Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben senin yerine yarın yerim sen canın sıkma biyerlerin şişirme
Anaaaaa yerim diyor halaa Zipzip- bu iyiceee şişko olarak donucek şekerpare,baklava,borek ohhh ne ala memleket benim yerime senin yerine bune

madamhd yardimciligin hayirli olsun canim karar defterinde de yaziyor artik
madamhd canım kaptan yardımcılığın hayırlı olsun
madamhd hayırlı olsun canim allah daim etsin inşallah yardimciliginı
100gram farkla kacirdim yardımcılığı keske pide yeseydim alirdim ben istiyodum ama neyse sana kismetmis
Vayyyyyy kaptanimizin sağ kolu oldun he hayırlı olsun canım madamhd isabetli bir karar olmuş

Sağolun kızlar
Korkun benden desem mi acaba yoksa benmi korkmalıyım şimdi pide yerken beş kere düşünmem lazım

Sağolun kızlar
Korkun benden desem mi acaba yoksa benmi korkmalıyım şimdi pide yerken beş kere düşünmem lazım
Canın sağolsun canim bitti artik pide tabiki yapmazsan yemezsin bizimde burnumuzdan getirmezsin umarim

Canın sağolsun canim bitti artik pide tabiki yapmazsan yemezsin bizimde burnumuzdan getirmezsin umarim

Bayramdan sonra Ahmet Apanın birinci seviyesine tekrar başlamayı düşünüyorum. Yani sıfır şeker ve karbon. Karbonhidratı sadece bulgurdan bakliyatlardan alıyorsun. Artık cuma ödülü falan yok kimseye

Bayramdan sonra Ahmet Apanın birinci seviyesine tekrar başlamayı düşünüyorum. Yani sıfır şeker ve karbon. Karbonhidratı sadece bulgurdan bakliyatlardan alıyorsun. Artık cuma ödülü falan yok kimseye
Ayyyy vallahaaaa şeytan girmis içine

Sağolun kızlar

Ay korksak mı gerçekten yeni düzeni merak ettim valla

Ahmet apa da kim acele araştırmam lazım

Nee cuma ödülü de mi yok daha dur ya bismillah

Bilenmiş gelmiş diyim size kızlar, fena yapacak bizi

Ayyyy vallahaaaa şeytan girmis içine
Ay korksak mı gerçekten yeni düzeni merak ettim valla

Ahmet apa da kim acele araştırmam lazım

Nee cuma ödülü de mi yok daha dur ya bismillah

Bilenmiş gelmiş diyim size kızlar, fena yapacak bizi

Tamam da ramazan dı oruçtu bahane vardı bitti gitti. Daha ne ödülü aha yaz geldi 1 aya herkeşler fit oliciiikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…