Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam ablam bence senin söylediğin daha mantıklı ....

evet eylülcüm protein kilo vermede kolaylık saglar yanında bol suyla ama .
günlük bir kişi kilo başına 1. gr protein alması gerek sağlık açısından bu kilo verirken 1.ila 1.5 gr arası olabilir ...
yani 60 killoluk bir bayan günlük 60 gr.la 90 gr arasında protein almalı .
yiyeceklerde ne kadar protein var nasıl hesaplarım dersen . monti linkinin ilk sayfasında protein degerlerini yazmıştım ordan faydalana bilirsin .opuyorumnanaktan
ayrıca eylülcüm bu hafta iyce hırs yaptık 1. olmak istiyoruz cumaya sık dişini bacım .:))))

nazlım birde nurom 3. takımda başlıycak sanırım yani takım yardımcımız başka bir takımda olacagından yardımcı seçmek durumundayız ...
suramda yok yogun galiba ....opuyorumnanaktan
ama kirazımda geri döndügüne göre .:jeyyar:

aebenim,takımda yer almak çokta önemli değil,zaten eski kiloma dönmeden de girmek istemem,ama nazlıma seve seve yardımcı olurumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben paylaşım alanına önerimizi yazdım ablam . artık konuşulur tartışılır . onay verilir yada verilmez . çoğunlık hangi yönde oy kullanmışsa o seçilecektir tabiki . biz üzerimize düşeni yapmış olalımda .

aebenim,takımda yer almak çokta önemli değil,zaten eski kiloma dönmeden de girmek istemem,ama nazlıma seve seve yardımcı olurumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biz tam oklavalık olmuşuz kirazım klava: bende 74,9u gördüm terazide akannehir akannehir

herkes bana kilo almışsın dedi izinde mafoldumben mafoldumben

neyse kocişle anlaşmamız var ,yarın başlıyorum Allah'ın izniyle :lepi:

az yazın ulemmmm bunca yoğunluğun arasında molada bakıyomm
kafam yoğun bazen de unutuyom kim ne yazmışş delikafadulden

yaşlıyım bunuda göz ardı etmeyinnn

nazımm sabah cevap verecektimm telefonlardan her dakika kafam karışıyorr
benden tarafa her türlü kurala tamammm a.s

zaten şişim moralim bozukk :çok üzgünüm:
elim ayağım yastık izi yahuuu -tatlicadiarzu-

aebenn ece sabah yarım kase tarhana çorbası içti elm içi kadar ekmekle bu durum da öğleyin haşlanmış yumurta vereyimmmi
akşam menüsü iki diş pirzola bol salataaa :sm_confused:

sen yine çok almamışsın elifim,ben 73 le ayrılmıştım + 5 le geri döndüm,ama temmuza kadar kurtulmam lazım,tombik bi gelin olmak istemiyom:roflol::roflol:

gerçi aşkıma kalsa böle gayet iyiymişim,zaten onun rahatlığı beni bu hale getirdi ama yok aynaya bakınca mutsuz olmak istemiyom artık...

12 haziranda gelicek inş.ve 10 haziran doğumgünü,o zaman kadar kilo verip sürpriz yapmak istiyorum ona,bide kızıl yapıcam saçlarımı,azcık havalı olalım dimiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhabalarrrr
bir türlü uğrayamıyorum wireless zararlı diye açmaya korkuyorum ama çok da merak ediyorum ne yapıyorsunuz diye

benim şişliklerim iniyor bugün itibariyle
8 kilo verdim bakalım nerede duracak bu kilo

biraz kendimize gelelm inşallah sık sık gelmeye çalışacağım

hoşgeldin özgem doğum kilolarının gitmesine sevindim canım . kendini toparla bekliyoruz canım .

özgecim gözünüz aydın canım,durucuk gelmişhoş gelmiş
rabbim analı babalı büyütsün,inş.canım

Papatyammmm gözlerim doldu okurken, rabbim kayınvalideciğine rahmet etsin, yattığı yer nur mekanı cennet olsun inşallah :Saruboceq: Çok sevindim yaaa rabbim ayırmasın, önemli olan bu zor günlerde birbirinize kenetlenmek ve siz maşallah bunu başarmışssınız, çok özledik be yaa seni, iyiki geldin bırakma artık bizi, bizde kısmetse benim doğumgünümde nişan düşünüyoruz, 1 ekimde, bahardada muhtemelen düğün olur kısmet olursa, nisan mayıs gibi yani, tam önümde 1 yıl var düğüne, seninde az var hayatım bomba gibi olmalıyız hihoyyyt

geçmiş olsun canım . dikkat et kendine ...

soğolasın.

Hasta olduğun için menünü affettik khena aklinialirimsmile Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine, mide bulantısı içinde bol bol nane limon, limonu bol olanından opuyorumnanaktan

ya işte sorun orda başlıyodu. hiç bişi yemeyi içmeyi bile düşünemiyodum zorla 1 bardak süt içtim. İyiyim bugün çok şükür.
eşim aklımı karıştırdı hamilemisin falan die ama değilimdir. sanırım bilmiyorumkismile

Oyyyy kıyamammm ben zararlı dedim diye korkuyorsun dimi össsgem pamuğum, çok açmamaya dikkat et durunun yanında, antreye alacaktınız modemi inşallah halletmişsinizdir canım

Ben hamilelik kehanetlerimle meşhurum khena :jeyyar:

gözdemcim saol bitanem iyi dileklerin için,bunca zaman sonra bulduk birbirimizi hemde hem onun hemde benim aşka evliliğe inancımızı yitirdiğimiz bi anda,inş.sonrasıda güzel olucak

kuzu bu arada allah kısmet ederse bizde seneye nisan mayıs gibi düşünüyoruz düğünü,tabi önce aşkitomun tayin işi var,ilk tercihimiz çorum olucak ,bakalım ama onunla olsunda neresi olursa olsun diyorum artık,zemuszemuszemuszemuszemuszemus

gözdemim artık bırakmak yok burayı,bomba gibi olcez tabi,millet fıstık gelin görsün dimiii:lepi::lepi:

Ayyy aynı zamanlarda olacak demekki düğünümüz, rabbim kısmet ederse bizde nisan mayıs gibi düşünüyoruzzzz :asigim: bizim 6 yıl daha yok tayinimiz, en zoru da bu olacak, ana kuzusuyum ben, annemi bırakıpta ankaralarda ne yapacağım bilmiyorum senağlama

Simerenya, Naz+, kirazz_z+, Melek+, yumukum+, derya_lim+
Ohhh pek kalabalıkıııızzz zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…