Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Süper bayram hediyesi

Bayramı geçseydik bari

Bayramdan sonra Ahmet Apanın birinci seviyesine tekrar başlamayı düşünüyorum. Yani sıfır şeker ve karbon. Karbonhidratı sadece bulgurdan bakliyatlardan alıyorsun. Artık cuma ödülü falan yok kimseye
Beni bekle beraber yapalım mı evi taşım en fazla 20 Haziran da başlarız

Seni boşuna.yardimci yapmadik çok yiyon diye önlemini alalım dedik

Ben mi çok yiyorum hiç de bilem

Beni bekle beraber yapalım mı evi taşım en fazla 20 Haziran da başlarız

Ben erken başliyim senle bi daha başlarım bu kaçamakların önünü almak istiyorum.
Ben 96dan 80e diyetisyen listesiyle düştüm.
80den 74e de ahmet apa sistemiyle. Ama inanki Ahmet apa sistemiyle verdiğim o 6 kilo, daha önce verdiğim 16 kilodan çok daha belirgin oldu vücudumda. 80 kiloyken hiç de öyle zayıflamışsın falan diye tepki almıyordum sonuçta 16 kilo da az değil ama asıl şimdi farkediliyor.
O yüzden biran önce şeker ve karbonsuz diyetle 65e düşiyim istiyorum. Niyetim temmuzun 10-15lerinde mezun olmak.

Bugünkü menüm.
Sabah
2 yumurta 2 biber koz 1 peynir 3 zeytin yarim domates yarım salatalık 1 fıstıklı salam

2 saat sonra Churchill

1 saat sonra Nescafe ve 1 sultan lokum

1 saat sonra sabah yemeyip ayirdigim 2 haşlanmış yumurta ve biber kozlerini yedim

Akşam
etli.kurufasulye 1 tabak 1 tatlı kaşığı pirinç pilavı ve yarım soğan

esim dondurmalı irmik tatlısı istedi 1 tatlı kaşığı.ondan alırım alma diye olacak ama gerçekten imkansiz bu günde 1 iki ufak tatlıyı görmezden gelin lütfen birde Churchill yada bitki çayıyla günü sonlandiracagim

Şu 10 bardak spor yok

Erken yazdım çünkü camnsilio perde takip bitki çayını içip Allah izin verirse 8 9 gibi uyuyacağım unuturum yazmayı

Afiyet olsun canim.bugun menun daha guzel
Kolay gelsin ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…