- 18 Mayıs 2020
- 256
- 916
- 18
- 35
Porsiyon bölmeyi öğrendimAfiyet olsun canim.bugun menun daha guzel
Kolay gelsin ☺
Yarışma devam ediyor mu diye sordu aslinda belki bayram sonu gelir :))
Anladim canim senin yazıların neden büyümüşYarışma devam ediyor mu diye sordu aslinda belki bayram sonu gelir :))
Azicik proluk ozelligini kullanayim dedim :)))Anladim canim senin yazıların neden büyümüş
Prolugunu yiyim seninAzicik proluk ozelligini kullanayim dedim :)))
Renk ve boyut sabitlenebiliyor
Sende istersen yazarken ayarlayabiliyorsun
Liste hazirlerken ve paylasirken zor oluyor o yuzden kullanmıyorum bir iki gun kullanayim eski siyah kucuk yazıya dönerimProlugunu yiyim senin
O zaman 69.5 felan gelirsin :))Zipzip- ben wcye cikmadigim halde 70geliyorum dunku yediklerimden sonra bide cikolatada yediydim menü paylastiktan sonra
Olurmuyum gercekten yarini hafif gecirmem gerekiyo ozaman:)))O zaman 69.5 felan gelirsin :))
Gayet guzel cumaya belki 69 olursun
Olursun olursunOlurmuyum gercekten yarini hafif gecirmem gerekiyo ozaman:)))
Tamam oyle yapayim bakalim neolcamOlursun olursun
Kacamagini sabahtan yap canim o zaman daha az etkisi olur kilona
Aksama kadar eritmis olursun yediğini
Canım afiyet olsun daha güzelleşmiş , ilk hafta bu kaçamaklar ister istemez oluyor, bununda önüne geçersin inanıyorum, kilo vermeye başlayınca insana daha bi heves geliyorBugünkü menüm.
Sabah
2 yumurta 2 biber koz 1 peynir 3 zeytin yarim domates yarım salatalık 1 fıstıklı salam
2 saat sonra Churchill
1 saat sonra Nescafe ve 1 sultan lokum
1 saat sonra sabah yemeyip ayirdigim 2 haşlanmış yumurta ve biber kozlerini yedim
Akşam
etli.kurufasulye 1 tabak 1 tatlı kaşığı pirinç pilavı ve yarım soğan
esim dondurmalı irmik tatlısı istedi 1 tatlı kaşığı.ondan alırımalma diye olacak ama gerçekten imkansiz bu günde 1 iki ufak tatlıyı görmezden gelin lütfen birde Churchill yada bitki çayıyla günü sonlandiracagim
Şu 10 bardak spor yok
Erken yazdım çünkü camnsilio perde takip bitki çayını içip Allah izin verirse 8 9 gibi uyuyacağım unuturum yazmayı
Coştun valla süper geliyo 6 lar desene missZipzip- ben wcye cikmadigim halde 70geliyorum dunku yediklerimden sonra bide cikolatada yediydim menü paylastiktan sonra
Menunde sporunda guzel ablaBugünkü menüm
Sabah 8.30
45 dak eliptik
8 dak karın
10.00
1 göz yumurta
1 çiçek sosis
2 parmak b. Peynir
1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin
1 ceviz
Bol yeşillik söğüş
15.00
3 kaşık yoğurt
3 gün kurusu/ tarçın/ hindistan cevizi/1 tatlı kaşığı keten tohumu
18.00
Tavuk göğsü + yeşil salata
20.30
Filtre kahve + 1 kare bitter çiko %85 kakaolu
Bir keyif bir keyif
Gecmis olsun canim son gun oruc zorladı galibaBugün basım çok agrıdı iftara 2 saat kala yattım iftarda uyandım hala devam ağrı kesici içtim eliptik yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?