- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
kıslar paylaşım alanından geliyorum ...
evet 6. takım olarak çok olduk ...ama bilegimizin hakıyle yazılanları kaldıramadım kusura bakmayın ...
çok sinirlerim bozuldu aglıyorum şu an ..ve böyle bir sebeten ....inanmıyorum ....Gerçi bende yazmak istiyordum birşeyler ama kaptanımız olarak senin yazman daha doğru nazlıcığım, aeben ablişimde yazar zaten
Benim anlayamadığım kübra paylaşım alanında bu konudan bahsetmeseydi bu konu böyle dallanıp budaklanacakmıydı? Ya da kübra ile püsküüt bu konu üzerinde fikir yürütürken diğer takımların kaptanlarının hiçbir fikri yokmuydu da 2 hafta üstüste birinci olduk diye uzun araştırmalar yapılıyor, adaletsiz ve haksız bir biçimdemi derece alıyoruz, açık açık bu denmek istenmiş paylaşım alanında... İlginç yaaaa :sm_confused:
sebebini tahmin edin hadi ... sırada bekleyen üyemiz 7. takıma gitti .:umursamaz:aebenimde yazmış bende yazdım bişeyler canım . bende şok oldum . öyle bir yazmışki sanki biz her hafta hile yaparak 1. oluyoruz . kedi uzanamadı ciğere mındar dermiş . sinirden nefesim daralıyor.
sebebini tahmin edin hadi ... sırada bekleyen üyemiz 7. takıma gitti .:umursamaz:
ben çok saf ve iyi niyetliyim kıslar başkada bi açıklaması yok .ne geldiyse bu temiz kalpliligimden geldi başıma herkesi kendim gibi bildin hep . aptal ben .:gitme:
bu haftada sıkın dişinizi kıslar . gene 1. olalım .....
cok tebrik ederim canim darisi basimiza insaaaaalllaaaahnazcım tamamdır.... gördüm karnemi paylaşım alanındaki linkten, çok ama çok mutlu oldum.....
cok güzel cok tatli masallah ALLAH ailesine bagislasinBu da yakından ecişimiiiz
senin güzelligini biliyoruz hayatimBu da hasbişimin ikinci kızı :)
cok gecmis olsun ablacim insallah hemencik düzelir kuzumkızşlar tüm güzel dilekleriniz için teşekkür vederimm
malesef bebeğim canım ecem dün akşam dan beri kötüü
apandist teşhisiyle şuan hastanede yatıyorıuzz
sizlere hastaneden yazıyorumm :çok üzgünüm:
yarın kızımın son durumu belli olacak kandaki mikrop saysı artarsa sabah ameliyata girecek prensesimm
dua edin bizim içinnn :Saruboceq:
çok sinirlerim bozuldu aglıyorum şu an ..ve böyle bir sebeten ....inanmıyorum ....
ALLAH herkezin kalbine göre versin diyorum başkada bişi demiyprum ..senağlama
bende okudum biraz önce üzülmeyin nazlima katiliyorum kedi ciger misali ablam sende aglama bosver onlar inanmasin bu haftada birinci oldugumuzda bakalim ne diyecekleraebenimde yazmış bende yazdım bişeyler canım . bende şok oldum . öyle bir yazmışki sanki biz her hafta hile yaparak 1. oluyoruz . kedi uzanamadı ciğere mındar dermiş . sinirden nefesim daralıyor.
neler olmuş neler biraz geçmişe birazda paylaşım alanına baktım bende şok oldum,benim anlayamadığım örneğin ben geri dönmek istiyorum ve ayrılırken şuankinden nerden baksan 5-6 kilom fazlam var ve belkide sonuncu olmamıza neden olacak o problem olmuyorda bumu problem CADIARZU ozaman geri dönen yarışmacılar içinde son haftaki kilozu baz alınsın mademo kişi ayrıldıktan sonra kendi kendine 10 kiloda vermiş olabilir bunudamı sorun yapacaklar acaba CADIARZU bence bunlar bişeyleri başaramayan zihniyetlerin sizi üzme çabası boşverin bence,birincliği abarttınız ondandır alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Arkadaşlar moralinizi bozmayın. Ben 4. takımdanım.
Olay aslında kural daki hatadan kaynaklanıyor.
Yani tüm takımlar geri alırken ayrıldığı kiloyu baz alıyor.
Ama arada çok fark olunca göze batmış sanırım.
Siz yolunuzdan şaşmayın.
Birincilik falan bunlar boş şeyler önemli olan kilo verebilmek ve siz bunu başarıyorsunuz.
Üzmeyin kendinizi.
çok sinirlerim bozuldu aglıyorum şu an ..ve böyle bir sebeten ....inanmıyorum ....
ALLAH herkezin kalbine göre versin diyorum başkada bişi demiyprum ..senağlama
sebebini tahmin edin hadi ... sırada bekleyen üyemiz 7. takıma gitti .:umursamaz:
ben çok saf ve iyi niyetliyim kıslar başkada bi açıklaması yok .ne geldiyse bu temiz kalpliligimden geldi başıma herkesi kendim gibi bildin hep . aptal ben .:gitme:
Hilal mi gitmiş 7. takıma :1shok:
Buyur burdan yak yani...
Hilal mi gitmiş 7. takıma :1shok:
Buyur burdan yak yani...
yolu açık olsun simoşum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?