Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kıslar paylaşım alanından geliyorum ...
evet 6. takım olarak çok olduk ...ama bilegimizin hakıyle yazılanları kaldıramadım kusura bakmayın ...

Benim anlayamadığım kübra paylaşım alanında bu konudan bahsetmeseydi bu konu böyle dallanıp budaklanacakmıydı? Ya da kübra ile püsküüt bu konu üzerinde fikir yürütürken diğer takımların kaptanlarının hiçbir fikri yokmuydu da 2 hafta üstüste birinci olduk diye uzun araştırmalar yapılıyor, adaletsiz ve haksız bir biçimdemi derece alıyoruz, açık açık bu denmek istenmiş paylaşım alanında... İlginç yaaaa :sm_confused:

Gerçi bende yazmak istiyordum birşeyler ama kaptanımız olarak senin yazman daha doğru nazlıcığım, aeben ablişimde yazar zaten
çok sinirlerim bozuldu aglıyorum şu an ..ve böyle bir sebeten ....inanmıyorum ....
ALLAH herkezin kalbine göre versin diyorum başkada bişi demiyprum ..senağlama

aebenimde yazmış bende yazdım bişeyler canım . bende şok oldum . öyle bir yazmışki sanki biz her hafta hile yaparak 1. oluyoruz . kedi uzanamadı ciğere mındar dermiş . sinirden nefesim daralıyor.

aebenimde yazmış bende yazdım bişeyler canım . bende şok oldum . öyle bir yazmışki sanki biz her hafta hile yaparak 1. oluyoruz . kedi uzanamadı ciğere mındar dermiş . sinirden nefesim daralıyor.
sebebini tahmin edin hadi ... sırada bekleyen üyemiz 7. takıma gitti .:umursamaz:
ben çok saf ve iyi niyetliyim kıslar başkada bi açıklaması yok .ne geldiyse bu temiz kalpliligimden geldi başıma herkesi kendim gibi bildin hep . aptal ben .:gitme:
bu haftada sıkın dişinizi kıslar . gene 1. olalım .....

bir arkadaşımızda uzun zamandır yapmak istediğimi yapmışsın yazmış 7. takıma başkası bişeyler yazmadan korkuyorlarmı yazmaya çok fena sinir oldum şimdi .

sen hiç merak etme ablam . bakalım her hafta hileyle hurdaylamı 1. oluyormuşuz gösterelim hepsine . hadı kızlar bu haksızlık karşısında bu hafta yine 1. olalım ve bireyselde yine biz 1. çıkaralım .

neler olmuş neler biraz geçmişe birazda paylaşım alanına baktım bende şok oldum,benim anlayamadığım örneğin ben geri dönmek istiyorum ve ayrılırken şuankinden nerden baksan 5-6 kilom fazlam var ve belkide sonuncu olmamıza neden olacak o problem olmuyorda bumu problem CADIARZU ozaman geri dönen yarışmacılar içinde son haftaki kilozu baz alınsın madem o kişi ayrıldıktan sonra kendi kendine 10 kiloda vermiş olabilir bunudamı sorun yapacaklar acaba CADIARZU bence bunlar bişeyleri başaramayan zihniyetlerin sizi üzme çabası boşverin bence,birincliği abarttınız ondandır alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Merhabalar arkadaşlar.
Birkaç gündür menümü yazamıyorum.ama çok yoğunum.annem iyi maşallah .dün onun ilaçlarını temin etmekle uğraştım.
az sonrada pazara gidicm
ya neler olmuş.az önce paylaşım alanını okudum.
ben ortada bir haksızlık göremiyorum şahsen.
lütfen moralinizi bozmayın arkadaşlar.
ben bu hafta daha bir hırslandm .:sm_confused:

Arkadaşlar moralinizi bozmayın. Ben 4. takımdanım.
Olay aslında kural daki hatadan kaynaklanıyor.
Yani tüm takımlar geri alırken ayrıldığı kiloyu baz alıyor.
Ama arada çok fark olunca göze batmış sanırım.
Siz yolunuzdan şaşmayın.
Birincilik falan bunlar boş şeyler önemli olan kilo verebilmek ve siz bunu başarıyorsunuz.
Üzmeyin kendinizi.

