Geçmiş bayramıniz mübarek olsun diyen bir millet olarak tabikideYasaktan sonra gitcek misiniz bayramlasmaya kaptanim siz
65 yas ustune serbest bugun kardesim.gecen hadi çıksana diyor banaBelki kacardim.bir yerlere
A Adaadanananana birde kendini sartlandiriyorsun yapamam.edemem veremem diye boyle dusunme
Ada sen kaç kilosun canımAcİL fena açım zor tutuyorum kendimi kahvaltıda 500 kalori aldım ekmeksiz bütün kahvaltoliklardan yedim sonra kahve yani lokum Churchill havuç biber toplam 700 kalori
Şimdi öyle bir midem kaziniyir ki anlatamam akşam yemeğine 700 kalori hakkım kaldı aglayacagim daha fazla yemek istemiyorum akşam salata çorba ve durum yemeği var 1 durum de yapsam 700 kaloriye erişecek çok fena midem bulanıyor bir fikir lütfen
91 ilk tartıldım bugün 90.4 gösteriyorAda sen kaç kilosun canım
Sana benim diyet listemi atayimmi günlük 6 öğün yiyceksin belki işe yarar bende 90 kiloyla bu listeye başladım91 ilk tartıldım bugün 90.4 gösteriyor
Olur amanoglen yemeğinde et yoksaSana benim diyet listemi atayimmi günlük 6 öğün yiyceksin belki işe yarar bende 90 kiloyla bu listeye başladım
Daha once yapmadiysan 1 milden basla canimZipzip- kaptan Leslie yapayım diyorum mil falan yazıyor hangisinden baslamaliyim
Yerlerini degistire bilirsin canım öğlen sebze akşam et et yoksa bakliyat yiye bilirsin yerine ben atayım sen kafana göre düzenleme yaparsınOlur amanoglen yemeğinde et yoksakaç diyetisyene gittim öyle bir liste verdiler türk yeme yapısına uymuyor ki bizde et yemekleri akşam pişer ailecek yenir
30 dk lik bir videonun onuncu dk sında kesildim zaten akşam 1 ml deneyeyimDaha once yapmadiysan 1 milden basla canim
Gun gectikce artirirsin
TeşekkürlerYerlerini degistire bilirsin canım öğlen sebze akşam et et yoksa bakliyat yiye bilirsin yerine ben atayım sen kafana göre düzenleme yaparsın
Bende bakmıyorum bakinca moralim bozuluyor :)))Sizin yüzünüzden bdv ye baktım
Bir daha bakmiciğim
Bdv neSizin yüzünüzden bdv ye baktım
Bir daha bakmiciğim
Negordunki ben bakmadim anca spor yapiyom bugunSizin yüzünüzden bdv ye baktım
Bir daha bakmiciğim
Bir Derdim var in kısaltması :)Bdv ne
Bence gorursunCumaya kadar tartilmasam cuma günü 80 li rakamları görurmüyüm acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?