Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mesajımı neden üzerine alındınki
uradaki muhatap sen değilsin cnm
seninde yolun açık olsun inşallah istedi*in kiloya inersin

Konu bireysel alınmamalı aslında... Necip fazılın çok sevdiğim bir şiiri var, paylaşmak istiyorum sizlerle...

Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!

Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!

BİZ TAKIMCA KOŞMAMIZA BAKALIM, KISKANIRSA KISKANANLAR UTANSIN...

cok güzel siir canim tam yerine oturtturdun

Yarışçı uzun zamandır takip ediyormuş, çok büyük hak yeme varmış ortada.......
Ya ben öfkemi yutamıyorum, hasbinallah diyorum ama yok olmuyor, ya arkadaşlar bu hafta ve önümüzdeki 789 hafta falan + çıkalımda biz, insanlar rahat etsinler, ya başkaları derece alınca biz tebrik edebiliyoruz da insanlar bunu neden başaramıyor ya, birde tebrik etmek için 6. takıma gittim diye yazmış mesajının ilk başlığında...Oysaki kendi takımına yazdığı takip konusuyla nasıl örtüşüyor değilmi sempatiksalakcinni Necip Fazıl hocam ne güzel söylemiş yaaa, koşmana bak sen, çatlarsan doğuran kısrak utansın....
Durmak yok yola devam şakkıdı

vereliniortak

Bende kk pro üye olacağıııım maytaaap, nasıl olacağım beni yönlendirsene kuzuuuu
kazene özel mesaj attım ama, henüz dönmedi...Bende profilimi renklendireceğiiiim, hem senin gibi offline görünüp gezebileceğim başlıklarıııı, uyanııııkkkkk kuuuzuuuuu seniiii lülülülülülü

kızlar püüskütün kurallar için yazdıkları sizede uyarsa onaylıycam

Konuyu toparlıyorum izninizle sevgili arkadaşlarım..

Mevcut kuralımızı hatırlayalım önce.

Yarışmaya ara verip dönenlerin kilosu nasıl bildiriliyor?

1- Kilo aldı çünkü nefsine hakim olamadı.
Bu durumda takımdan ayrılış kilosu haftanın ilk kilosu, son tartıldığı kilo da haftanın son kilosu olarak alınır. Aradaki fazla fark negatif olarak takım toplamına yansır. Bu kuralda problem yok. Çünkü kuralın amacı zaten yarışmada olunmadığı zamanlarda başıboş davranmamızı engellemeye çalışmak.

2- Kilo aldı çünkü sağlık / gebelik durumları vardı.
Bu durumda yeni üye gibi kabul edilir. Takıma giriş kilosu haftanın ilk kilosu, bildirim Cuma kilosu da haftanın son kilosu olur ve diğer üyeler gibi aradaki fark listeye yansır. Burada da tartışmaya açık bir yer yok.

3- Kilo verdi.
Yarışmacı diyelim 5 hafta ara verdi yarışmaya. Bu ister keyfi olabilir, ister iş yoğunluğu olabilir vs.
Bu noktada önerimi örnek vererek açıklıyorum.
Yarışmacı geri dönmek üzere ayrıldı. Kilosu 75
Beş hafta sonra geri döndü. Kilo 70
75-70 : 5
Beş kilo verdi ama beş haftada.
Bu durumda bizim her ne kadar bildirimde 75-70 diye yazmamız gerekiyorsa da BU RAKAMI GEÇEN SÜREYE BÖLEREK haftalık rakamı buluyoruz ve 75-50: 5 5kilo / 5 hafta: 1 kilo verdi olarak kabul ediyoruz.

Yani bildirimi aşağıdaki şekilde yapıyoruz.

x üye 75 / 70 / 1

yanına da not düşerek gerekli açıklamamızı yapıyoruz.

Sizlerden ricam, konuyu kişiselleştirmeden ve lafı dallandırıp budaklandırmadan, artık çok net olarak ortaya koyduğum öneriyi oylamanız. Kabul edenler parmak kaldırsın..

Buyrun lütfen..

