Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne demek canım benim..... Montiye göre menülere yorum yapamıyorum çünkü kuralları ve yasakları bilmiyorum, ama senin menün aynı benim menüye benzemiş dün hoşuma gitti... opuyorumnanaktan

bende doktorun verdiğiyle montiyi karıştırıp yapıyorum bakalım iyi sonuç alabilecekmiyim .

ozaman süper yumuğum . çaktırmadan monti yapıyorsun ha ... bende ebru şallının plates dvd sini aldım . platesebaşlıycam artık . annemin evinden topumu ve lastiğimide aldım . yerim olsa koşu bandımı bile alırdım ama yerim yok malesef

kehanecım menün hiç güzel deyil güzelim böyle kilo veremessin ..lmaz:
yanlışların çok bu mnüde kırmızıyla sıralayım biraz.boshayallersmile
başta akşamı atlaman büyük hata sonra acıcıp cıs şeyleri yersin tabi..:mymeka:
gelelim aralarına . neden aralarında meyve yada ayran vs. yemiyorsun bisküleri darda kalmayınca önermem .a.sçantana bisküi koyana kadar meyve koy yada beyaz leblebi .. iştede olsan bular çantanda buluna bilir .
ögleninde ne güzel ızgara köften varmış . nerde yanında salata ve yogurt sen onlar yerine patates secmissin .birde ekmek yemeyerek iyi etmişin ama patates ekmektende beter. olmadı .lmaz:
çayı şekersiz içmeye bak şeker en önemli cıs dır ...
ekmek yazmışsın nekadardı ve be ekmegiydi sakın beyaz ekmek deme .alsanaalsanasmile

menülerini böyle olursa kilo vermessin kehena...:1no2:

Son düzenleme:
suram söyle acıklayım sana eylül listeye girdi ama bekleme süresi ondan kaynaklandıgı için uzun oldu ...bu haftada hilal girecek isterse tabi.. bunun 1.lik için yapılan bişide deyil yani.böyle düşünmene üzüldüm ...lmaz:
ayrıca biz seni zeten başkan yardımcısı olarak gördük nurom 3. takıma gitti orda devam edecek ... paylaşım alanındaki yazılarınlada alakalı deyil senin yardımcılıgın .. bak bunada üzüldüm şimdi. :1no2:

daha öncede dedigim gib ibizlerde zamanında çok öneri sunduk hatta kardeş takım benim önerimdi ve kabul gördü.. baktınmı hiç öneriye kaç kaptan cevap yazmış . :1no2:insanlar duyarsız canım üç maymun misali...kafamçokkarıştısenin yaşındayken bende öyleydim .halada öyleyim ama biraz dizginliyorum yaşla alkalı sanırım .sempatiksalakcinni

misafirlerinde hoş gelmişler bu arada ...a.s.

Bebelerın Öglen yemeklerını unutmuŞun okula gıdecegım gÖrÜŞÜrÜz .

nazcım benim birinciliğim sorun mu oldu anlamadım. gruba girme kilosu baz alınıyor dedin sen,yani kural böyle herhalde.ilk defa mı böyle oluyor onu daanlayamadım.ayrıca burada kafaya takılacak bir şey de yok bence önemli olan kilo vermek listenin neresinde olduğum benim için farketmez.hatta ilk zamanlarda listeye bile girmeyi düşünmedim burada yanlızca yazışmak bile yetiyor bana.

pardon ya naz dedim ama aebencim senin yorumunmuş.kafam karıştı.

öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.
bi kaç hafta önceki öğünlerimi anlatsam sana az bile yemişsin derdin ama neyseeohaoldumsmile

işyerinde patronumla aynı odadayım ve yerimden kalktığım anda şirkette bütün telefonları arayıp beni soruyor bu nedenle mutfağa inip elma yiyemiyorum. Yerimdede olmuyor hart hurt. bu yüzden çok az bisküvi yiyorum. bulunduğumuz merkezde yemek yemek için çok kısıtlı yerler var evden getireyim diyorum ama evdede pek yemek yapamıyorum doğrusu

ekmek olayı malesef beyaz ekmek ama yarım dilim kadar yedri ole ayak üstü oldu biraz.

evde bir tepsi revani var dokunmadım valla.
senağlama

bugün daha sıkı gidiyorum ama yine aralarda bisküvi var malesef. öğlen için snitsel söyledim ama yoğurt yok. Hattırlattığın için şimdi çıkıp bakkaldan alıcam hemen
akşam da şirketten çıkınca markete gitcem salatalık malzeme alıp akşam kendime
ton balıklı mısırlı güzel bi salata yaparım sonrada elmayla süt olarmı

normalde kural ilk takıma yazmaya başladığın kilo olarak baz alınıyor canım . senin 1.liğin sorun olmadı canım ama ben bir noktayı atlamışım paylaşım alanına senin verdiğin kilonun 1 haftada vermemiş kilo olduğunu belirtmem gerekiyormuş . burda hata tamamen benim canım . seninle ilgili bir sorun yok canım sen takma kafana ç hepimiz bir amaç için burdayız . zayıflamak ve yine zayıflamak .

mısırlı salatamı mısır yeme bence canım ton balığı yeter salata için .

kıslar paylaşım alanından geliyorum ...
evet 6. takım olarak çok olduk ...ama bilegimizin hakıyle yazılanları kaldıramadım kusura bakmayın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…