İlk kez girdim baktım Allahım neler varNegordunki ben bakmadim anca spor yapiyom bugun
Tövbe ben bir konu açtım pişman oldum herkes kocan seni aldatıyor dedi ya artık adama aldatılan kadın gozuyle bakıyordumBir Derdim var in kısaltması :)
Bence gorursun
olabilir canim belki karsi taraf anlamiyosa bir şeyleri anlatacak insan ariyodurlar dur bende bir konu acayim eylul beni delirtti huni takip gezesim var nedersiniz diyeİlk kez girdim baktım Allahım neler var
Gerçi şükretmek için de bir nimet olabilir
İnsanların hiç mi dostu yok kardeşi yok anlatacak tanımadığınla dertleşmek psikolojik rahatlama mı sağlıyor acaba
Valla bazı şeyleri ailene söylersen çok büyüyor arkadasinla paylaşırsan bir süre sonra farklı dusunulmeye başlanıyor bazı konuları hiç girmeyecegin kişilerle paylaşmak çok mantıklı benceİlk kez girdim baktım Allahım neler var
İnsanların hiç mi dostu yok kardeşi yok anlatacak tanımadığınla dertleşmek psikolojik rahatlama mı sağlıyor acaba
İnsan bazen kimseye anlatamadiklarini burda anlata biliyor kimse kimseyi tanimiyor daha çok rahatlıyor insan gün geliyor anlattigin insan bile senin yarana tuz basa biliyor canımİlk kez girdim baktım Allahım neler var
İyi boşan dememişlerTövbe ben bir konu açtım pişman oldum herkes kocan seni aldatıyor dedi ya artık adama aldatılan kadın gozuyle bakıyordum
Baya detaylı bir liste bana böylesi denk gelmedi 3 diyetisyen dolaştım
Onu da dediler adam kötü değil ki niye bosanayimİyi boşan dememişlerBDV de mükemmel hayatları olan juriler var öyle deme
Rica ederim canım özel diyetisyen değil sağlık ocağına gitmiştim kızlar bana da kızıyordu çok ekmek yiyorsun diye ama.kilo veriyordumBaya detaylı bir liste bana böylesi denk gelmedi 3 diyetisyen dolaştımçok teşekkür ederim gerçekten bunları yaparsam zayiflarmiyim acaba baya ekmek pilav vs var
Biraktim simdi sporu yemek yapıyorum canim 6bucuk gibi yiyimde geç kalmayim 7den sonraya artik sahur iftar olmayinca bide haftanın hareketi olmayinca az puan oluyo
Bende şimdi yemek işine giriyorum , akşama görüşürüz kolay gelsinBiraktim simdi sporu yemek yapıyorum canim 6bucuk gibi yiyimde geç kalmayim 7den sonraya artik sahur iftar olmayinca bide haftanın hareketi olmayinca az puan oluyo
Sağol canım gorusmek üzereBende şimdi yemek işine giriyorum , akşama görüşürüz kolay gelsin
Ben böyle bir yorgunluk ve terlemeyi en son ne zaman yaşadım acaba Leslie 1 ml 15 er dk 2 defa ara vermeden yaptım kalbimin atışı su içinde kalmam baya yordu yaAy herkes sporda mı ?
Bende ilk defa jilian denedim , bakalım onu da 1 ay devam ettirmeyi düşünüyorum
Baya işlere kalkıştımeda taşpınarın fırçasından da alıcam, selülit kremleri spor, kolajenler aman Allahım, kilolar da gidiyor, karantina sonrası düşünemiyorum
Yapabildigin kadar yap canim grupta yapma yanlarda var merak etmeZipzip- ben yeni spora başlıyorum fazlası ağır geliyor ama haftanın sonuncusu da olmak istemiyorum bunun için ne yapıyorsunuz yani sırf ben ceza yememek için biraz daha yuklensem sagligimdan olucam Allah korusun baya yoruldum
Gayet guzel spor yapmissin canim zorlamaZipzip- ben yeni spora başlıyorum fazlası ağır geliyor ama haftanın sonuncusu da olmak istemiyorum bunun için ne yapıyorsunuz yani sırf ben ceza yememek için biraz daha yuklensem sagligimdan olucam Allah korusun baya yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?