Dün
Sahur yok
İftar
1 kase domates çorbası
2 biber dolma 2 yaprak sarma
1 büyük kase salata
1 br ayran
45 dk eliptik
Kahvaltıda benim gözüm tostta çikolatada kaldı o sadece 1 tost yedi ve doydu sürekli tatlı da yer hiç almıyor bu adam
Günaydın yeni arkadaşlar hoşgelmisler iyi bayramlar dilerim sabah limonlu suyumu içtim karatay kahvaltımı hazırladım inşallah çok tatlı yemem çok amin
Sabah kalktim 7deekmek yogurdum sıcak olsun diye o mayalanirken 1saat boosted yaptim,cardio yaptim ekmegi pişirirken kahvalti hazirladim anca kalktılar bizimkiler yedik ictik kahve icicem simdik uyusun minnak spora devam
8ayda diyet spor ve buranın sayesinde 24.5 kilo verdim canım mezun oldum ama hedefim 65 evi tasiycam sonra yine listeye giricem benden kurtuluş yok yine burdayim
O yapanların ayıbı canım senin değil üzülme hepsine cevabını çok güzel zayıflayarak vereceksin boşver hepimiz o yollardan geçtik halada geçiyoruz aldırma8 ay sonra ya kadar coktannherkes benle dalgasını geçerbayram için görüntülü konuşma yaptım evde kal dediler sana evde ye degil diye espirilere maruz kaldım
Çok tşk ederim.ablacim istesemde gidemem aklım hep burda ben buranın demirbaşıyım artikCanım çok güzel çok hafif afiyet olsun menü spor çok güzel
Erkekler öyle be canım bizm 3 katımızı yerler birde kilo verirler, metabolizma işte
Boşver takılma sen ona , kendine odaklan inan hedefini düşün ve başla... go go go
Hadi hareket
Bende sabah suyuma limon ekliyorum artık faydası var, aman canım tatlıya şööyle bir çatal başka yok kilit
Hadi bisiklete
nazarlar değmesin maşallah sporlar tam gaz , bak gaza geldim şimdi kalkıp bende yapıyım jillian ı merak ediyodum bi deniyim bakim nasılmış. Tanışalım hanfendiyle
Ay maşallah 25 kilodile kolay, sen hiç gitme
Neşesin burada
8 ay sonra ya kadar coktannherkes benle dalgasını geçerbayram için görüntülü konuşma yaptım evde kal dediler sana evde ye degil diye espirilere maruz kaldım
Çok tşk ederiz sizin ve takım arkadaşlarında bayramınız kutlu olsunBasta sevgili kaptanimZipzip- olmak üzere 6.takim✌ bayramıniz kutlu olsun ♥♥
Ramazan da verdiğim kiloyu yazayım.
Ramazan başlangıç : 72.5
Bu cuma : 69.9, 70 diyelim daha doğru olur iftara yakın tartıldım çünkü ve çok su kaybettim koşturmaktan. 2.5 kilo verdim.
Sırrım neydi, sahur da ilk günler 5 ya da 3 hurma 3 kaşık yoğurt,ramazanın yarısından sonra sadece su içtim çünkü ben sahur da yiyemiyorum.
Ve bol hareket, sabah 7 den akşam 7 ye kadar sürekli evin içinde koşturmak.
İftar da sıkı yedim.
Allah nasip ederse 1 haziran da başlamak istiyorum, öncesi bir hafta dip köşe yazlık temizlik yapıcam çünkü
Hayırlı bayramlar canımHayırlı Bayramlar arkadaşlarım sevdiklerinizle birlikte mutlu nice bayramlar geçirmeniz diliyorum.
afiyet olsun1tanecik cikilota yedim
Başka yemicem bakalvam böregim yok çunku yarin tartı var ceza almak istemiyom spor yapsam iyi olcek
Uzulme canim verdigin kilolar en guzel cevap olacak onlara8 ay sonra ya kadar coktannherkes benle dalgasını geçerbayram için görüntülü konuşma yaptım evde kal dediler sana evde ye degil diye espirilere maruz kaldım
Yiyebilirsin canim bitterse sorun yokZipzip- kaptanım biz şimdi bayram diye bitter yiyebiliyor muyuz
Hayirli bayramlar ablacim ❤Hayırlı Bayramlar arkadaşlarım sevdiklerinizle birlikte mutlu nice bayramlar geçirmeniz diliyorum.
SüpersinAkşamları yapıyordum sporumu ama yarış başladı sabah ta yaptım
Eki Görüntüle 2639245
Bende burdayim sabahtan beri :))Bayramı bile burda geciriyorum şaka gibi sizden başka kimsem yokmuşya lenn benim
Sağol canımtebrik ederim nego
Yaaa sorma kimsemiz yokmus bizimde bubayramBayramı bile burda geciriyorum şaka gibi sizden başka kimsem yokmuşya lenn benim
olsun market yok iste neguzel yat aşaya sende ohhh missBende burdayim sabahtan beri :))
Yiyip icip yatiyorum valla insallah kilo almamolsun market yok iste neguzel yat aşaya sende ohhh miss
Her şeye karışma hakkını kendinde bulan insanlardan nefret ediyorum hayatım boyunca hiç kimseye çok zayıfsın ya da kilo almışsın demedim ya benim bugün gördüğümü o her gün görüyor herkes kendini biliyor zaten. Biri ona kilo almışsın deyince yeni bir haber olmuyor Amerika yeniden keşfedilmiyor8 ay sonra ya kadar coktannherkes benle dalgasını geçerbayram için görüntülü konuşma yaptım evde kal dediler sana evde ye degil diye espirilere maruz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?