Yardimcilik istiyorsan senide hemen alalim yardimcilar listesine :))@madamhd hayırlı olsun canim allah daim etsin inşallah yardimciliginı
100gram farkla kacirdim yardımcılığı keske pide yeseydim alirdim ben istiyodum ama neyse sana kismetmis
Aktif kisi sayisi az happde yok sporda birinciligi alirsin :)))Bana uyar biliyosun zaten kac kisi aktifse
Ben kim yardımcılık kim anlamam oyle seylerden şaka ediyom ayyy alınmasa kimse bariYardimcilik istiyorsan senide hemen alalim yardimcilar listesine :))
Evet happy nerde acaba biseymi oldukiAktif kisi sayisi az happde yok sporda birinciligi alirsin :)))
Aktif kisi sayisi az happde yok sporda birinciligi alirsin :)))
Biliyorum canimBen kim yardımcılık kim anlamam oyle seylerden şaka ediyom ayyy alınmasa kimse bari
Neti olmayabilir canimEvet happy nerde acaba biseymi olduki
Hadi bakalım happy yokken sansin varBak spor yarışmasında birinciliği kimseye vermem hiç kusura bakmayın
Yanlış kişilere çattin bacım ooooo daha yeni başlıyoruz dua et ramazandiBak spor yarışmasında birinciliği kimseye vermem hiç kusura bakmayın
35 dakika bisiklet sürdüm canimAy birden cevaplandı yarıda
Hali hazırda yaptığım sporlar var siz belirleyin bende puanları toplıyım
Neti olmayabilir canim
Etiket yapalim ne zaman girmis bakalim
happy_mom_ nerelerdesin merak ettik
Happy de gelse hiç farketmez , eski sporcuyum ben türkiye cimnastik federasyonundan step aerobik antrenörlük belgemde var, avrasyada yarı maraton 15 km koşmuşluğum var yani tabi üstünden 10 sene geçti karıştırmayalım orayı
Ama dönüşüm muhteşem olur
Yanlış kişilere çattin bacım ooooo daha yeni başlıyoruz dua et ramazandi
Hadi ramazan da bitti görücem bakalım
Yalan deme okudum kaptan ve takım arkadaşlarım dedin gülümse demedinKız ettim görmedin mi
Bende hamur yoğurdum dinlenirken bisiklet sürdüm yumurta aldım geldim çiftlikten yaprak çıkardım yarın için günün menüsü yoğurt çorbası biber dolması kabak aldım dün yoğurtlarım iftara hadi bana kolay gelsinBugün gayet enerjik kalktım sabah sporumu yaptım
Akşama doğru tekrar bi spor aktivitesi yapıyım istiyorum
Spor yarışması yapalım
Kilo veremiyorum bari spor yarışmasında gösteriyim kendimi
Kaptanım hadi kuralları bekliyorum ne zaman başlar
Yazmis yaa gulumse diyeYalan deme okudum kaptan ve takım arkadaşlarım dedin gülümse demedin
Kolay gelsin ablacımBende hamur yoğurdum dinlenirken bisiklet sürdüm yumurta aldım geldim çiftlikten yaprak çıkardım yarın için günün menüsü yoğurt çorbası biber dolması kabak aldım dün yoğurtlarım iftara hadi bana kolay gelsin
Bende hamur yoğurdum dinlenirken bisiklet sürdüm yumurta aldım geldim çiftlikten yaprak çıkardım yarın için günün menüsü yoğurt çorbası biber dolması kabak aldım dün yoğurtlarım iftara hadi bana kolay gelsin
Evlerden ırak bir uşak doğurmuşsun besmele çekmedinmiBak şimdi saat 11de yatti gece 2kere uyandi tam sahur hazirliyorum kurulu saat gibi ama nasil agliyo neden yaninda değilmişim diye bende almadim babasi aldi ilgilenmedim diye gene bir aglamak sanji kıçına bisey batmış bibagardim sonra bana gelmedi sofraya oturdu babasinin kucagında bana bakmiyo nalet,yemek yedi ezanadan sonra yatirdim saat 10dogru gene kalkti simdi kudurugu doyurdum oyun oynuyo tabiki nekadar oynucaksa
Yatakta bütün evin işi ve iftara yemek yok bendeki keyifte ağada yok
Sağol canim çok hırslandım 69 görecem inşallah seneler sonraKolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?