalı sanırım .sempatiksalakcinni
misafirlerinde hoş gelmişler bu arada ...a.s.
nazcım benim birinciliğim sorun mu oldu anlamadım. gruba girme kilosu baz alınıyor dedin sen,yani kural böyle herhalde.ilk defa mı böyle oluyor onu daanlayamadım.ayrıca burada kafaya takılacak bir şey de yok bence önemli olan kilo vermek listenin neresinde olduğum benim için farketmez.hatta ilk zamanlarda listeye bile girmeyi düşünmedim burada yanlızca yazışmak bile yetiyor bana.
kehanecım menün hiç güzel deyil güzelim böyle kilo veremessin ..lmaz:
yanlışların çok bu mnüde kırmızıyla sıralayım biraz.boshayallersmile
başta akşamı atlaman büyük hata sonra acıcıp cıs şeyleri yersin tabi..:mymeka:
gelelim aralarına . neden aralarında meyve yada ayran vs. yemiyorsun bisküleri darda kalmayınca önermem .a.sçantana bisküi koyana kadar meyve koy yada beyaz leblebi .. iştede olsan bular çantanda buluna bilir .
ögleninde ne güzel ızgara köften varmış . nerde yanında salata ve yogurt sen onlar yerine patates secmissin .birde ekmek yemeyerek iyi etmişin ama patates ekmektende beter. olmadı .lmaz:
çayı şekersiz içmeye bak şeker en önemli cıs dır ...
ekmek yazmışsın nekadardı ve be ekmegiydi sakın beyaz ekmek deme .alsanaalsanasmile
menülerini böyle olursa kilo vermessin kehena...:1no2:
nazcım benim birinciliğim sorun mu oldu anlamadım. gruba girme kilosu baz alınıyor dedin sen,yani kural böyle herhalde.ilk defa mı böyle oluyor onu daanlayamadım.ayrıca burada kafaya takılacak bir şey de yok bence önemli olan kilo vermek listenin neresinde olduğum benim için farketmez.hatta ilk zamanlarda listeye bile girmeyi düşünmedim burada yanlızca yazışmak bile yetiyor bana.
öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.
bi kaç hafta önceki öğünlerimi anlatsam sana az bile yemişsin derdin ama neyseeohaoldumsmile
işyerinde patronumla aynı odadayım ve yerimden kalktığım anda şirkette bütün telefonları arayıp beni soruyor bu nedenle mutfağa inip elma yiyemiyorum. Yerimdede olmuyor hart hurt. bu yüzden çok az bisküvi yiyorum. bulunduğumuz merkezde yemek yemek için çok kısıtlı yerler var evden getireyim diyorum ama evdede pek yemek yapamıyorum doğrusu
ekmek olayı malesef beyaz ekmek ama yarım dilim kadar yedri ole ayak üstü oldu biraz.
evde bir tepsi revani var dokunmadım valla.
senağlama
bugün daha sıkı gidiyorum ama yine aralarda bisküvi var malesef. öğlen için snitsel söyledim ama yoğurt yok. Hattırlattığın için şimdi çıkıp bakkaldan alıcam hemen
akşam da şirketten çıkınca markete gitcem salatalık malzeme alıp akşam kendime
ton balıklı mısırlı güzel bi salata yaparım sonrada elmayla süt olarmı
nazlıcığım paylaşım alanını okudunmu canım?
bugün hiç bakmadım canım
dün okumuştum dur bakayım bir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?