nazlım dün ben püskütle bu kunuyu konuştum onada anlattım oda hak verdi ve bu oylamayı yapalım onada bi çare bulalım dedi ..
fakat ben bu şekliyle hala adaletsiz oldugunu düşünüyorum
deneme haftasıdaki üye tamam konulan kural güzel haftaya bölünsün fakat
uzun süre takımda olmayan vede geri dönmek üzere ayrılan üye kilo veripde döndüyse yazık oluyor verdigi kilolara ....
takım çogunlugu nekarar verirse bende ondan yanayım ama bireysel düşününcen bu haliyle hayır .
kaptan ben olmadıgımdan göze batmasin diye yazmadım burayada paylaşım alanınada ama ..
ama şöyle bir önerim var ....
geri dönmek üzere ayrılan üye eger kilo aldıysada verdiysede o hafta oldugu gibi yansısın .
bu takım içinde kişi içinde gayet haklı bir tutum hak etmiş sonuçta.
ama üye deneme haftasındaysa aynen püskütümün dedigi gibi haftalık paylaştırılsın ...
bence en adili bu ...
sizne düşünür karar veriseniz bendende okey ama kaptan olarak bu öneriyide sunabilirsin paylaşım alanında nazlım . a.s
evet eylülcüm protein kilo vermede kolaylık saglar yanında bol suyla ama .arkadaşlar bugün pek bir mutluyum neden mi???çünküüüüüüüüü:4-5 gündür tartılmıyordum bir de baktım ki sabah 68.1 olmuşum.cumaya kadar 67lere düşer miyim acep.(ya da neyse ben birinci olmuyum en iyisi bütün gruplar karışıyor:)))
ya bu arada bir şey soracağım proteine ağırlık vereceğim diyenler olmuş.proteine ağırlık verince daah kolay mı kilo veriliyor??
nazlım birde nurom 3. takımda başlıycak sanırım yani takım yardımcımız başka bir takımda olacagından yardımcı seçmek durumundayız ...
suramda yok yogun galiba ....opuyorumnanaktan
ama kirazımda geri döndügüne göre .:jeyyar:
aebenim,takımda yer almak çokta önemli değil,zaten eski kiloma dönmeden de girmek istemem,ama nazlıma seve seve yardımcı olurumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biz tam oklavalık olmuşuz kirazımklava: bende 74,9u gördüm terazide akannehir akannehir
herkes bana kilo almışsın dedi izinde mafoldumben mafoldumben
neyse kocişle anlaşmamız var ,yarın başlıyorum Allah'ın izniyle :lepi:
merhabalarrrr
bir türlü uğrayamıyorum wireless zararlı diye açmaya korkuyorum ama çok da merak ediyorum ne yapıyorsunuz diye
benim şişliklerim iniyor bugün itibariyle
8 kilo verdim bakalım nerede duracak bu kilo
biraz kendimize gelelm inşallah sık sık gelmeye çalışacağım
merhabalarrrr
bir türlü uğrayamıyorum wireless zararlı diye açmaya korkuyorum ama çok da merak ediyorum ne yapıyorsunuz diye
özgecim gözünüz aydın canım,durucuk gelmişhoş gelmiş
rabbim analı babalı büyütsün,inş.canım
ayy yıllardır görmediğim arkadaşlarımı görmüş gibi oldum, :sm_cool
simoşum valla nerden başalayım bilmiyorum,aşkımla 4 ay önce tesadüfen tanıştık,sonra aşık olduk,hemde olmadık bi zamanda,gerçekten aşkın yeri zamanı yokmuş,sanki yıllar önce birbirimizi kaybettikte yeni bulmuş gibiyiz...
efenimmm gelelim damat adayımıza aslen kütahyalı olup eskişehirde ikametgah etmektedir,kendisi meb.de memur dur.durun gıı fotoğraflarımızı ekleyimde bakın bi.
aslında beraber zor günler geçirdik simoşum,tanıştığımızda annesi çok hastaydı,siroz hemde çok ilerlemişti,bundan 1 ay önce kaybettik maalesef annesini,beni görmeyi çok istiyodu hiç hesapta yokken eskişehire gittim 23 nisanda,hayatımda böyle kötü bi hasta görmemiştim,ama beni görünce gözleri parladı,çok sevindi tamer le beni yanyana görünce,çok mutlu olun dedi,hatta bana neslihanım güzel kızım tamerime iyi bak sana emanet ediyorum dedi,sonra ertesi günü durumu ağırlaştı ben çoruma döndüm onlarda ambulansla istanbula,ama 3 günün sonunda dr.lar geri gönderdiler ve 4.gün kaybettik
şimdi yavaş yavaş toparlandı aşkım,ve biz birbirimize daha çok bağlandık,tek teselliside aşkımın, annesinin ölmeden önce beni görmesi oldu,
şu anda herşey yolunda gelecek için çok güzel planlarımız,rabbim kısmet ederse temmuzda söz,ağustos eylül gibide nişan düşünüyoruz,
işte böle simoşum,sendede durumlar farklı diil galiba haa,canım benim kötü günleri atlatmana çok sevindim,inş.herşey çok daha güzel olur
geçmiş olsun canım . dikkat et kendine ...
Hasta olduğun için menünü affettik khena aklinialirimsmile Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine, mide bulantısı içinde bol bol nane limon, limonu bol olanından opuyorumnanaktan
merhabalarrrr
soğolasın.
ya işte sorun orda başlıyodu. hiç bişi yemeyi içmeyi bile düşünemiyodum zorla 1 bardak süt içtim. İyiyim bugün çok şükür.
eşim aklımı karıştırdı hamilemisin falan die ama değilimdir. sanırım bilmiyorumkismile
Papatyammmm gözlerim doldu okurken, rabbim kayınvalideciğine rahmet etsin, yattığı yer nur mekanı cennet olsun inşallah :Saruboceq: Çok sevindim yaaa rabbim ayırmasın, önemli olan bu zor günlerde birbirinize kenetlenmek ve siz maşallah bunu başarmışssınız, çok özledik be yaa seni, iyiki geldin bırakma artık bizi, bizde kısmetse benim doğumgünümde nişan düşünüyoruz, 1 ekimde, bahardada muhtemelen düğün olur kısmet olursa, nisan mayıs gibi yani, tam önümde 1 yıl var düğüne, seninde az var hayatım bomba gibi olmalıyızhihoyyyt
gözdemcim saol bitanem iyi dileklerin için,bunca zaman sonra bulduk birbirimizi hemde hem onun hemde benim aşka evliliğe inancımızı yitirdiğimiz bi anda,inş.sonrasıda güzel olucak
kuzu bu arada allah kısmet ederse bizde seneye nisan mayıs gibi düşünüyoruz düğünü,tabi önce aşkitomun tayin işi var,ilk tercihimiz çorum olucak ,bakalım ama onunla olsunda neresi olursa olsun diyorum artık,zemuszemuszemuszemuszemuszemus
gözdemim artık bırakmak yok burayı,bomba gibi olcez tabi,millet fıstık gelin görsün dimiii:lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?