Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

vay gezenti

tbrik ederim tatlım hayırlı olsun zemuszemus

kızlar bende işlerime dönüyom artık,valla çok özlemişim hepinizi,burdayım artık,bu arada az önce regl oldum,umarım karın ağrım olmaz....çok öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktan

Uğuruyla gelsin bebiş inşallah

Ben hemen doğuracağım ailecek gezeceğim sempatiksalakcinnisositososito

gözdemcim geldi ama 1 gün geldi ben kendimi hamile hissediyorum uykuya doyamiyorum test yaptim negativ ama tekrar yapicam

kızlar bende işlerime dönüyom artık,valla çok özlemişim hepinizi,burdayım artık,bu arada az önce regl oldum,umarım karın ağrım olmaz....çok öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktan

Ayaklarını sıcak tut şekerlik kaydirigubbakcemile2 Benimde yakın gerginliğim had safhada kafamçokkarıştı

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

ihiihiihiihiihi kızlarrrrrrrr üzgünümmmm :roflol::roflol:ama şuna bakın yaaaaaaaaa
yaşasın 6.takımmmmmmm:sm_cool:

Ahahaha süpppermaaaan, çoraplarını yesinler seninnnnn, yahuuuu verme kilo lütfen artık yeteeeeer, çabuk iskender yemeye gidiyoruz, 1. olmamamız lazım :lepi:

Kan testi yaptırdınmı canım bayanssulusmile
yok canim ben yaptiramamki korkarim igneden ciz
hamileyken bile ne haller cekiyordum kan verirken

ihiihiihiihiihi kızlarrrrrrrr üzgünümmmm :roflol::roflol:ama şuna bakın yaaaaaaaaa
süpersin hayatim yasasin 6. takim
Ahahaha süpppermaaaan, çoraplarını yesinler seninnnnn, yahuuuu verme kilo lütfen artık yeteeeeer, çabuk iskender yemeye gidiyoruz, 1. olmamamız lazım :lepi:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

oooooooo maytabım naptın sen yaaa.delikafaduldendelikafadulden..hatun fıstık olmuşta haberimiz yokk,süpersin canımm:hooray::hooray:
zemuszemus
anooooowww çoraplarımda çıkmışş ireziiiillll oldum çıbık alıntıları kaldırın siliciim özelimi :roflol:
bu aradaiskendermi dedin o neki:dilcikar:

yok canim ben yaptiramamki korkarim igneden ciz
hamileyken bile ne haller cekiyordum kan verirken

süpersin hayatim yasasin 6. takim

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:lepi:

uleyyn tartımın ayarlarıyla oynamış biri böyle bir olasılık 0 yaa nasıl olur anlamadımki
bende şaşırdımvalla

gerçi aşkıma kalsa böle gayet iyiymişim,zaten onun rahatlığı beni bu hale getirdi ama yok aynaya bakınca mutsuz olmak istemiyom artık...

inanma canım böyle iyisin demesine.benim eşimde böyle iyisin diye diye bana 10 kilo aldırdı.evlendikten sonra 10 kilo aldım eşim diyorki aynısın bir değişiklik yok.bunlar ylaaan
inanma.düğünün olacakmış bu durum seni azimlendirir zaten verirsin canım.

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Simerenya, derya_lim+, Naz+, kirazz_z+
4 kişi alenen apaçık okuyor, bir kişi pro üye gizli gizli okuyoooor, bu ajan provakatör kiiiiiiim bilelim bakalıııımmmmmmmmm

oyoyoy maytapım süpersin canım bu hafta yoksa 1.lik yine 6.takımınmı olacak e resmide belgelendi artık buna ne derler acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

erkenden akşam yemeği yiyen birisi olark menümü yazayım bari

sabah
1 k.k.kadar beyaz peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 bardak şekersiz çay

öğle
3 tane közlenmiş yeşil biber
1 dilim ekmek
1 k.k.kadar beyaz peynir
şekersiz çay

akşam
yarım tabak kuru fasulye
salata

bol miktarda su
bir de bugün 30 dakika kadar yürüyüş yapabildim

:jeyyar::jeyyar:
öglemde kavaltı yapmışın sanırım öyle gerekmş durumlar. menün güzel eylülcüm ....

bu arada cadılar onca sayfa okudum tek menü eylülün nerde menüleriniz .klava:kötükedihüso
şimdi duyyorum seninki nerde?? .:roflol:

bugünkü nmenü
sabah 7
2haşlanmış yumurta
eynir
domates
zeytinyeşil
çay

ara 12
1 avuçlblebi
bikaç kiraz

öğlen 2.30

1 palamut ızgara
ızgara soğan
1 domates

ara 1 avuç kadar kiraz

akşam maalesef 2 avuç kiraz
adam geçgeldi
erken yiyeceğimi bile bile kahveye takılıyo
sinir oldum
aeben al oklavanı gel biti kanlandı bu herüfün

çok kızdım çok

1 bardak ılık tarçınlı kakaolu süt

yatıcam zaten birazdan
bu atlama cuma kiloma yansırsa o zaman elimden çekicee var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…