Dersimi aldımArtik listedesin sorumluluğun var bidaha yapmazsin canim
Kucuk bir farkla ikinci olduk canimSlm kizlar kaçınci olduk
Bugün çok yoruldum ev işi alışveriş onları 1 saat e ancak yerleştirdim sonra baklava açtım 1 tepsi ayaklarım ağrıyor
Eline saglik canim guzel gorunuyorBayram için
Yapalım bencedeKucuk bir farkla ikinci olduk canim
Haftaya birincilik gelecek daha cok calismamiz lazim spor yarismasi yapalim bu hafta
Süper görünüyor kendim yerim diye yapmadım bu bayramBayram için
Yaz canım merak ettimİyi akşamlar, diyetisyenimin menüsünü uyguladım ben bugün. Yazayım mı yediklerimi ?
Iyi aksamlar abla hergun menuleri yaziyoruz ne yedigimizi ictigimizi sporumuzuİyi akşamlar, diyetisyenimin menüsünü uyguladım ben bugün. Yazayım mı yediklerimi ?
Guzel.menu afiyet olsun22.05.2020 Cuma
08:00 Kahvaltı: 2 kaşık çökeleğin üzerine 1 çorba kaşığı zeytinyağı, bir tatlı kaşığı çörekotu karışımı, 1 domates, 1 salatalık, 1 tane haşlanmış yumurta, tuzsuz zeytin 5 tane. 3-4 parça ceviz, yanında 1 bardak yarım yağlı süt.
10.00 Ara öğün: 1 fincan bitki çayı. (Ananaslı yeşil çay)
12:00 Öğle yemeği: Izgara tavuk göğsü, 1 tabak yeşil salata, ayran
14:00 Ara öğün: Şekersiz Türk kahvesi
18:00 Akşam yemeği: 8 kaşık zeytinyağlı taze fasulye yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, cacık
Su: 3 litre
Spor: Akşam: 40 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş.
Alıntı almıştım unuttum canım hoş geldinİyi akşamlar, diyetisyenimin menüsünü uyguladım ben bugün. Yazayım mı yediklerimi ?
Kendini neden bu kadar yoruyorsun canim zsten sokaga cikma yasagi var kimse gelemezSarmamida sardım yarın temizlik beni bekliyor
Canım madam kabul ederse yardimcilik da verelim mihemen tutalım kulağından, çok güzel takip ediyor maşallah.
Kabul ederse neden olmasin isterim yardımci olmasini
Menu yorumlama ve kilo takibi guzel
Yaa cook mutlu oldum canimbayramdan sonra ben talip olacaktım zaten yardımcı olmaya teklif gelince daha güzel oldu tabi
Ben varım yarışmayaKucuk bir farkla ikinci olduk canim
Haftaya birincilik gelecek daha cok calismamiz lazim spor yarismasi yapalim bu hafta
Yapalım Canim oruç ayı da değilKucuk bir farkla ikinci olduk canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?