Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dün
Sahur yok

İftar
1 kase domates çorbası
2 biber dolma 2 yaprak sarma
1 büyük kase salata
1 br ayran

45 dk eliptik

Canım çok güzel çok hafif afiyet olsun menü spor çok güzel
Kahvaltıda benim gözüm tostta çikolatada kaldı o sadece 1 tost yedi ve doydu sürekli tatlı da yer hiç almıyor bu adam

Erkekler öyle be canım bizm 3 katımızı yerler birde kilo verirler, metabolizma işte
Boşver takılma sen ona , kendine odaklan inan hedefini düşün ve başla... go go go

Hadi hareket
Günaydın yeni arkadaşlar hoşgelmisler iyi bayramlar dilerim sabah limonlu suyumu içtim karatay kahvaltımı hazırladım inşallah çok tatlı yemem çok amin

Bende sabah suyuma limon ekliyorum artık faydası var, aman canım tatlıya şööyle bir çatal başka yok kilit
Hadi bisiklete

Sabah kalktim 7de ekmek yogurdum sıcak olsun diye o mayalanirken 1saat boosted yaptim,cardio yaptimekmegi pişirirken kahvalti hazirladim anca kalktılar bizimkiler yedik ictik kahve icicem simdik uyusun minnak spora devam
nazarlar değmesin maşallah sporlar tam gaz , bak gaza geldim şimdi kalkıp bende yapıyım jillian ı merak ediyodum bi deniyim bakim nasılmış. Tanışalım hanfendiyle

8ayda diyet spor ve buranın sayesinde 24.5 kilo verdim canım mezun oldum ama hedefim 65 evi tasiycam sonra yine listeye giricem benden kurtuluş yok yine burdayim

Ay maşallah 25 kilo dile kolay, sen hiç gitme
Neşesin burada

8 ay sonra ya kadar coktannherkes benle dalgasını geçer bayram için görüntülü konuşma yaptım evde kal dediler sana evde ye degil diye espirilere maruz kaldım
O yapanların ayıbı canım senin değil üzülme hepsine cevabını çok güzel zayıflayarak vereceksin boşver hepimiz o yollardan geçtik halada geçiyoruz aldırma

Çok tşk ederim.ablacim istesemde gidemem aklım hep burda ben buranın demirbaşıyım artik

8 ay sonra ya kadar coktannherkes benle dalgasını geçer bayram için görüntülü konuşma yaptım evde kal dediler sana evde ye degil diye espirilere maruz kaldım

Çok güzel bunu aklına yaz, zaman intikam zamanı bu seni iyice hırslandırsın hadi ada göriyim seni
Rakamlara takılma korkutmasın seni sürece odaklan, artık sağlıklı zinde ve mutlu olacaksın

tebrik ederim nego

Uzulme canim verdigin kilolar en guzel cevap olacak onlara
Zipzip- kaptanım biz şimdi bayram diye bitter yiyebiliyor muyuz
Yiyebilirsin canim bitterse sorun yok
Hayırlı Bayramlar arkadaşlarım sevdiklerinizle birlikte mutlu nice bayramlar geçirmeniz diliyorum.
Hayirli bayramlar ablacim ❤
Akşamları yapıyordum sporumu ama yarış başladı sabah ta yaptım
Eki Görüntüle 2639245
Süpersin

Her şeye karışma hakkını kendinde bulan insanlardan nefret ediyorum hayatım boyunca hiç kimseye çok zayıfsın ya da kilo almışsın demedim ya benim bugün gördüğümü o her gün görüyor herkes kendini biliyor zaten. Biri ona kilo almışsın deyince yeni bir haber olmuyor Amerika yeniden keşfedilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…