- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ohhh afiyet olsun şekerimBugünkü menüm
Sabah 7.30
45 dakika eliptik
8 dakika karın
10 dakika kalça
Saat 10.00
2 parmak b. Peynir
Yarım krep
Söğüş
Arada yeşil çay
5 yeşil erik
15.00
Mantar sote
3 kaşık yoğurt baharatlı
19.00
Mercimek yemeği
3 kaşık yoğurt baharatlı
Söğüş salata
Biraz önce filtre kahvemi içtim
Afiyet olsun abla guzel.menüBugünkü menüm
Sabah 7.30
45 dakika eliptik
8 dakika karın
10 dakika kalça
Saat 10.00
2 parmak b. Peynir
Yarım krep
Söğüş
Arada yeşil çay
5 yeşil erik
15.00
Mantar sote
3 kaşık yoğurt baharatlı
19.00
Mercimek yemeği
3 kaşık yoğurt baharatlı
Söğüş salata
Biraz önce filtre kahvemi içtim
Daha dur ne cuma ödülü daha yeni geldi takımaCuma ödülü olsun
Menüleri görünce yememesi gerektiğini anlar kilo vermek istiyosa gayret edecektir birseylerden fedakarlık yapmak zorunda ahhh ahhh nelerden vazgectim bu 15kilo verene kadarAfiyet olsun abla guzel.menü
Daha dur ne cuma ödülü daha yeni geldi takıma
Toplamda 1400 kalori olmuş amaGullactan vazgecemiyorsun
Gazoz da olmamis
Ayrica bir de cikolata yemissin
Daha guzel menuler bekliyoruz
Kalori olarak az ama saglikli beslenmek acisindan yeterli degil ☺Toplamda 1400 kalori olmuş ama
Daha dikkatli olurumm güllaç bitti zatenKalori olarak az ama saglikli beslenmek acisindan yeterli degil ☺
Bugun 1400 ile tamamladin yarin çikolata yedikten sonra daha cok acikacaksin daha cok yemek isteyeceksin
Hepimiz arada kacamaklar yapiyoruz tabiki ama dengelemek önemli
Bayram icin tatli yapmayacaksin.o zaman sevindimDaha dikkatli olurumm güllaç bitti zatenulasabilecegim tatlı kalmadı
Yok bizde tatlı olmaz fakat kahve yani lokum yerim 1 tane hakkım olsunBayram icin tatli yapmayacaksin.o zaman sevindim
Tamam 1 tane olur:)Yok bizde tatlı olmaz fakat kahve yani lokum yerim 1 tane hakkım olsun
Ama ama listeye almisken hic olmadiBence ben bugün menü yazmıyım hiç elle tutulur yanı yok yediğimin içtiğimin
Kendime geldiğimde çoktan herşey geçmişti artık çok geçti kaptanAma ama listeye almisken hic olmadi
Iyi bakalim bu hafta baska kacamak hakkin yok ona göre menulerini bekliyorum her gunKendime geldiğimde çoktan herşey geçmişti artık çok geçti kaptan
Daha yeni başlıyoruz canim dikkatli olursan hem sen sevinirsin hemde biz azcik gayret etmen gerekiyo evet hersey cok guzel cok cazip geliyo yerken ama tartıda motiven düsüyo bugun yaptın yarin yapmaman dilegiyleKendime geldiğimde çoktan herşey geçmişti artık çok geçti kaptan
doğru karnım duyunca aklım başıma geldi ama iş işten geçmiştiDaha yeni başlıyoruz canim dikkatli olursan hem sen sevinirsin hemde biz azcik gayret etmen gerekiyo evet hersey cok guzel cok cazip geliyo yerken ama tartıda motiven düsüyo bugun yaptın yarin yapmaman dilegiyle
Artik listedesin sorumluluğun var bidaha yapmazsin canimdoğru karnım duyunca aklım başıma geldi ama iş işten geçmişti
Evet cnm 2 ablamda turkiyede keşke yakın olsalardıHepsi de erkek mi? Kız kardeşin daha çok faydası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?