Guzel menu spor afiyet olsun canim24mayis pazar
Sabah 09.30
1dilim ekmek,2yumurta,domates,salata,maydanoz,5zeytin,1dilim peynir,1yk.tahin
Ara 1turk kahvesi ,çikolata
öğle 13.00
1bardak kefir icine 1muz,1tk.yaban mersini,2kayisi,chia
Ara yogurt,1incir,2kayisi,2ceviz
Aksam 18.30
1kase mercimek çorbası,3kasik yogurt,firinda köfte 5tane,4dilim patates
3buçuk litre su
1dk plank#20
120 mekik#20
120squat#20
90dk boosted#450
1000ip atlama#200
15dk cardio#90 800puanZipzip-
Puanlar az geliyo böyle yüksekten tutuyodukya alismisim 8den 10dan hesaplamayiGuzel menu spor afiyet olsun canim
Bu hafta boyle olsin haftaya puan artırırızPuanlar az geliyo böyle yüksekten tutuyodukya alismisim 8den 10dan hesaplamayi
Kıskandım ama baya hayatı spor ile geçen varGuzel menu spor afiyet olsun canim
Iste zamanla kilon azaldikca sporu daha cok yaparsinKıskandım ama baya hayatı spor ile geçen varben o kadar yapsam göbek namına bişey kalmaz
Neskafe yazmaa menüye kızıyolar sütlü kahve yaz ozaman bisey demezlerSabah
1 dilim salam 1.5 sucuklu yumurta yarım donates yarım salatalık 3 zeytin 1 dilim peynir şekersiz çay
Arada 1 şekersiz türk kahvesi 1 lokum 1 Churchill 1 havuç 1 biber 1 tarçınlı süt
Akşam
Tepside 1 patlıcanlı kebap yağla pişiyor fırında ve yanına 1 soğan koymuştum onu yedim 1.5 kase salata
1 Nescafe içerim
Su 8 bardak yatana kadar 12 yaparım ben onu
Egzersiz 40 dk Leslie 40*3=120 puan
Yatmadan 12 tane de mekik çekerim 6 şarlı daha fazlasını yapamamkekiğin puanını unuttum
A Adaadanananana hsşlanmış yumurta çok güzel tok tutuyor öneririmYok ya galiba şeker krizinin verdiği bir şeydi gerçekten ağlayarak yazıyordum süt mutluluk getirdi teşekkürler ama hala hafiften ezilme var içimde
HosbuldumHoşgeldiniz kızlar
Mutlu bayramlar ❤Tünaydın mutlu bayramlar ❤❤❤
Bu bayram umarım tüm dünyaya sağlığımızı geri getirir, mutlu huzurlu bereketli bayramlarımız olsun
Baya yoruldum ama bağımlılık miş ya gogsum agrimazsa bir daha kalkıp yapacağımNeskafe yazmaa menüye kızıyolar sütlü kahve yaz ozaman bisey demezlerkendini zorlama hep ayniydik yapabildigin kadar yap sağlik bizim icin kiymetli alisirsin sonra yaparsin hayatinda azda olsa spor var daha neolsun
Genelde haşlanmış yumurta yerim bu sefer çocuklar sucuklu istedi bir daha uğraşmadım kendim için haftada 1 2 bile olmuyor sucuklu yumurtaA Adaadanananana hsşlanmış yumurta çok güzel tok tutuyor öneririm
Canım kahveyi sütle yap şekersiz içebilirsin o zaman. Yanına kuru kayısı olur Karatay a uygun şeker pirinç ve patates feci acıktırıyorBaya yoruldum ama bağımlılık miş ya gogsum agrimazsa bir daha kalkıp yapacağımsütlü kahveye şeker koyarım ama olmaz daha fazla şekersiz lige dayanamayacagim Nescafe 90 kalori civarı en azından şekeri ölçülü ve kahve olduğu için yürek tutuyor
Şimdi haşla istersen akşam krizinden uzaklaştırır seniGenelde haşlanmış yumurta yerim bu sefer çocuklar sucuklu istedi bir daha uğraşmadım kendim için haftada 1 2 bile olmuyor sucuklu yumurta
Sütlü nescafeyi light sütle yap şekersiz zaten şeker kullaniyosan hayatindan cikarmani tavsiye ederim yavas yavas azalt bence senin icin daha saglikli olurBaya yoruldum ama bağımlılık miş ya gogsum agrimazsa bir daha kalkıp yapacağımsütlü kahveye şeker koyarım ama olmaz daha fazla şekersiz lige dayanamayacagim Nescafe 90 kalori civarı en azından şekeri ölçülü ve kahve olduğu için yürek tutuyor
Kahveyi sade severim şekersiz ama gün içinde tatlı almazsam çok kötü sinirim bozuluyor öğlen öyle bir kriz anı yaşadım midem bulandı sinirim bozuldu tarçınlı süt kurtardı ama yürek tutmadı Nescafe yürek de tutuyor ve süt ile eşit kaloriye sahipCanım kahveyi sütle yap şekersiz içebilirsin o zaman. Yanına kuru kayısı olur Karatay a uygun şeker pirinç ve patates feci acıktırıyor
Çayda türk kahvede şeker kullanmam hiç sevmem şekerliSütlü nescafeyi light sütle yap şekersiz zaten şeker kullaniyosan hayatindan cikarmani tavsiye ederim yavas yavas azalt bence senin icin daha saglikli olur
Gayet guzel okadardan bisey olmaz ozaman zaten kullanmiyomussun ben kahvenin yaninda bitter yerim bisey olmaz abartmamak şartıylaÇayda türk kahvede şeker kullanmam hiç sevmem şekerliama gün içinde şeker ataklarim oluyor kiloya bağlı muhtemelen zaten 3 sene önce bir diyetisyen şeker bağımlısı olmuşsun zamanla atlatacaksin dedi kilo vererek bende olabildiğince azaltiyorum sabahtan beri yanlış hatırlamıyorsam şekerli bir adet lokum var ama akşam da Nescafe yi çok görmeyin
Aslında mantıklı ama protein manyağı olmayayım sonuçta kebabda 3 köfte kadar et sabah 1.5 yumurtaŞimdi haşla istersen akşam krizinden uzaklaştırır seni
Zamanla 1 mil hafif gelecek canım alisacaksin merak etmeBen böyle bir yorgunluk ve terlemeyi en son ne zaman yaşadım acaba Leslie 1 ml 15 er dk 2 defa ara vermeden yaptım kalbimin atışı su içinde kalmam baya yordu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?