Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tasinacam diye iş yapmakta gelmiyo içimden beeee bugün temizlik yap haftaya evi topla offff

Aman ağır işlere girme yeni evinde yaparsın yorma kendini boşuna
İyiyim şükür sen Baklavam şekerlendi moralim biraz ona bozuldu

Amaan üzüldüğüne bak, daha az yersin
Şerbetini azmi kaynattin ben akşam yatarken dokucem sen erken dökmüşsün kaynayan suyun üzerine tepsiyi koy sekerlenmesi gider

Aman Allahım marifetliler belli oluyor, püf noktaları da var demek , hayatım boyunca el açması şeyler yapmadım yapamam da, git antep işi baklavayı al koçak mesela

Diyette olsakta bayramın geldiği belli olsun ablacım eşim çocuklar oruç tuttular hak ettiler yesinler 1 tepsi börek 1 tepsi baklava 1 tencere etli yaprak sardım afiyet olsun bu sene gelen giden yok yesinler

Zaten çok yemeyecektim de eşim yiyecekti olmadı bu

Diyette olsakta bayramın geldiği belli olsun ablacım eşim çocuklar oruç tuttular hak ettiler yesinler 1 tepsi börek 1 tepsi baklava 1 tencere etli yaprak sardım afiyet olsun bu sene gelen giden yok yesinler
Zaten çok yemeyecektim de eşim yiyecekti olmadı bu

Kıyamam sizler ellerinize emeğinize sağlık
Bende bi kek yapıyım bari

Gitti canım baklava desene keşke şerbetini de döküp vereymis şerbet yapmayı bilmiyonmu giz internet diye bişey var gir bak çok üzüldüm şimdi
Ya ben anneme uzagım getiremezdim şerbetli zaten vaktim de yoktu ama kurtardım gibi aslında netten baktım ama bi sürü şey yaptım kurtulur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…