Bende yemek işini hallettim ama spor işi daha bitmediBiraktim simdi sporu yemek yapıyorum canim 6bucuk gibi yiyimde geç kalmayim 7den sonraya artik sahur iftar olmayinca bide haftanın hareketi olmayinca az puan oluyo
Kıyamam sana , yavaş yavaş alışacak vücut merak etmeZipzip- ben yeni spora başlıyorum fazlası ağır geliyor ama haftanın sonuncusu da olmak istemiyorum bunun için ne yapıyorsunuz yani sırf ben ceza yememek için biraz daha yuklensem sagligimdan olucam Allah korusun baya yoruldum
Menün sporun istikrarın çok güzel24.05.2020 Pazar
Kahvaltıyı uyuyup kaçırmışım.
10.00 Ara öğün: 1 fincan bitki çayı.
Spor: Bantta 40 dk tempolu yürüyüş
12:00 Öğle yemeği: yerine kahvaltı yaptım. Çökelek (zeytinyağlı çörekotlu) 1 haşlanmış yumurta bir sürü domates salatalık.
14:00 Ara öğün: Bitki çayı, 1 çay kaşığı bal
18:00 Akşam yemeği: Izgara köfte, salata.
Su: 2 litre ama daha içerim uyuyana kadar tamamlanır 3 e
Spor: Akşam: 40 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş.
200 puan sanırım yenildim ben
valla karantinada başladık bizMenün sporun istikrarın çok güzel
Canım diyetisyenle ne kadar oldu başlayalı
Yoğurt un tarihini geçirdim galibaA Adaadanananana canım sen bu işi yapıcan sakın pes etme , proteinden korkma, karbondan şekerden kork
Bir de sebze ekle çiğ pişmiş nasıl istersen
Yoğuuuuurttttt
Süper , ben valla karantinaya girdikten 1 mayısa kadar nasıl yedim nasıl, dana gibi oldumvalla karantinada başladık biz
Bu çok doğru daha yeni kendime geldim mutfak toplayıp duş alacağım ama acaba başka ne yapsam diye düşünüyorum İsmail YK dan sekerim benim şarkısını açıp deli gibi dans edebilirimKıyamam sana , yavaş yavaş alışacak vücut merak etme
Bir de spor sonrası kuş gibi olup çok mutlu olucan
Aynı benSüper , ben valla karantinaya girdikten 1 mayısa kadar nasıl yedim nasıl, dana gibi oldum
1 mayıstan beridir diyettteyim burda da3. Haftam
Peki ne kadar verdin başlayalı ?
Çok güzel aman istikrarını bozma süreç uzun ama sanki sen oturtmuşsun gibiBir öğrencim 30 kilo vermişti ondan yardım istedim telefonla tanıştık, kabul etti sağolsun. 1 ayı geçti 113 ten 107 ye indim
Canım sorun nescafenin kalorisinde değil şeker seni acıktırıyor bir çay kaşığı bile olsa..Çayda türk kahvede şeker kullanmam hiç sevmem şekerliama gün içinde şeker ataklarim oluyor kiloya bağlı muhtemelen zaten 3 sene önce bir diyetisyen şeker bağımlısı olmuşsun zamanla atlatacaksin dedi kilo vererek bende olabildiğince azaltiyorum sabahtan beri yanlış hatırlamıyorsam şekerli bir adet lokum var ama akşam da Nescafe yi çok görmeyin
İnşallah hep birlikte...Çok güzel aman istikrarını bozma süreç uzun ama sanki sen oturtmuşsun gibi
Bu şekilde çok sağlıklı verirsin, daha fazla incelirsin yağdan vereceğin için
Benim eşim diyete basladigim hafta 2 defa baklava aldı geldi düşün ama ben ona inat kararimdan dönmedim tadını biliyorum dedim.ve yemedim iyikide yememisim tartidaki eksinin tadı hiç bir yiyecekte yok emin olArkadaşlar kilo verme sürecinde eşinizin desteği çok çok önemli bu konuda çok şanslı insanlardan biriyim eşim beni bu süreçte hiç yanlız bırakmıyor ve beni çok destekliyor şimdi mesela dondurmalı.irmik.tatlisi istedi benden diyette olduğumu bile ve son cümlesi ile.harika.destek oldu sen yeme ben senin yerine yerim diyerek
Afiyet olsun sana deyip kaç uzaklaş yanindanArkadaşlar kilo verme sürecinde eşinizin desteği çok çok önemli bu konuda çok şanslı insanlardan biriyim eşim beni bu süreçte hiç yanlız bırakmıyor ve beni çok destekliyor şimdi mesela dondurmalı.irmik.tatlisi istedi benden diyette olduğumu bile ve son cümlesi ile.harika.destek oldu sen yeme ben senin yerine yerim diyerek
Benim eşim diyete basladigim hafta 2 defa baklava aldı geldi düşün ama ben ona inat kararimdan dönmedim tadını biliyorum dedim.ve yemedim iyikide yememisim tartidaki eksinin tadı hiç bir yiyecekte yok emin ol
Bende yemeyecegim kendimi ocinde böcek var kıtır kıtır diye kandiriyorumBenim eşim diyete basladigim hafta 2 defa baklava aldı geldi düşün ama ben ona inat kararimdan dönmedim tadını biliyorum dedim.ve yemedim iyikide yememisim tartidaki eksinin tadı hiç bir yiyecekte yok emin ol
O zmana aklım kalıyor rüyalarıma.giriyor ben böcek var içinde diyorumAfiyet olsun sana deyip kaç uzaklaş yanindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?