kiraz bizde seni çok özledik tatlımm delikafaduldendelikafadulden
günaydın milletttt :içelim:
evdeyim keyifler gayet iyiii
öğleden sonra geçmiş olsun ziyaretleri için gelenlerim olacakkk boshayallersmile
sabah 4 büskivi güne başladımmm
yediklerime müthiş dikkat ediyorumm ama şişimm sebebi nedir bilmiyorumm :umursamaz:
amin sağol kirazım darısı senin başına inşallah canım . kötü günleri atlatmana çok sevindim canım .
verirsin üzülme kirazım sen azmettinmi yaparsın ...zemuszemus
selam sevgili takımım bakıyorum herkes son sürat baslamıs güne dünkü sacmalıkla rmotivemize bozacagı yerde dahada kamcılamıs olmasına cok sevindim bn bu hafta reglyim cok şişim aman Allhım regl oldgumu sölemem lazımdı sanırım kural dısılülülülülülü
hepinizi cok seviyorum 6. takımmmmŞeniz
bu arada oylamya gelince acıkcası bnce herhalukarda bir adaletsizlik sözkonusu ve ne kadr ayrıntıya inilirse bu duurm dahada artacgını dsnüyorum simosa katlıyorum hayır yok verdgimizde yine dedikodular baslıcak bende herseye ragmen EVET deyip 6. takımın takım ruhunu herkese gösterme tarftarıyımolumunekankayizsmile
delikafaduldenamaney kirazım gelmişşşşşşşşş...hoş geldin fıstık ..
eski üeyelrimiz patırpatır dönüyor .kaydirigubbakcemile3
gözdedem sonra bi aşıkımızdaha oldu .:asigim:
off ya eski çizelgenin haline bak,bide benimki şu halime bakın kızlar,nazlıcım sölemeye utanıyorum ama şu anki kilom 78,100 mafoldumbenmafoldumben
ama değiştirmicem çizelgeyi 71,900 ün altına düşene kadar,çabuk toparlanacama inanıyorum ben ,helede 6.takımdaki hırs ve azim olduktan sonra,eee eskide olsa bizde 6.takım üyesiyiz dimi,azıcık ucundan bulaşmıştır bizede
bu arada can sıkıcı şeyler olmuş,ama çokta tın yani,aebenim ablam sakın üzme kendini,gerçi sende bu durum dahada hırs yapmıştır eminim,aynen yolumuza devammm
kiraz bizde seni çok özledik tatlımm delikafaduldendelikafadulden
günaydın milletttt :içelim:
evdeyim keyifler gayet iyiii
öğleden sonra geçmiş olsun ziyaretleri için gelenlerim olacakkk boshayallersmile
sabah 4 büskivi güne başladımmm
yediklerime müthiş dikkat ediyorumm ama şişimm sebebi nedir bilmiyorumm :umursamaz:
:roflol:he dedem size montiye vs. laf yetiştireyim derken hafler karışıyor ya valla kafamçokkarıştıgözdedem kim acaba laelaelaelaelae gözdem demek istedin mi yoksa ablişşş, dedem derken bana yaşlımı demek istiyorsun yoksaaa sempatiksalakcinni
Olleeeeyyyyyy artıııııık aşık olmayan kalmadııı takımdaaa, kirazzzım nerelerdesin sen yahuuuu, çabuk söyle neler değişti, damadımız kimdir kimlerdendir sempatiksalakcinni
ablam ecem nasıl oldu iyidir inaşallah çok geçmiş olsun ..opuyorumnanaktan
bu şiş kelimesi banlandı ablam haberin yok zanımca .:roflol::roflol:
liliş ablam hoşbulduk,sende burdasın ne güzel,bu arada fıstığın haslanmış sanırım çok çok geçmiş olsun
sağol canım teşekkür ederimm Şeniz[/I][/B]
kirazım gelmiş hoşgelmiş opuyorumnanaktan özlettin cadı kendini olumunekankayizsmile
liliş ablam çok geçmiş olsun
benim kusuruma bakmayın olur mu çok işim var ,yoksa gevezelik yapasım var çok sempatiksalakcinni
Geçmiş olsuncular 1'er litrelik sütler ile gelirler ev süt kaynar şimdi abla sempatiksalakcinni
Ekmeği, pilavı, beyaz unu, tatlıları, hamurişlerini çıkar hayatından, ve çok çeşitli beslen sinemim, bunları çıkardığında hayatından zaten otomatik olarak kilo almazsın, ben hedefime ulaştığımda kısmet olursa, böyle yapmayı düşünüyorum, sende denemeye varmısın?
