- 18 Mayıs 2020
- 256
- 916
- 18
- 35
Bu güncel hedef nasıl yazılıyorherkes filizmi
Resminin ustune tıkla Orda hesap detayları var ordan oluyoBu güncel hedef nasıl yazılıyor
Etiket yaziyordunyaptim olmadıResminin ustune tıkla Orda hesap detayları var ordan oluyo
24.05.2020 Pazar
Kahvaltı yapamadım Ramazan’da hep geç uyandım hala onun etkisi var sanırım.
11.00 Ara öğün: 1 fincan yeşil çay
Spor: Bantta 30 dk yürüyüş
12:00 Öğle yemeği: yerine kahvaltı yaptım. Yağsız küçük tost ekmeğinde tost 1 haşlanmış yumurta bir domates yarım salatalık.
14:00 Ara öğün: 2 tane ceviz
18:00 Akşam yemeği: Ispanak yoğurt
Su: 2 litre
Spor: Akşam: 30 dakika koşu bandı yürüyüş
Supersin canim afiyet olsun24.05.2020 Pazar
Kahvaltı yapamadım Ramazan’da hep geç uyandım hala onun etkisi var sanırım.
11.00 Ara öğün: 1 fincan yeşil çay
Spor: Bantta 30 dk yürüyüş
12:00 Öğle yemeği: yerine kahvaltı yaptım. Yağsız küçük tost ekmeğinde tost 1 haşlanmış yumurta bir domates yarım salatalık.
14:00 Ara öğün: 2 tane ceviz
18:00 Akşam yemeği: Ispanak yoğurt
Su: 2 litre
Spor: Akşam: 30 dakika koşu bandı yürüyüş
Buralardayim canim da yürüyorum evde 7 bin adim oldu :))
Maşallah canim sende kendini spor listesine koysanaBuralardayim canim da yürüyorum evde 7 bin adim oldu :))
Vallaaaa çokkk olursa kabul etmem bende yürüyüş bandı yokSimdi bu kosu bandinda yuruyusu nasil hesaplayacağız puani kac olsun
Eklemeyi düşünüyorum canimMaşallah canim sende kendini spor listesine koysana
Tempolu yürüyüş 2.5 puan acaba oyle mi hesaplasakVallaaaa çokkk olursa kabul etmem bende yürüyüş bandı yok
Evet canim cogu kiside yok olsaydi keske bendede kosardimkosardim
Eklemeyi düşünüyorum canim
Tempolu yürüyüş 2.5 puan acaba oyle mi hesaplasak
Cogu kiside yok zaten kosu bandı:)))
Hepimiz evlerdeyiz mecburen insalllah kurban bayrami daha guzel gecerBi garip geçiyor. Evdeydik yine evdeyiz ekstra boğan şey bayram olması sanırım.
Şimdi aklımdan geçiyordu benimde ❤ aynanın önünde oturan halimi gördüm çocuk odasında içim bi kötü oldugörmek istediğim bu kadın değil bişeyler yapmam lazım
Bende öyle bibakmistim 3ay önce aynaya otururken heryerimden birşeyler fiskiriyodu simdi dümdüz oldum ama sadece sezeryan yaaa karnim biraz göbekte çıkıntı var öndeBi garip geçiyor. Evdeydik yine evdeyiz ekstra boğan şey bayram olması sanırım.
Şimdi aklımdan geçiyordu benimde ❤ aynanın önünde oturan halimi gördüm çocuk odasında içim bi kötü oldugörmek istediğim bu kadın değil bişeyler yapmam lazım
Valla yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?