Guzel bir duygu dicem ama degil vakit gecmiyorYiyip içip yatmak nasıl bir duygu
Balkonda güneşte oturuyorum canimEeeee napiyonuzzz dışarda yağmur yagiyor hava iftar vakti gibi karanlık içim sıkıldı be
Dışarı çıkmak bile içimden gelmiyorBalkonda güneşte oturuyorum canim
Hava soguk burda da camlar olmasa balkon bile soguk
Disari cikmak yasak zatenDışarı çıkmak bile içimden gelmiyor
Yasaktan sonra gitcek misiniz bayramlasmaya kaptanim sizDisari cikmak yasak zaten
Yasaktan sonra sehirler arasi ulasim acilirsa koye gidecegiz canım ama orda da kimseye gitmeyizYasaktan sonra gitcek misiniz bayramlasmaya kaptanim siz
Burasıda serin ama gunesliEeeee napiyonuzzz dışarda yağmur yagiyor hava iftar vakti gibi karanlık içim sıkıldı be
Ara öğün yapsan simdi yogurt meyve yesen canimAcİL fena açım zor tutuyorum kendimi kahvaltıda 500 kalori aldım ekmeksiz bütün kahvaltoliklardan yedim sonra kahve yani lokum Churchill havuç biber toplam 700 kalori
Şimdi öyle bir midem kaziniyir ki anlatamam akşam yemeğine 700 kalori hakkım kaldı aglayacagim daha fazla yemek istemiyorum akşam salata çorba ve durum yemeği var 1 durum de yapsam 700 kaloriye erişecek çok fena midem bulanıyor bir fikir lütfen
Ara öğün yapsan simdi yogurt meyve yesen canim
Aksam da dürüm yerine 2 dilim tam.bugday ekmeği yesen dsha guzel olabilir
Sabah kahvaltida ne yiyorsun 2 haslanmis yumurta, salatalik,domates ,yesillik ,zeytin gibi yesen daha tok olursun
Birde 3 ogun ye istersen
Dunde dedim kalori hesabi gitme lutfen veremezsin aç kaliyosun saglikli kahvalti ogle yemegi aksam yemegi yiyip aralarda yiyebilirsin ama sen bilirsinSesimi duyan var.mi dayanamayıp mutfağa dalacagim
Kalori hesabı guzel ama oncelikli saglikli gidalardan tuketmeye ozen gostermelisinSesimi duyan var.mi dayanamayıp mutfağa dalacagim
Porsiyonlamamda sıkıntı var benim kalori hesabı yapmadan veremiyorum denedimDunde dedim kalori hesabi gitme lutfen veremezsin aç kaliyosun saglikli kahvalti ogle yemegi aksam yemegi yiyip aralarda yiyebilirsin ama sen bilirsin
Tarcinli sut icebilirsin ara ogun olarak ayrica tatli isteginde giderBu sefer çocuk sucuklu yumurta istedi tek fark o yazdığın kahvaltıdan ara öğün olarak kahve havuç biber yaptım ama tutmadı yoğurtta tutmayacak biliyorum tatlı krizine girdim yine galibaofff ya ne yesem bastirmaz artık harbi başım donuyor bu kilolar yapışıp kalıcak belli oldu sporda yapamam böyle rezil oldum ben ya
Sen simdiden pes ediyosun olmaz ilkönce kendine güven olucak yanlis dusunuyosun yapma boyle yaptikca veremezsinBu sefer çocuk sucuklu yumurta istedi tek fark o yazdığın kahvaltıdan ara öğün olarak kahve havuç biber yaptım ama tutmadı yoğurtta tutmayacak biliyorum tatlı krizine girdim yine galibaofff ya ne yesem bastirmaz artık harbi başım donuyor bu kilolar yapışıp kalıcak belli oldu sporda yapamam böyle rezil oldum ben ya
Bunu deneyeceğim teşekkürlerTarcinli sut icebilirsin ara ogun olarak ayrica tatli isteginde gider
Belki kacardim.bir yerlereDisari cikmak yasak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?