Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

liliş ablam hoşbulduk,sende burdasın ne güzel,bu arada fıstığın haslanmış sanırım çok çok geçmiş olsun

amin sağol kirazım darısı senin başına inşallah canım . kötü günleri atlatmana çok sevindim canım .

evt nazlım çok şükür geçti o günler,amin tatlım yaa inş.bizede nasip olur,ama önce nişanımızı bi yapalım dimiiiyerimsenibenyerimseniben

verirsin üzülme kirazım sen azmettinmi yaparsın ...zemuszemus

inş.aebenim,mutluyum huzurluyum ya,üstelik kaybolan azmimi tekrar kazandım,3 gündür,diyetime sporuma çok dikkat ediyorum,hemencikte farketti,ben böleyim işte çabuk topatlanıyorum ama çabukta alıveriyorum,koruma işini beceremiyorum bi türlü:uhm::uhm:

Ahahaha regl deme sultannn duyacaklarrrrrrrrrrr :lepi:

delikafaduldenamaney kirazım gelmişşşşşşşşş...hoş geldin fıstık ..
eski üeyelrimiz patırpatır dönüyor .kaydirigubbakcemile3
gözdedem sonra bi aşıkımızdaha oldu .:asigim:

gözdedem kim acaba laelaelaelaelae gözdem demek istedin mi yoksa ablişşş, dedem derken bana yaşlımı demek istiyorsun yoksaaa sempatiksalakcinni

kirazım gelmiş hoşgelmiş opuyorumnanaktan özlettin cadı kendini olumunekankayizsmile

liliş ablam çok geçmiş olsun

benim kusuruma bakmayın olur mu çok işim var ,yoksa gevezelik yapasım var çok sempatiksalakcinni

hırs kelimesini kullanmak bir süre yasaklandı kirazım, çok göze batıyoruz :lepi:

Geçmiş olsuncular 1'er litrelik sütler ile gelirler ev süt kaynar şimdi abla sempatiksalakcinni

gözdedem kim acaba laelaelaelaelae gözdem demek istedin mi yoksa ablişşş, dedem derken bana yaşlımı demek istiyorsun yoksaaa sempatiksalakcinni
:roflol:he dedem size montiye vs. laf yetiştireyim derken hafler karışıyor ya valla kafamçokkarıştı

Olleeeeyyyyyy artıııııık aşık olmayan kalmadııı takımdaaa, kirazzzım nerelerdesin sen yahuuuu, çabuk söyle neler değişti, damadımız kimdir kimlerdendir sempatiksalakcinni

ayy yıllardır görmediğim arkadaşlarımı görmüş gibi oldum, :sm_cool

simoşum valla nerden başalayım bilmiyorum,aşkımla 4 ay önce tesadüfen tanıştık,sonra aşık olduk,hemde olmadık bi zamanda,gerçekten aşkın yeri zamanı yokmuş,sanki yıllar önce birbirimizi kaybettikte yeni bulmuş gibiyiz...

efenimmm gelelim damat adayımıza aslen kütahyalı olup eskişehirde ikametgah etmektedir,kendisi meb.de memur dur.durun gıı fotoğraflarımızı ekleyimde bakın bi.

aslında beraber zor günler geçirdik simoşum,tanıştığımızda annesi çok hastaydı,siroz hemde çok ilerlemişti,bundan 1 ay önce kaybettik maalesef annesini,beni görmeyi çok istiyodu hiç hesapta yokken eskişehire gittim 23 nisanda,hayatımda böyle kötü bi hasta görmemiştim,ama beni görünce gözleri parladı,çok sevindi tamer le beni yanyana görünce,çok mutlu olun dedi,hatta bana neslihanım güzel kızım tamerime iyi bak sana emanet ediyorum dedi,sonra ertesi günü durumu ağırlaştı ben çoruma döndüm onlarda ambulansla istanbula,ama 3 günün sonunda dr.lar geri gönderdiler ve 4.gün kaybettik
şimdi yavaş yavaş toparlandı aşkım,ve biz birbirimize daha çok bağlandık,tek teselliside aşkımın, annesinin ölmeden önce beni görmesi oldu,

şu anda herşey yolunda gelecek için çok güzel planlarımız,rabbim kısmet ederse temmuzda söz,ağustos eylül gibide nişan düşünüyoruz,

işte böle simoşum,sendede durumlar farklı diil galiba haa,canım benim kötü günleri atlatmana çok sevindim,inş.herşey çok daha güzel olur

ablam ecem nasıl oldu iyidir inaşallah çok geçmiş olsun ..opuyorumnanaktan
bu şiş kelimesi banlandı ablam haberin yok zanımca .:roflol::roflol:

aebencimm şimdilik iyi tatlımm
tv karşısında uzanıyorr :Saruboceq:

liliş ablam hoşbulduk,sende burdasın ne güzel,bu arada fıstığın haslanmış sanırım çok çok geçmiş olsun

sağol canım teşekkür ederimm Şeniz[/I][/B]

teşekkürler tatlım senide öpiyim gell Şeniz

Geçmiş olsuncular 1'er litrelik sütler ile gelirler ev süt kaynar şimdi abla sempatiksalakcinni

simoş hiç süt gelmedi kııı :roflol:

fırlama lar gazete kağıdına sarılı büskivii meyva suyu getiriyolar büyükler öyle yapıyomuşş
özellikle gazete kAĞIDINA SARILACAKMIŞŞ :roflol:
dün bir arkadaşıı bir torba meyva getirmişş :roflol:

büyük ziyaretçileridee çiçek getiriyorr ev çiçek bahçesine döndüü :asigim:

kirazım çok üzüldüm tatlım yazdıuklarınaaa allah taksiratını affetsin kayın valideninn :Saruboceq:
samnada bir ömür boyu mutluluklarr tamerinlee

