Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzel canım afiyet olsun

Kızlarda söylemişler zaten hadi güllacı görmedik diyelim çikolata ve gazoz hiiiççç olmamış. Daha güzel menüler bekliyoruz

Gayet güzel abla afiyet olsun

Çok güzel menü afiyet olsun

Bugün ki iftar menüm
5 tane tavuk kanat (çok büyük değil)
1 tane salatalık
6 k.k peynir

Ara
Bir activia yoğurt

Su 1.5 litre

Baya hafif geçirmişsin bugünü baklavaya hazırlık mı yapıyosun

22 mayıs
Sahur:3 hurma 1 bardak süt
Iftar:iki kaşık patates oturtma bol yeşil salata
Simit çay kavun
Su:1,5 henüz
Spor:bisiklet surecem birazdan
Zipzip-

Simit cuma ödülü tabi afiyet olsun

hadi yine iyisin daha guzel menuler paylassan bence daha guzel eksiler gelicek Canım keske hep aktif olsan yanlislarimizi birlikte gorsek
Aslında aktiftim ama bu ara bi bunalımda gibiyim yani sadece buraya ait değil telefon elime almıyorum yani böyle bi sıkılganlık var neden çözemedim

Tebrik ederim %2 ye az kalmıştı sidelya senide tebrik ederim canım Findikfaresi123 tebrik ederim ablacım
Teşekkür ederim gülümse
Vallahi takım birinciliği olsa daha çok sevinecektim birkaç hafta önceki hatamı telafi etmiş olurdum belki. O kadar farkla birincilik mi kaçar yahu
Hemen büyük sırrımı paylaşayım onu da unutmayım bu ara gidip geliyor çünkü
Gelmez gelmez geldimi birinci olur tebrik ederim canim
Bak büyük sır bu olabilir Teşekkür ederim.
@Sidelya tebrikler bireyselde 1. Sin şampiyonsun yani vuuu
Ben sana zaten taç takmıştım

Harikasın
Evet sen öngörmüşsün sanırım ben ihtimal vermemiştim açıkçası.
Çok çok teşekkür ederim. Haftaya da bence senden güzel yüzdeler gelecek hissediyorum

Bana tsk etmeyi unutma hiç değil adım.gecsin uzun zaman oldu o bölgeye gidemedim

Çok güzel menü afiyet olsun

Baya hafif geçirmişsin bugünü baklavaya hazırlık mı yapıyosun

Simit cuma ödülü tabi afiyet olsun
vallahi aynen doğru diyorsun baklavaya hazırlık sarma saracam ıcli köfte yapicam borek açıcam kurabiye yapicam hepsinden yemek istiyorum deli gibi bir kezcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…