örnek bir menü mesela canım,kilo koruma diyetlerinden birinde verilmiş.
Sabah
1-2 dilim peynir
5-6 adet zeytin veya 2 adet ceviz
Yeşillik
2 dilim kepek ekmek veya ½ simit
Ara
Meyve
Öğle
1 kase çorba
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt
Bol salata
1-2 dilim kepek ekmek
Ara
Meyve+3-4 kepekli bisküvi
Akşam
1 porsiyon et yemeği(köfte/tavuk/balık v.b)
Salata
1 dilim kepek ekmek
Gece
2 top dondurma
1 porsiyon meyve
menün çok güzel sinemim . artırmak istiyorsan kavaltına 1 dl ekmek daha ekle .opuyorumnanaktan
harıkasın gözdem yanlız menünü montilinkinde göremedim .klava:
hı ye sen iskender. bizde yedik .:roflol:
kızlar püüskütün kurallar için yazdıkları sizede uyarsa onaylıycam
Konuyu toparlıyorum izninizle sevgili arkadaşlarım..
Mevcut kuralımızı hatırlayalım önce.
Yarışmaya ara verip dönenlerin kilosu nasıl bildiriliyor?
1- Kilo aldı çünkü nefsine hakim olamadı.
Bu durumda takımdan ayrılış kilosu haftanın ilk kilosu, son tartıldığı kilo da haftanın son kilosu olarak alınır. Aradaki fazla fark negatif olarak takım toplamına yansır. Bu kuralda problem yok. Çünkü kuralın amacı zaten yarışmada olunmadığı zamanlarda başıboş davranmamızı engellemeye çalışmak.
2- Kilo aldı çünkü sağlık / gebelik durumları vardı.
Bu durumda yeni üye gibi kabul edilir. Takıma giriş kilosu haftanın ilk kilosu, bildirim Cuma kilosu da haftanın son kilosu olur ve diğer üyeler gibi aradaki fark listeye yansır. Burada da tartışmaya açık bir yer yok.
3- Kilo verdi.
Yarışmacı diyelim 5 hafta ara verdi yarışmaya. Bu ister keyfi olabilir, ister iş yoğunluğu olabilir vs.
Bu noktada önerimi örnek vererek açıklıyorum.
Yarışmacı geri dönmek üzere ayrıldı. Kilosu 75
Beş hafta sonra geri döndü. Kilo 70
75-70 : 5
Beş kilo verdi ama beş haftada.
Bu durumda bizim her ne kadar bildirimde 75-70 diye yazmamız gerekiyorsa da BU RAKAMI GEÇEN SÜREYE BÖLEREK haftalık rakamı buluyoruz ve 75-50: 5 5kilo / 5 hafta: 1 kilo verdi olarak kabul ediyoruz.
Yani bildirimi aşağıdaki şekilde yapıyoruz.
x üye 75 / 70 / 1
yanına da not düşerek gerekli açıklamamızı yapıyoruz.
Sizlerden ricam, konuyu kişiselleştirmeden ve lafı dallandırıp budaklandırmadan, artık çok net olarak ortaya koyduğum öneriyi oylamanız. Kabul edenler parmak kaldırsın..
Buyrun lütfen..
canım akşamki o hazır çorba olmamış bildiğim kadarıyla hazır çorbalar içinde bulunan katkı maddeleri ve kullanılan maddeler yüzünden diyete pekte uygun deil:1no2:
nazlım dün ben püskütle bu kunuyu konuştum onada anlattım oda hak verdi ve bu oylamayı yapalım onada bi çare bulalım dedi ..hepimize aynı şey saçma geldi canım .
Eylülüm hazır çorbaların kanser yaptığını biliyormusun, yani şöyle diyeyim kanser hücrelerini tetiklemek için hazırda beklediklerini :bbo: ara yapmıyormusun sen hiç? Gerçi monti de pek ara olmuyor ama sen monti de yapmıyorsun sanırım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?