Bence uygundur nazlıcığım, en azından yine birinci olduğumuzda şaibe olduğunu düşünmez 7. takım

ben paylaşım alanına yazdım nazlım . kilo veren için uygundur ama alıpda gelen üye için adil deyil bence ..
ne kadar ince hesap okadar kafa karışıyor. hesap işinde ..
bu arada meytabım sen hemilelikten dönünce artı kilon yazılmasına gerek yoktu canım 0 üye gibi paşa paşa yazılırdın listeye ..
özge çadısıda şimdi öyle yazılacak aklında olsun ....
bu seferde dogun kiloları hızlı gidip derece yaparsa onada laf edrler ama .hehe .

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/300666-peki-hepsini-okudum-kart-almak-istiyorum-yapmaliyim.html
buyur canım sende al pembiş kürkünü giy yaz üstü:roflol:
niye deşifre ediyon la benialsanaalsanasmile

neyse artık oldu bikere bidaha olmasın hehehhheh:roflol: amaaaaan allah korusunnnn isteyene versin rabbim:Saruboceq:

bendende okeydir nazlıcım :hulya:

yaaa geçmişi okudum da bu ne yaaaa haftalardır azimle, irademizle, paylaşımımızla, NEFSıMıZLE kilo vermeye çalışıyoruz ve hedeflerimizede ulaşıyoruz.... Hiç bir lafa gerek yok en son mezun olanlara baksınlar beyinleri hiç bir şeyi algılamıyorsa son mezuniyetler hep bizim takımımızdan.... Madem abuk subuk yollarla derece yapıyoruz nasıl herkes çatır çatır hedefine ulaşıyor... Çok sinirlendim yaaaa...

Aeben ablacığım sende niye ağlıyorsun ki sıkma canını hiç birşeye lütfen.....

çok sinirlendim halada kendmde deyilim sinem toparlayamadım bi türlü. :umursamaz:
bende olmassa bu hafta biraz verirsem mezuniyetimi istiycem çok sinrlerim bozuldu ...iş ta benim 2 günlük şişligime kadar vardı pes .

ablacığım hiç gerek yok sinirlenmene..... boşver ya sen bildiğini gibi davran sonuçlar ortada, bende 3 kez dereceye girdim 4 aylık süreçteeeee inanmayan varsa olanlara alrlar msnimi bakarlar bana bide tartıtya çıkar gösteriririm şu anki kilomu gözleride körse farkı algılayamıyolarsa.....

cidden çok olmuşuz demekki.... çok göze batmışız....

nazar etmesinler ne olur çalışsınlar onlarında olur.....

ya paylaşım alanını okudum hepsini okumaya değer bulmadım bile hatta.aeben sen de takma bence.
yanlızca benim kilomla ilgili olarak mı bu problem başka bişey daha mı var tam anlayamadım.benden kaynaklanan bir durumsa çok üzülürüm gerçekten.
valla gerçek dünyada olduğu gibi sanal dünyada da ilginç insanlar varmış onu gördüm.bence boşverelim böyle şeyleri kilo vermeye bakalım.2 hafta önceye kadar daha pozitif şeyler paylaşılırdı burada.2 haftadır kara bulutlar dolaşıyor grubumuzun üzerinde.nazar var nazar.
çok ciddi söylüyorum bence önemli olan kilo varmak listenin neresinde olduğum hatta listede olup olmadığım bile önemli değil.

ya ksılar gecmişe söel bi baktım ki daha paylsım alnını okumadm bile neler oluyo böle resmen grubun üzeride kara bulutlar dolasıyor millt ne cok cekemiyomusta haberimiz yokmus ya bu ne böle ya aebenimide üzmüsler zaten cok sinirlndimkötükedihüso

Demekki 24 saat takip ediliyoruz iş ablamın regl şişliğine kadar vardıysa...Hasbinallah ya, paylaşım alanına gittiğimde yarışçının son mesajını okudum, püüsküüt ısrarla konunun kapanmasını istediğinden birşey diyemedim, ya aradaşlar benim bilmediğim bir durummu var? 7. takımla ilgili bir problemimiz mi var?

ELVANCIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canmmmmmm
lütfennnnnnnn
rica ediyorummmmilmmm kasma kendiniiiiiiiiiiiii
gıpta ile izliyom ben sizi
kim ne düşünürse düşünsün
harikalar yarattıgınız zamnları hep biliyoruz görüyoruzzzzzzzz
siz sıkmayın canınızı
yok ben takımdan ayrılcam yok sogudummmmm
bunca emekkkkkkk boşamııııııııııı lütfen böyle düşünmeyin oldumu fıstıklarımmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…