vay gezentibediş ayrıldı canım . geçen gün geldi . sende gel takıma dedim . eski motivasyonum yok diyet yapamıyorum netede fazla giremiyorum . dost ahbap arttı hafta sonlarıda köye gidiyorlarmış . anlayacağın geziyor hatun .
aaa kızlar bu arada bi güzel haber daha vereyim size...erkek kardeşimin eşi hamile 2 aylık,yılbaşına hala olucam rabbim kısmet ederse2010 a kötü başlamıştık ama, gülen yüzünü gösterdi bize çok şükür
aaa kızlar bu arada bi güzel haber daha vereyim size...erkek kardeşimin eşi hamile 2 aylık,yılbaşına hala olucam rabbim kısmet ederse2010 a kötü başlamıştık ama, gülen yüzünü gösterdi bize çok şükür
elifim ,nazlım rabbim ikiniznde gönlüne göre versin inş.
simoşum bizde evliliğimizin tadını bi çıkartalım,rabbim bizede kısmet eder inş,gerçi aşkım hemen istiyo neymiş yaşı geçiyomuş,bende didim ne yapayım daha önce bulsaydın beni,aklinialirimsmile
aynen nazlıcım ilk sene bende gezeyim tozayım istiyom
kızlar bana müsad size doyum olmaz bi ara gelirim yine hepinizi öpüorum a.s.
gözdemcim geldi ama 1 gün geldi ben kendimi hamile hissediyorum uykuya doyamiyorum test yaptim negativ ama tekrar yapicam
kızlar bende işlerime dönüyom artık,valla çok özlemişim hepinizi,burdayım artık,bu arada az önce regl oldum,umarım karın ağrım olmaz....çok öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktan
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
ihiihiihiihiihi kızlarrrrrrrr üzgünümmmm :roflol::roflol:ama şuna bakın yaaaaaaaaa
yaşasın 6.takımmmmmmm:sm_cool:
ihiihiihiihiihi kızlarrrrrrrr üzgünümmmm :roflol::roflol:ama şuna bakın yaaaaaaaaa
yok canim ben yaptiramamki korkarim igneden cizKan testi yaptırdınmı canım bayanssulusmile
süpersin hayatim yasasin 6. takim[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Ahahaha süpppermaaaan, çoraplarını yesinler seninnnnn, yahuuuu verme kilo lütfen artık yeteeeeer, çabuk iskender yemeye gidiyoruz, 1. olmamamız lazım :lepi:
zemuszemusoooooooo maytabım naptın sen yaaa.delikafaduldendelikafadulden..hatun fıstık olmuşta haberimiz yokk,süpersin canımm:hooray::hooray:
anooooowww çoraplarımda çıkmışş ireziiiillll oldum çıbık alıntıları kaldırın siliciim özelimi :roflol:Ahahaha süpppermaaaan, çoraplarını yesinler seninnnnn, yahuuuu verme kilo lütfen artık yeteeeeer, çabuk iskender yemeye gidiyoruz, 1. olmamamız lazım :lepi:
:lepi:yok canim ben yaptiramamki korkarim igneden ciz
hamileyken bile ne haller cekiyordum kan verirken
süpersin hayatim yasasin 6. takim
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
gerçi aşkıma kalsa böle gayet iyiymişim,zaten onun rahatlığı beni bu hale getirdi ama yok aynaya bakınca mutsuz olmak istemiyom artık...
:jeyyar::jeyyar:[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
öglemde kavaltı yapmışın sanırım öyle gerekmş durumlar. menün güzel eylülcüm ....erkenden akşam yemeği yiyen birisi olark menümü yazayım bari
sabah
1 k.k.kadar beyaz peynir
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 bardak şekersiz çay
öğle
3 tane közlenmiş yeşil biber
1 dilim ekmek
1 k.k.kadar beyaz peynir
şekersiz çay
akşam
yarım tabak kuru fasulye
salata
bol miktarda su
bir de bugün 30 dakika kadar yürüyüş yapabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?