Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nihahahahaha yaşasınnn kötülüüüükkkk yooook tabiiii kafeiiiinnnnn :jeyyar:
:dilcikar:
günaydın güzel takımım ....

yumukum çok tiryakisi isen arada bir izin var ama kafeinsiz kahve içebilirsin onda sorun yok güzelim . montinin senin bunyedede etkili olacagından eminim .

neskafeyi severim aebenim ama onsuz yaşayamam gibi bişey yok gerekirs eonuda bırakırız,hayatta hiç birşey vazgeçilmez değildir

anam şair ruhlu kaptanım benim :roflol: telgraf çeker gibi oluş kıs stopların yerinde ablam var naniknanik

takımımdaki hırsa bak bee görsünlerde asıl şimdi çatlasınlar kaydirigubbakcemile5 süpersiniz kızlar,bende çıktığım rakama ulaşayım ilk boşlukta dalıcam aranıza ona göre

25/05/2010

SABAH:

1 kk light beyaz peynir
domates
salatalık
light zeytin 4 tane
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği

ÖĞLEN:

1 adet kaşarlı tost
1 bardak ayran

AKŞAM:

4 adet ızgara mantar
Salata
menün çok güzel sinemim . artırmak istiyorsan kavaltına 1 dl ekmek daha ekle .opuyorumnanaktan
harıkasın gözdem yanlız menünü montilinkinde göremedim .klava:
hı ye sen iskender. bizde yedik .:roflol:

takımımdaki hırsa bak bee görsünlerde asıl şimdi çatlasınlar kaydirigubbakcemile5 süpersiniz kızlar,bende çıktığım rakama ulaşayım ilk boşlukta dalıcam aranıza ona göre
kaydirigubbakcemile3YUMUKUM BAK BU YAZIYI OKUYUNCA NE DERLER BıLıYORMUSUN üye bekletiyorlarliste için kaydirigubbakcemile3valla bunu söylemişler aslında eylülün beklediye kendi istedigi için 4 hafta bu yüzden kızmışlar bize masus derece yapmak için beklemişiz gibi ima etmişler . ohaoldumsmilehalbuki böyle nadir durumlar oluyor hihalda beklemeda kaldı dogru ama bazı aksaklıklar yüzünden genelde zaten 1 hafta deneme süresi oluyor taş çatlasın 2 hafta . benim üzüldügümde bu ya bizim o şekik düşünmedigimiz halda öyle yapmışız gibi ima etmişler ..buna çok üzüldüm . önemli olan kilolardan kurtulmak .1. yada 10 olmuşuz pek bir öenmi yok ama bunu bu zihniyette olmaynlara anlatamıyoruz .:1no2:

neyse biz önümüzdeki haftalarla cevap verelim dimiyerimseniben
bugün pilates plas var kıslar haydı ebruya evde olanlar çabuk tv 8 e.kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Daha tam kavrayamadım monti mantığını ablacığım, baştan sonra okumak istiyorum ama vakit bulamıyorumki, bu ara işyerinde çok yoğunum, boş olduğum vakitlerde de ya takımımızı takip ediyorum ya da yasin bize yakın bir yere taşınacak ona pendik civarından ev bakıyorum kiralık, git gel çok zor oluyor, görüştüğümüzde illa eve bırakıyor beni, sonra o çok yorluyor yollarda üzülüyorum bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 haklısın canım ama üzülme artık olan oldu,herkes kendini biliyor nasılsa,bunun pazarlığını yapmadığınızı takımca biliyoruz zaten,emnim bunu bu hafta ve önümüzdeki haftalarda daha iyi anlıyacaklar performasnlarınızdan kaydirigubbakcemile5
bende çenemi tutayım madem kaydirigubbakcemile3 amacım giripte takımı çökertmemek hani biz kuralcı bir takım olduğumuz için,kilo verdiyse haftaya bölüp vermediyse tamamını eklediğimizden takım göçmesin diye a.sve takımda olsaydım bu karara bende hayır derdim ama gel görki konu bizim takım olunca göze batıcak CADIARZU

slm kızlarrrrrrr..hihoyyyt.ben geldim..hepinizi çok ama çok özledim ben ya..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.abenim,nazım,elifim,yumukum,simoşum,maytabım,nilüm,nuromm...umarım hepiniz iyisinizdir kızlar

tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı misalı üstelikte tombik tombik geri döndümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,
burdan ayrılmak yaramadı gerçekten ama tekrardan start aldık bakalım üstelikte hedefime ulaşma sebebim bu sefer çok farklı...size anlatacam çok şey var ama nerden başlıcam bilmiyom,azıcık geçmişi bi bakıyım kimler var kimler yok

selam sevgili takımım bakıyorum herkes son sürat baslamıs güne dünkü sacmalıkla rmotivemize bozacagı yerde dahada kamcılamıs olmasına cok sevindim bn bu hafta reglyim cok şişim aman Allhım regl oldgumu sölemem lazımdı sanırım kural dısılülülülülülü
hepinizi cok seviyorum 6. takımmmmŞeniz

bu arada oylamya gelince acıkcası bnce herhalukarda bir adaletsizlik sözkonusu ve ne kadr ayrıntıya inilirse bu duurm dahada artacgını dsnüyorum simosa katlıyorum hayır yok verdgimizde yine dedikodular baslıcak bende herseye ragmen EVET deyip 6. takımın takım ruhunu herkese gösterme tarftarıyımolumunekankayizsmile

amanın kirazım gelmiş bizde çok özledik seni . kaçak .

amanın kirazım gelmiş bizde çok özledik seni . kaçak .

nazlım nasılsın fıstığım,bu arada çok güzel bi gelin olmuşsun canım,çok çok tebrik ediyorum seni,mutluluğunuz ömür boyu sürsün inş.:Saruboceq::Saruboceq:

valla yüzüm olmaya olmaya geldim takıma,aranızdayım artık,çok sıkıntılı günler geçirdim ama artık mutluyum,üstelik aşıkımmm:asigim::asigim::asigim:

delikafaduldenamaney kirazım gelmişşşşşşşşş...hoş geldin fıstık ..
eski üeyelrimiz patırpatır dönüyor .kaydirigubbakcemile3
gözdedem sonra bi aşıkımızdaha oldu .:asigim:

Son düzenleme:
off ya eski çizelgenin haline bak,bide benimki şu halime bakın kızlar,nazlıcım sölemeye utanıyorum ama şu anki kilom 78,100 mafoldumbenmafoldumben

ama değiştirmicem çizelgeyi 71,900 ün altına düşene kadar,çabuk toparlanacama inanıyorum ben ,helede 6.takımdaki hırs ve azim olduktan sonra,eee eskide olsa bizde 6.takım üyesiyiz dimi,azıcık ucundan bulaşmıştır bizede

bu arada can sıkıcı şeyler olmuş,ama çokta tın yani,aebenim ablam sakın üzme kendini,gerçi sende bu durum dahada hırs yapmıştır eminim,aynen yolumuza devammm

kiraz bizde seni çok özledik tatlımm delikafaduldendelikafadulden

günaydın milletttt :içelim:

evdeyim keyifler gayet iyiii
öğleden sonra geçmiş olsun ziyaretleri için gelenlerim olacakkk boshayallersmile

sabah 4 büskivi güne başladımmm
yediklerime müthiş dikkat ediyorumm ama şişimm sebebi nedir bilmiyorumm :umursamaz:

ablam ecem nasıl oldu iyidir inaşallah çok geçmiş olsun ..opuyorumnanaktan
bu şiş kelimesi banlandı ablam haberin yok zanımca .:roflol::roflol:

amin sağol kirazım darısı senin başına inşallah canım . kötü günleri atlatmana çok sevindim canım .

verirsin üzülme kirazım sen azmettinmi yaparsın ...zemuszemus

delikafaduldenamaney kirazım gelmişşşşşşşşş...hoş geldin fıstık ..
eski üeyelrimiz patırpatır dönüyor .kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk ablacık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan valla en çokta seni ve oklavalarını özledim,gestapom benimmm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Olleeeeyyyyyy artıııııık aşık olmayan kalmadııı takımdaaa, kirazzzım nerelerdesin sen yahuuuu, çabuk söyle neler değişti, damadımız kimdir kimlerdendir sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…