Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

AcİL fena açım zor tutuyorum kendimi kahvaltıda 500 kalori aldım ekmeksiz bütün kahvaltoliklardan yedim sonra kahve yani lokum Churchill havuç biber toplam 700 kalori
Şimdi öyle bir midem kaziniyir ki anlatamam akşam yemeğine 700 kalori hakkım kaldı aglayacagim daha fazla yemek istemiyorum akşam salata çorba ve durum yemeği var 1 durum de yapsam 700 kaloriye erişecek çok fena midem bulanıyor bir fikir lütfen

Ara öğün yapsan simdi yogurt meyve yesen canim

Aksam da dürüm yerine 2 dilim tam.bugday ekmeği yesen dsha guzel olabilir

Sabah kahvaltida ne yiyorsun 2 haslanmis yumurta, salatalik,domates ,yesillik ,zeytin gibi yesen daha tok olursun
Birde 3 ogun ye istersen

Bu sefer çocuk sucuklu yumurta istedi tek fark o yazdığın kahvaltıdan ara öğün olarak kahve havuç biber yaptım ama tutmadı yoğurtta tutmayacak biliyorum tatlı krizine girdim yine galiba offf ya ne yesem bastirmaz artık harbi başım donuyor bu kilolar yapışıp kalıcak belli oldu sporda yapamam böyle rezil oldum ben ya

Sesimi duyan var.mi dayanamayıp mutfağa dalacagim
Dunde dedim kalori hesabi gitme lutfen veremezsin aç kaliyosun saglikli kahvalti ogle yemegi aksam yemegi yiyip aralarda yiyebilirsin ama sen bilirsin

Tarcinli sut icebilirsin ara ogun olarak ayrica tatli isteginde gider

Sen simdiden pes ediyosun olmaz ilkönce kendine güven olucak yanlis dusunuyosun yapma boyle yaptikca veremezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…