Haftanin hareketini belirlemedim canim belki bu sefer pilates ,leslie gibi videoların puanini artiririzKaptanım güzel fikirde mesela bn eskisi gibi 200 300 jj falan yapmıcam dizim beni yokluyor arka bağları daha zedelemek istemiyorum çünkü hayatım boyunca spor yapıcam yani ceza ver de haftanın harketi olmasın olur mu
500 şundan gibi şeyler beni zorlar ha karın üst beden kalça ok ama bacak diz içeren bir şeyi üst üste yapamam
HoşgeldinizMerhaba hanımlar bende araniza katılmak isterim ama bayramdan hemen sonra inşallah. Çok motiveyim karatay diyeti yapmayı planlıyorum.Şey bebiş istiyoruz da sağlıklı olmak istiyorum
Guzel menu spor23 mayıs
09.30
Yarım bardak süt 1 muz 1 bardak kadar ıspanak 1 kaşık chia smoothie
13.30
Yarım tabak börülce içi
2 mücver
Yoğurt
14.00
Kahve yanına 2 adet fıstık ezmeli hurma
18.30
200 gr kdr et
Salata
Yoğurt
Su 4 lt
Spor 12 dk kardiyo
8 dk karın
10 dk üst vücut kol
1.5 dk plank
200 iç bacak
Zipzip- H hasbeenandgone
Canım ıspanak nasil tad veriyo Smoothie de hic denemedim guzelse bende denerim,pazarlar acilinca alirim artik23 mayıs
09.30
13.30
Yarım tabak börülce içi
2 mücver
Yoğurt
14.00
18.30
200 gr kdr et
Salata
Yoğurt
Su 4 lt
Spor 12 dk kardiyo
8 dk karın
10 dk üst vücut kol
1.5 dk plank
200 iç bacak
Zipzip- H hasbeenandgone
Hemen gel basla bebiş istiyosan bence haydiiii hoşgeldin aramizaMerhaba hanımlar bende araniza katılmak isterim ama bayramdan hemen sonra inşallah. Çok motiveyim karatay diyeti yapmayı planlıyorum.Şey bebiş istiyoruz da sağlıklı olmak istiyorum
Dün yarıda kaldı yaGuzel menu spor
Hosbuldum teşekkür ederimHoşgeldin canim aramiza bayram 3 gun sonra bitiyor sen yavas yavas bizimle tanis sonrasinda baslarsin
Insallah hedefine ulasip saglikla bebegini kucagina alirsin
Kaptanım güzel fikirde mesela bn eskisi gibi 200 300 jj falan yapmıcam dizim beni yokluyor arka bağları daha zedelemek istemiyorum çünkü hayatım boyunca spor yapıcam yani ceza ver de haftanın harketi olmasın olur mu
500 şundan gibi şeyler beni zorlar ha karın üst beden kalça ok ama bacak diz içeren bir şeyi üst üste yapamam
Merhaba hanımlar bende araniza katılmak isterim ama bayramdan hemen sonra inşallah. Çok motiveyim karatay diyeti yapmayı planlıyorum.Şey bebiş istiyoruz da sağlıklı olmak istiyorum
Bende yulaf yemeyi seviyordum ama karatay teyze olmaz diyormuş onu bırakacağım artık. Teşekkür ederim inşallahHoşgeldiniz
Bn de karataya uygun beslenmeye çalışıyorum uzun yıllardır bir tek son zamanlarda bazen sabah yulaf yiyorum
En az 4 saat oldurmaya çalışıyorum öğün aralarımda
Başarılamayacak bir şey değil yaparsınız❤
En kısa zamanda da bebek isteğinize kavuşursunuz inş❤
Teşekkür ederim hosbuldumHemen gel basla bebiş istiyosan bence haydiiii hoşgeldin aramiza
Cnm markette vardı ben oradan aldım birazını çocuklara çökelekli börek yaptırdık geri kalanını abla kağıt havluya sarmış tazecikti bugünCanım ıspanak nasil tad veriyo Smoothie de hic denemedim guzelse bende denerim,pazarlar acilinca alirim artik
Teşekkür ederim hosbuldum inşallahHoşgeldin, sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz
O zaman biz bir adim one gecelimDün yarıda kaldı ya
Kaptanım dün yine bir spor hocasını dinledim ki kendi hocam da diyor
Kilo vermek istiyorsan 6 gün spor bunun 4 ü kardiyor ama tek kardiyor olmayacak ardından ya direnç antrenmanı ya ağırlık
Tempolu da yürünebilir amma eskiden kendimde yapıyordum ki annem belki 30 yıldır her sabah 2 saat yaz kış demeden yürür insan zayıflıyor alt beden daralıyor ama bel göbek üst beden de aynı kalıyor
Yürü üstüne 10 dk kardiyo üstüne kendi beden ağırlığın ile veya dumble ile yapılabilecek bir antrenman iyidir
Şimdi bn dizimi yormadan bir üst beden bir alt beden Çalışıcam günlere bölücem çünkü kolum ve sırt kaslarımı kaybetmekte istemiyorum
Yine de 10 dk çalışsak komşu ayşe abladan r adım öndeyizdir o da var
23 mayıs
09.30
13.30
Yarım tabak börülce içi
2 mücver
Yoğurt
14.00
18.30
200 gr kdr et
Salata
Yoğurt
Su 4 lt
Spor 12 dk kardiyo
8 dk karın
10 dk üst vücut kol
1.5 dk plank
200 iç bacak
Zipzip- H hasbeenandgone
Afiyet olsun menün çok güzel diyetisyenin listesiy dimi, kopya çekerim arada bende daha önce diyetisyene gitmiştim listelerini çıkardım onlara uymaya çalışıyorumİyi akşamlar
23.05.2020 Cumartesi
08:00 Kahvaltı: 2 yumurta ile yapılmış ıspanaklı omlet, 1 domates, 1 salatalık, 3 bütün ceviz.
10.00 Ara öğün: 1 elma
12:00 Öğle yemeği: 1 tabak ton balıklı yeşil salata.
14:00 Ara öğün: 1 avuç çerez (fındık, badem, ceviz) bitki çayı
18:00 Akşam yemeği: Izgara tavuk, salata.
Su: 3 litre
Spor: Akşam: 40 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş.
Bende yapamiyodum plank simdi 1dk geciyo artikSüpersin yine. Sporda tam gaz gidiyor
Plank aralıksız mı1,5 dak yapıyosun ben 30 sn rahat yapıyorum üzerine çıkamadım henüz
Hosgeldin canım aramıza yeniden ben elif 30 yaşındayim bekarim Ankarada yasiyorumHosbuldum teşekkür ederimHemen kendimi tanıtayim o zaman.
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 77
HEDEF KİLONUZ: 57
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Muhasebeci (çalışmıyorum)
ÇOCUK SAYISI: -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kpss ve evlilik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı hamilelik ve sağlıklı yaşam
Hayatım boyunca genel olarak balık etli olarak geçirdim. Ama işin çığırından çıkması kpss ye hazırlandığım yıldı. 1 yılda 10 kilo aldımsonra iş hayatı masa başı çalışma derken kilo sabitlendi. Geçen yaz evlendim 68 69 kiloydum. Farklı bir şehirde yaşamaya başladım. Ama bu arada sınava hazırlandığım dönem atanamadım aldığım kilolar yanına kaldı yani Evlendikten sonrada tekrar bir daha hazırlanayım şu sınava dedim ve evlilikle birlikte yine 10 kiloya yakın aldım Şimdi fazla kilolardan kurtulup hafiflemem ve sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?