Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Negordunki ben bakmadim anca spor yapiyom bugun
İlk kez girdim baktım Allahım neler var
Gerçi şükretmek için de bir nimet olabilir
İnsanların hiç mi dostu yok kardeşi yok anlatacak tanımadığınla dertleşmek psikolojik rahatlama mı sağlıyor acaba

olabilir canim belki karsi taraf anlamiyosa bir şeyleri anlatacak insan ariyodurlar dur bende bir konu acayim eylul beni delirtti huni takip gezesim var nedersiniz diye

Valla bazı şeyleri ailene söylersen çok büyüyor arkadasinla paylaşırsan bir süre sonra farklı dusunulmeye başlanıyor bazı konuları hiç girmeyecegin kişilerle paylaşmak çok mantıklı bence

İnsan bazen kimseye anlatamadiklarini burda anlata biliyor kimse kimseyi tanimiyor daha çok rahatlıyor insan gün geliyor anlattigin insan bile senin yarana tuz basa biliyor canım

Baya detaylı bir liste bana böylesi denk gelmedi 3 diyetisyen dolaştım çok teşekkür ederim gerçekten bunları yaparsam zayiflarmiyim acaba baya ekmek pilav vs var
Rica ederim canım özel diyetisyen değil sağlık ocağına gitmiştim kızlar bana da kızıyordu çok ekmek yiyorsun diye ama.kilo veriyordum 1 hafta düzenli dene ise yararsa devam edersin zatın acikmiyorsun sürekli ana öğün ara öğün olduğu için canım

E Elif_Eylul canım spor nasıl gidiyor topladın mı puanları
Biraktim simdi sporu yemek yapıyorum canim 6bucuk gibi yiyimde geç kalmayim 7den sonraya artik sahur iftar olmayinca bide haftanın hareketi olmayinca az puan oluyo

Ben böyle bir yorgunluk ve terlemeyi en son ne zaman yaşadım acaba Leslie 1 ml 15 er dk 2 defa ara vermeden yaptım kalbimin atışı su içinde kalmam baya yordu ya

24mayis pazar
Sabah 09.30
1dilim ekmek,2yumurta,domates,salata,maydanoz,5zeytin,1dilim peynir,1yk.tahin
Ara 1turk kahvesi ,çikolata
öğle 13.00
1bardak kefir icine 1muz,1tk.yaban mersini,2kayisi,chia
Ara yogurt,1incir,2kayisi,2ceviz
Aksam 18.30
1kase mercimek çorbası,3kasik yogurt,firinda köfte 5tane,4dilim patates
3buçuk litre su
1dk plank#20
120 mekik#20
120squat#20
90dk boosted#450
1000ip atlama#200
15dk cardio#90 800puan Zipzip-

Yapabildigin kadar yap canim grupta yapma yanlarda var merak etme

Gayet guzel spor yapmissin canim zorlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…