nazcım tamamdır.... gördüm karnemi paylaşım alanındaki linkten, çok ama çok mutlu oldum.....
cok tebrik ederim canim darisi basimiza insaaaaalllaaaah
Bu da yakından ecişimiiiz
cok güzel cok tatli masallah ALLAH ailesine bagislasin
Bu da hasbişimin ikinci kızı :)
senin güzelligini biliyoruz hayatim
cok gecmis olsun ablacim insallah hemencik düzelir kuzum
çok sinirlerim bozuldu aglıyorum şu an ..ve böyle bir sebeten ....inanmıyorum ....

bende okudum biraz önce üzülmeyin nazlima katiliyorum kedi ciger misali ablam sende aglama bosver onlar inanmasin bu haftada birinci oldugumuzda bakalim ne diyecekler
herkez bizim takima katilmak istyirlarya cekemiyorlar.bakiyorumda herkezin takiminda eksik var bizde tam üstüne katilma istegide cok

katiliyorum yumukum

dün tatildi burasi yine almanlarin su bitmeyen tatillerinden esim evdeydi sabahtan bahceye gittik annemler felanda geldi,arkadasimda bende kaldi sabah oda geldi bahceye
havalar acildi kuslar ötüstü icimiz civil civil ALLAH bozmasin insallah
gerci bugünde hava güzel ama aksama yagmur yagabilir

liliş ablam geçmişi okuyamadım kusura bakma ece hastaymış acil şifalar dilerim .......

sagol canim destegin icina.s.

Ay abla değermi yaaa, senin bir damla gözyaşına yaaa, sen çok kıymetlisin bizde, ne münasebet ağlıyorsun, 7. takımın bunu neden yaptığını anlayamadım ben yaaa, neden insanların başarısı kıskanılıyor, böyle bir yarışta kilolar sadece bireyden gidiyor ama egolar maalsef tavan yapmış. BUNDAN SONRA KİLO ALALIMDA RAHAT ETSİNLER...Öfkemi yutamıyorum ya, paylaşım alanına yazacağım içimdekileri

Hilal mi gitmiş 7. takıma :1shok:
Buyur burdan yak yani...

sen hiçkendini üzme canım
biz kendimizi bilmiyormuyuz
paylaşımada yazmayı düşündüm hatta 7.takımada ama sinirimi yutmaya çalışıyorum
meyve veren ağaç taşlanır bunun başka bi açıklaması yok
bizim nasıl kilo verdiğimizi tartışacaklarına ki çoğu biliyor (monti)
KENDıLERıNıN NEDEN KıLO VEREMEDıKLERıNı ,LıSTENıN ALT SIRASINDA OLDUKLARINI TARTIŞSINLAR
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
olay bundan ibaret :1closedeyes:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yelerinin-paylasim-alani-11.html#post13388387

arkadaşlar bende yazdım bişeyler...ama kimse hakkında bişey söylemedim..lütfen sizde beni yok yere suçlamayın..lütfen..hakka giriyorsunuz şuan beni suçlamakla..yemin ederim hiç bir ilgim yok oraya yazılanla...ben önceden gitmiştim 7. takıma yer olmadığı için yedek üyeydim..o sırada buraya geldim..
hepinizide sevmiştim,sırtınızdan vurmuşum gibi konuşmuşsunuz..
şu an çok çok çok üzgünüm..oraya yazılan paylaşımla hiç alakam olmadığı halde suçlandığım için..
kaldıki sorun kararlarla ilgili..

Hilal mi gitmiş 7. takıma :1shok:
Buyur burdan yak yani...

yolu açık olsun simoşum .

şunları okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm..olayın bu kadar dışında habersiz olupta suç üstüne kalan daha biri yoktur herhalde..
olsun ben kimseyi suçlamıyorum,kimseyi kırmak istemiyorum bu en son istediğim şeydir..
inşallah herkes istediği kiloya kısa zamanda kavuşur..
hakkınızı helal edin,kırgın ayrılmak istemiyorum.

Son düzenleme:
hic kimse kendini üzmesin insanlarin agzi torba degilki büzesin.biz bu basariyi biliyoruz nasil oluyor.aramizdaki destek kimsede yok gidenin yolu acik olsun.kiskanan varsa bizi catlasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…