- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Çeksem nolcak mübarek nasil birseyse bu model 2cocugumda sakinEvlerden ırak bir uşak doğurmuşsun besmele çekmedinmi
Yaa adım neden sportie
Amannn bayram gelmiş neyime anam anam garibeYatakta bütün evin işi ve iftara yemek yok bendeki keyifte ağada yok
Demek ordan geliyormus nickYaa adım neden sportie
Tabi bekardım çok yoğun spor yaparken muğla üniversitesinde almıştım sertifikayı. Çok güzel günlerdi
Oooo maşallah canim tırstım bianYaa adım neden sportie
Tabi bekardım çok yoğun spor yaparken muğla üniversitesinde almıştım sertifikayı. Çok güzel günlerdi
Hayırdır biseymi kaçırdım 100 Gr farkla kaçırdım derkenmadamhd hayırlı olsun canim allah daim etsin inşallah yardimciliginı
100gram farkla kacirdim yardımcılığı keske pide yeseydim alirdim ben istiyodum ama neyse sana kismetmis
Yaaaa dun az farkla kacirdikya 1ciligi bende yardımcılığı 100gramla kacirdim iste sakaciktanHayırdır biseymi kaçırdım 100 Gr farkla kaçırdım derken
Selam canim nasilsin ❤Selaammm ❤
Tasinacam diye iş yapmakta gelmiyo içimden beeee bugün temizlik yap haftaya evi topla offffAmannn bayram gelmiş neyime anam anam garibeyat asagi Gülümse yat asagi gerisini sen anla artik bosver yaparsin gün uzun
He anladim sağlık olsun oda haftaya kalsınYaaaa dun az farkla kacirdikya 1ciligi bende yardımcılığı 100gramla kacirdim iste sakaciktan
Yapma zaten boşver toplancan nasil Olsun 2kere ayni sey olcak bosuna ugrascanTasinacam diye iş yapmakta gelmiyo içimden beeee bugün temizlik yap haftaya evi topla offff
İyiyim şükür senSelam canim nasilsin ❤
Öyle yalandan bir sil.supur banyo tuvalet yaparım yeterYapma zaten boşver toplancan nasil Olsun 2kere ayni sey olcak bosuna ugrascan
Bence de yeni evini yaparsinÖyle yalandan bir sil.supur banyo tuvalet yaparım yeter
Baklava yeme diye sekerlenmistirİyiyim şükür sen ❤ Baklavam şekerlendi moralim biraz ona bozuldu
Şerbetini azmi kaynattin ben akşam yatarken dokucem sen erken dökmüşsün kaynayan suyun üzerine tepsiyi koy sekerlenmesi giderİyiyim şükür sen ❤ Baklavam şekerlendi moralim biraz ona bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?