şunları okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm..olayın bu kadar dışında habersiz olupta suç üstüne kalan daha biri yoktur herhalde..
olsun ben kimseyi suçlamıyorum,kimseyi kırmak istemiyorum bu en son istediğim şeydir..
inşallah herkes istediği kiloya kısa zamanda kavuşur..
hakkınızı helal edin,kırgın ayrılmak istemiyorum.
mesajımı neden üzerine alındınki
uradaki muhatap sen değilsin cnm
seninde yolun açık olsun inşallah istedi*in kiloya inersin
Konu bireysel alınmamalı aslında... Necip fazılın çok sevdiğim bir şiiri var, paylaşmak istiyorum sizlerle...
Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!
Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
BİZ TAKIMCA KOŞMAMIZA BAKALIM, KISKANIRSA KISKANANLAR UTANSIN...
Yarışçı uzun zamandır takip ediyormuş, çok büyük hak yeme varmış ortada.......
Ya ben öfkemi yutamıyorum, hasbinallah diyorum ama yok olmuyor, ya arkadaşlar bu hafta ve önümüzdeki 789 hafta falan + çıkalımda biz, insanlar rahat etsinler, ya başkaları derece alınca biz tebrik edebiliyoruz da insanlar bunu neden başaramıyor ya, birde tebrik etmek için 6. takıma gittim diye yazmış mesajının ilk başlığında...Oysaki kendi takımına yazdığı takip konusuyla nasıl örtüşüyor değilmi sempatiksalakcinni Necip Fazıl hocam ne güzel söylemiş yaaa, koşmana bak sen, çatlarsan doğuran kısrak utansın....
Durmak yok yola devam şakkıdı
vereliniortak
Khena hoşgeldin a.s.
mısırlı salatamı mısır yeme bence canım ton balığı yeter salata için .
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/300666-peki-hepsini-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.htmlBende kk pro üye olacağıııım maytaaap, nasıl olacağım beni yönlendirsene kuzuuuu
kazene özel mesaj attım ama, henüz dönmedi...Bende profilimi renklendireceğiiiim, hem senin gibi offline görünüp gezebileceğim başlıklarıııı, uyanııııkkkkk kuuuzuuuuu seniiii lülülülülülü
neyse artık oldu bikere bidaha olmasın hehehhheh:roflol: amaaaaan allah korusunnnn isteyene versin rabbim:Saruboceq:ben paylaşım alanına yazdım nazlım . kilo veren için uygundur ama alıpda gelen üye için adil deyil bence ..
ne kadar ince hesap okadar kafa karışıyor. hesap işinde ..
bu arada meytabım sen hemilelikten dönünce artı kilon yazılmasına gerek yoktu canım 0 üye gibi paşa paşa yazılırdın listeye ..
özge çadısıda şimdi öyle yazılacak aklında olsun ....
bu seferde dogun kiloları hızlı gidip derece yaparsa onada laf edrler ama .hehe .
çok sinirlendim halada kendmde deyilim sinem toparlayamadım bi türlü. :umursamaz:yaaa geçmişi okudum da bu ne yaaaa haftalardır azimle, irademizle, paylaşımımızla, NEFSİMİZLE kilo vermeye çalışıyoruz ve hedeflerimizede ulaşıyoruz.... Hiç bir lafa gerek yok en son mezun olanlara baksınlar beyinleri hiç bir şeyi algılamıyorsa son mezuniyetler hep bizim takımımızdan.... Madem abuk subuk yollarla derece yapıyoruz nasıl herkes çatır çatır hedefine ulaşıyor... Çok sinirlendim yaaaa...
Aeben ablacığım sende niye ağlıyorsun ki sıkma canını hiç birşeye lütfen.....
çok sinirlendim halada kendmde deyilim sinem toparlayamadım bi türlü. :umursamaz:
bende olmassa bu hafta biraz verirsem mezuniyetimi istiycem çok sinrlerim bozuldu ...iş ta benim 2 günlük şişligime kadar vardı pes .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?