Ev hanımı olsaydın anlardın nasıl bir zor durum olduğunu sekerlenmis tatlının senide gorecezBaklava yeme diye sekerlenmistir
Baklavayi sen mi yaptin hic yapamam oyle acma birseyler
Tasinacam diye iş yapmakta gelmiyo içimden beeee bugün temizlik yap haftaya evi topla offff
İyiyim şükür senBaklavam şekerlendi moralim biraz ona bozuldu
Şerbetini azmi kaynattin ben akşam yatarken dokucem sen erken dökmüşsün kaynayan suyun üzerine tepsiyi koy sekerlenmesi gider
Bizde şeker verilir ya hangi yöre o hemen oraya tasinayim her evde baklavabayramda en sevindigim şey her eve girdiğinde baklava yememek olacak zaten evlere girmicez
Uzak dur uzaaak sakın baklava yok unut sil hafızandanBizde şeker verilir ya hangi yöre o hemen oraya tasinayim her evde baklava
Gecen annemle hazir yufkadan yaptık sekerlenmediEv hanımı olsaydın anlardın nasıl bir zor durum olduğunu sekerlenmis tatlının senide gorecez
AhahahhaBaklava yeme diye sekerlenmistir
Baklavayi sen mi yaptin hic yapamam oyle acma birseyler
Aslında çok kaynattım ondan oldu galibaŞerbetini azmi kaynattin ben akşam yatarken dokucem sen erken dökmüşsün kaynayan suyun üzerine tepsiyi koy sekerlenmesi gider
Diyette olsakta bayramın geldiği belli olsun ablacım eşim çocuklar oruç tuttular hak ettiler yesinler 1 tepsi börek 1 tepsi baklava 1 tencere etli yaprak sardım afiyet olsun bu sene gelen giden yok yesinlerAman ağır işlere girme yeni evinde yaparsın yorma kendini boşuna
Amaan üzüldüğüne bak, daha az yersin
Aman Allahım marifetliler belli oluyor, püf noktaları da var demek , hayatım boyunca el açması şeyler yapmadım yapamam da, git antep işi baklavayı al koçak mesela
Zaten çok yemeyecektim de eşim yiyecekti olmadı buAman ağır işlere girme yeni evinde yaparsın yorma kendini boşuna
Amaan üzüldüğüne bak, daha az yersin
Aman Allahım marifetliler belli oluyor, püf noktaları da var demek , hayatım boyunca el açması şeyler yapmadım yapamam da, git antep işi baklavayı al koçak mesela
Kotu olmus canimAhahahhaannem yaptı ben şerbet yaptım ama olmadı
Gitti canım baklava desene keşke şerbetini de döküp vereymis şerbet yapmayı bilmiyonmu giz internet diye bişey var gir bakAhahahhaannem yaptı ben şerbet yaptım ama olmadı
Serbetindeki şekerler eriyene kadar beklet yumusak olurmu bilmem ama sekerlenmesi gider çıtır çıtır şeker yemektense yumuşak baklava yemiş olursunAslında çok kaynattım ondan oldu galibakoydum sıcak suyun üstüne hamurlaşmaz demi
Diyette olsakta bayramın geldiği belli olsun ablacım eşim çocuklar oruç tuttular hak ettiler yesinler 1 tepsi börek 1 tepsi baklava 1 tencere etli yaprak sardım afiyet olsun bu sene gelen giden yok yesinler
Zaten çok yemeyecektim de eşim yiyecekti olmadı bu
Tamam canımKotu olmus canim
Insallah kurtarırsın ama sana sadece 1 dilim baklava izni var ona gore :))
Tşk ederim ablacımKıyamam sizler ellerinize emeğinize sağlık
Bende bi kek yapıyım bari
Yarin spor yarismasina başlıyoruz zsten canimTamam canım ❤ Zaten spora başlıcam yarından sonra daha iyi olacak ❤
Ya ben anneme uzagım getiremezdim şerbetli zaten vaktim de yoktu ama kurtardım gibi aslında netten baktım ama bi sürü şey yaptım kurtulur insallahGitti canım baklava desene keşke şerbetini de döküp vereymis şerbet yapmayı bilmiyonmu giz internet diye bişey var gir bakçok üzüldüm şimdi
Ben yumuşak severim zatenSerbetindeki şekerler eriyene kadar beklet yumusak olurmu bilmem ama sekerlenmesi gider çıtır çıtır şeker yemektense yumuşak baklava yemiş olursun
Ben pek bileğimden yapamadım ama gene de teşekkür ederimKıyamam sizler ellerinize emeğinize sağlık
Bende bi kek yapıyım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?