Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biraktim simdi sporu yemek yapıyorum canim 6bucuk gibi yiyimde geç kalmayim 7den sonraya artik sahur iftar olmayinca bide haftanın hareketi olmayinca az puan oluyo
Bende yemek işini hallettim ama spor işi daha bitmedi

Şu haftanın hareketi de ilginçmişşş

Eşimi oğlumu hepsini ayaklandırdım eliptikte trafik oldu

24.05.2020 Pazar
Kahvaltıyı uyuyup kaçırmışım.
10.00 Ara öğün: 1 fincan bitki çayı.
Spor: Bantta 40 dk tempolu yürüyüş
12:00 Öğle yemeği: yerine kahvaltı yaptım. Çökelek (zeytinyağlı çörekotlu) 1 haşlanmış yumurta bir sürü domates salatalık.
14:00 Ara öğün: Bitki çayı, 1 çay kaşığı bal
18:00 Akşam yemeği: Izgara köfte, salata.
Su: 2 litre ama daha içerim uyuyana kadar tamamlanır 3 e
Spor: Akşam: 40 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş.
200 puan sanırım yenildim ben

Kıyamam sana , yavaş yavaş alışacak vücut merak etme
Bir de spor sonrası kuş gibi olup çok mutlu olucan

Menün sporun istikrarın çok güzel

Canım diyetisyenle ne kadar oldu başlayalı

A Adaadanananana canım sen bu işi yapıcan sakın pes etme , proteinden korkma, karbondan şekerden kork
Bir de sebze ekle çiğ pişmiş nasıl istersen

Yoğuuuuurttttt
Yoğurt un tarihini geçirdim galiba unutuyorum sebze de sürekli salatada kebabda vardı hergun tüketiyorum nakliyatı tüketmeye çalışıyorum

Kıyamam sana , yavaş yavaş alışacak vücut merak etme
Bir de spor sonrası kuş gibi olup çok mutlu olucan
Bu çok doğru daha yeni kendime geldim mutfak toplayıp duş alacağım ama acaba başka ne yapsam diye düşünüyorum İsmail YK dan sekerim benim şarkısını açıp deli gibi dans edebilirim

Bir öğrencim 30 kilo vermişti ondan yardım istedim telefonla tanıştık, kabul etti sağolsun. 1 ayı geçti 113 ten 107 ye indim
Çok güzel aman istikrarını bozma süreç uzun ama sanki sen oturtmuşsun gibi
Bu şekilde çok sağlıklı verirsin, daha fazla incelirsin yağdan vereceğin için

Canım sorun nescafenin kalorisinde değil şeker seni acıktırıyor bir çay kaşığı bile olsa..
Nescafe yap ama sütle şekersiz. Hatta sade Türk kahvesi yanına kuru kayısı daha da iyi olur

Arkadaşlar kilo verme sürecinde eşinizin desteği çok çok önemli bu konuda çok şanslı insanlardan biriyim eşim beni bu süreçte hiç yanlız bırakmıyor ve beni çok destekliyor şimdi mesela dondurmalı.irmik.tatlisi istedi benden diyette olduğumu bile ve son cümlesi ile.harika.destek oldu sen yeme ben senin yerine yerim diyerek

Benim eşim diyete basladigim hafta 2 defa baklava aldı geldi düşün ama ben ona inat kararimdan dönmedim tadını biliyorum dedim.ve yemedim iyikide yememisim tartidaki eksinin tadı hiç bir yiyecekte yok emin ol

Afiyet olsun sana deyip kaç uzaklaş yanindan

Benim eşim diyete basladigim hafta 2 defa baklava aldı geldi düşün ama ben ona inat kararimdan dönmedim tadını biliyorum dedim.ve yemedim iyikide yememisim tartidaki eksinin tadı hiç bir yiyecekte yok emin ol
herkes filizmi

Bende yemeyecegim kendimi ocinde böcek var kıtır kıtır diye kandiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…