Günaydınnnn kızlar.... opuyorumnanaktan

menün çok güzel sinemim . artırmak istiyorsan kavaltına 1 dl ekmek daha ekle .opuyorumnanaktan

harıkasın gözdem yanlız menünü montilinkinde göremedim .klava:
hı ye sen iskender. bizde yedik .:roflol:

herkese yardımları için çok ama çok teşekkürler... Herkes genel itibariyle banim yaptığım diyete ekstra bişeyler eklemem konusunda hemfikir olmuş..... Bende artık o şekilde diyetime devam edeceğim....

kirazcım hoşgeldin canım müstakbel kayınvalidene rahmet diliyorum
mekanı cennet olsun inşallah
tamerinle sanada bir ömür boyu mutluluklar
resmi koydunmu benmi göremedim

bu ara dışarı çıktım n1 saat kadar oğlanla dolaştık acık park mark
çıkmadan kitabım geldi uyusun şu zibidide başlııcam

Nazcım benim gözümden kaçmadı, gördüm sorunu ama artık takımda olmadığım için yorum yapmak istemedim.... Bence kilo alan cezalandırılıyor tamamda kilo veren niye ödüllendirilmiyor takımdan ayrıldıktan sonra, sonuçta kendi çabasıylada diyetine devam etmiş.... Belliki mecburiyetten takımdan ayrılmış bu insan....

Sadece bu saçma geldi bana, ama benim için hiç ama hiç fark etmiyor, onaylıyorum....

ALLAH rahmet eylesin kirazım . mekanı cennet olsun inşallah . seni çok iyi anlıyabiliyorum canım . benim eşimin babasıda 1,5 sene önce vefat etti ve eşim askerdeydi ozaman bizde çok zor günler geçirdik . eşimin pisikolojisi iyice bozulmuştu ozamanlar . askere gitmeyi hep babasının hastalığı yüzünden erteliyordu . ben askere gidince babama bişey olursa derdi hep . kortuğuda başına geldi .

canım akşamki o hazır çorba olmamış bildiğim kadarıyla hazır çorbalar içinde bulunan katkı maddeleri ve kullanılan maddeler yüzünden diyete pekte uygun deil:1no2:

canım teşekkür ederim tavsiyen için.genellikle hazır çorba yapmam ama dün çok kısa sürede yemek hazırlamam gerekti mecbur kaldım.

hepimize aynı şey saçma geldi canım .
nazlım dün ben püskütle bu kunuyu konuştum onada anlattım oda hak verdi ve bu oylamayı yapalım onada bi çare bulalım dedi ..
fakat ben bu şekliyle hala adaletsiz oldugunu düşünüyorum
deneme haftasıdaki üye tamam konulan kural güzel haftaya bölünsün fakat
uzun süre takımda olmayan vede geri dönmek üzere ayrılan üye kilo veripde döndüyse yazık oluyor verdigi kilolara ....

takım çogunlugu nekarar verirse bende ondan yanayım ama bireysel düşününcen bu haliyle hayır .

kaptan ben olmadıgımdan göze batmasin diye yazmadım burayada paylaşım alanınada ama ..

ama şöyle bir önerim var ....

geri dönmek üzere ayrılan üye eger kilo aldıysada verdiysede o hafta oldugu gibi yansısın .

bu takım içinde kişi içinde gayet haklı bir tutum hak etmiş sonuçta.

ama üye deneme haftasındaysa aynen püskütümün dedigi gibi haftalık paylaştırılsın ...
bence en adili bu ...
sizne düşünür karar veriseniz bendende okey ama kaptan olarak bu öneriyide sunabilirsin paylaşım alanında nazlım . a.s

Son düzenleme:
saolun kızlar,inş.mekanı cennet olur,dünyada bu kadar çekmiş diğer tarafta inş.rahata erer.

bu arada 3 tane resim varmış iş yerimdeki pc de,onları ekledim,akşam evden eklerim yine

canım ben hazır çorba çok yapmam dün çok yoğundum acilen onu yapabildim.
valla benim diyetimin bir adı yok.eylül diyeti diyebiliriz:))ara yapamıyorum okulda olduğum için ancak abur cubur şeklinde yapabilirim o da yarardan çok zararlı olur.tenefüslerde öğretmenler odasında ya da okul koridorunda elma falan yemek de pek tuhaf olur tabi.bu nedenle ara yapamıyorum canım.öyle idare ediyoruz işte.

arkadaşlar bugün pek bir mutluyum neden mi???çünküüüüüüüüü:4-5 gündür tartılmıyordum bir de baktım ki sabah 68.1 olmuşum.cumaya kadar 67lere düşer miyim acep.(ya da neyse ben birinci olmuyum en iyisi bütün gruplar karışıyor:)))

ya bu arada bir şey soracağım proteine ağırlık vereceğim diyenler olmuş.proteine ağırlık verince daah kolay mı kilo veriliyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…