Süper bende yarın gene kardiyoyla başlarımYarin spor yarismasina başlıyoruz zsten canim
Tşk ederim ablacımseninde şimdiden ellerine sağlık
Bende çıtır hayatta yumuşak sevmem ağzımda dağılacak kıyır.kiyir sus len ağzım sulandıBen yumuşak severim zaten
Anam ne güzel bir aile benim herif akşam gullac istedi baklava yaptığım halde gözlerini doyuramadim ramazan boyuBundan da vazgeçtim istemediler
Gene basladiniz yeter ama benim biyerlerim şisiyoooo biliyosunBende çıtır hayatta yumuşak sevmem ağzımda dağılacak kıyır.kiyir sus len ağzım sulandı
Ben senin yerine yarın yerim sen canın sıkma biyerlerin şişirmeGene basladiniz yeter ama benim biyerlerim şisiyoooo biliyosun
Zaten yapmayı da bilmiyom
Anaaaaa yerim diyor halaaBen senin yerine yarın yerim sen canın sıkma biyerlerin şişirme
Kilo alirsa 6 ay listeye giremez o yuzdeen cok yiyemez canim:)))Anaaaaa yerim diyor halaaZipzip- bu iyiceee şişko olarak donucek şekerpare,baklava,borek ohhh ne ala memleket benim yerime senin yerine bune
6 aymıKilo alirsa 6 ay listeye giremez o yuzdeen cok yiyemez canim:)))
madamhd hayırlı olsun canim allah daim etsin inşallah yardimciliginı
100gram farkla kacirdim yardımcılığı keske pide yeseydim alirdim ben istiyodum ama neyse sana kismetmis
Mezun uye 6 ay dönemiyor canim tek sarti mezuniyet kilosunun altında olmasi
Ama benimki tam senin sevdiğin gibi olmuş vallaBende çıtır hayatta yumuşak sevmem ağzımda dağılacak kıyır.kiyir sus len ağzım sulandı
Canın sağolsun canim bitti artik pide tabiki yapmazsan yemezsin bizimde burnumuzdan getirmezsin umarimSağolun kızlar
Korkun benden desem mi acabayoksa benmi korkmalıyım şimdi pide yerken beş kere düşünmem lazım
Hımmmm anladim artik birdaha sormam umarimMezun uye 6 ay dönemiyor canim tek sarti mezuniyet kilosunun altında olmasi
Sor canim sıkıntı yok bende kuralları bilmiyordum kaptan olana kadarHımmmm anladim artik birdaha sormam umarimsormam dime
Canın sağolsun canim bitti artik pide tabiki yapmazsan yemezsin bizimde burnumuzdan getirmezsin umarim
Ayyyy vallahaaaa şeytan girmis içineBayramdan sonra Ahmet Apanın birinci seviyesine tekrar başlamayı düşünüyorum. Yani sıfır şeker ve karbon. Karbonhidratı sadece bulgurdan bakliyatlardan alıyorsun. Artık cuma ödülü falan yok kimseye
Sağolun kızlar
Korkun benden desem mi acabayoksa benmi korkmalıyım şimdi pide yerken beş kere düşünmem lazım
Bayramdan sonra Ahmet Apanın birinci seviyesine tekrar başlamayı düşünüyorum. Yani sıfır şeker ve karbon. Karbonhidratı sadece bulgurdan bakliyatlardan alıyorsun. Artık cuma ödülü falan yok kimseye
Ayyyy vallahaaaa şeytan girmis içine
Ay korksak mı gerçektenyeni düzeni merak ettim valla
Ahmet apa da kim acele araştırmam lazım
Nee cuma ödülü de mi yok daha dur ya bismillah
Bilenmiş gelmiş diyim size kızlar, fena yapacak bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?