:dilcikar:nihahahahaha yaşasınnn kötülüüüükkkk yooook tabiiii kafeiiiinnnnn :jeyyar:
günaydın güzel takımım ....
yumukum çok tiryakisi isen arada bir izin var ama kafeinsiz kahve içebilirsin onda sorun yok güzelim . montinin senin bunyedede etkili olacagından eminim .
bende çok hırs yaptım ablam . simoşum derece yapar ablam simoş yapamazsa ben yapıcam ablam bende monti amcamda proteine ağırlık verdim bugün yarında aynı şekilde devam edicek ablam . dün akşam 1 saat kadar yürüdüm . bu akşamda yürüyüşe devam .
menün çok güzel sinemim . artırmak istiyorsan kavaltına 1 dl ekmek daha ekle .opuyorumnanaktan25/05/2010
SABAH:
1 kk light beyaz peynir
domates
salatalık
light zeytin 4 tane
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
ÖĞLEN:
1 adet kaşarlı tost
1 bardak ayran
AKŞAM:
4 adet ızgara mantar
Salata
harıkasın gözdem yanlız menünü montilinkinde göremedim .25/05/2010
SABAH
1 Elma
10:00
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Domates
1 Salatalık
3 Zeytin
1 kk Beyaz Peynir
13:00
3 Tane Izgara Köfte (Emeksiz)
1 Kase Yoğurt
1 Tabak Salata
16:00
6 Erik
10 Kiraz
20:00
1 Kase Ton Balıklı Salata
1 Barda Ayran
8 Kaşık Taze Fasulye Yemeği
SPOR
1 Saat Yürüyüş
25 Dakika Bisiklet guclubacismile
Ama pardonnn yaaaa bizim bu hafta kilo alıp dereceye girmememiz lazım ben uyumadan iskender pasta filan yemeliyimmm -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3YUMUKUM BAK BU YAZIYI OKUYUNCA NE DERLER BıLıYORMUSUN üye bekletiyorlarliste için kaydirigubbakcemile3valla bunu söylemişler aslında eylülün beklediye kendi istedigi için 4 hafta bu yüzden kızmışlar bize masus derece yapmak için beklemişiz gibi ima etmişler . ohaoldumsmilehalbuki böyle nadir durumlar oluyor hihalda beklemeda kaldı dogru ama bazı aksaklıklar yüzünden genelde zaten 1 hafta deneme süresi oluyor taş çatlasın 2 hafta . benim üzüldügümde bu ya bizim o şekik düşünmedigimiz halda öyle yapmışız gibi ima etmişler ..buna çok üzüldüm . önemli olan kilolardan kurtulmak .1. yada 10 olmuşuz pek bir öenmi yok ama bunu bu zihniyette olmaynlara anlatamıyoruz .:1no2:takımımdaki hırsa bak bee görsünlerde asıl şimdi çatlasınlar kaydirigubbakcemile5 süpersiniz kızlar,bende çıktığım rakama ulaşayım ilk boşlukta dalıcam aranıza ona göre
Daha tam kavrayamadım monti mantığını ablacığım, baştan sonra okumak istiyorum ama vakit bulamıyorumki, bu ara işyerinde çok yoğunum, boş olduğum vakitlerde de ya takımımızı takip ediyorum ya da yasin bize yakın bir yere taşınacak ona pendik civarından ev bakıyorum kiralık, git gel çok zor oluyor, görüştüğümüzde illa eve bırakıyor beni, sonra o çok yorluyor yollarda üzülüyorum bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3YUMUKUM BAK BU YAZIYI OKUYUNCA NE DERLER BİLİYORMUSUN üye bekletiyorlarliste için kaydirigubbakcemile3valla bunu söylemişler aslında eylülün beklediye kendi istedigi için 4 hafta bu yüzden kızmışlar bize masus derece yapmak için beklemişiz gibi ima etmişler . ohaoldumsmilehalbuki böyle nadir durumlar oluyor hihalda beklemeda kaldı dogru ama bazı aksaklıklar yüzünden genelde zaten 1 hafta deneme süresi oluyor taş çatlasın 2 hafta . benim üzüldügümde bu ya bizim o şekik düşünmedigimiz halda öyle yapmışız gibi ima etmişler ..buna çok üzüldüm . önemli olan kilolardan kurtulmak .1. yada 10 olmuşuz pek bir öenmi yok ama bunu bu zihniyette olmaynlara anlatamıyoruz .:1no2:
neyse biz önümüzdeki haftalarla cevap verelim dimiyerimseniben
bugün pilates plas var kıslar haydı ebruya evde olanlar çabuk tv 8 e.kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3YUMUKUM BAK BU YAZIYI OKUYUNCA NE DERLER BİLİYORMUSUN üye bekletiyorlarliste için kaydirigubbakcemile3valla bunu söylemişler aslında eylülün beklediye kendi istedigi için 4 hafta bu yüzden kızmışlar bize masus derece yapmak için beklemişiz gibi ima etmişler . ohaoldumsmilehalbuki böyle nadir durumlar oluyor hihalda beklemeda kaldı dogru ama bazı aksaklıklar yüzünden genelde zaten 1 hafta deneme süresi oluyor taş çatlasın 2 hafta . benim üzüldügümde bu ya bizim o şekik düşünmedigimiz halda öyle yapmışız gibi ima etmişler ..buna çok üzüldüm . önemli olan kilolardan kurtulmak .1. yada 10 olmuşuz pek bir öenmi yok ama bunu bu zihniyette olmaynlara anlatamıyoruz .:1no2:
neyse biz önümüzdeki haftalarla cevap verelim dimiyerimseniben
bugün pilates plas var kıslar haydı ebruya evde olanlar çabuk tv 8 e.kaydirigubbakcemile
slm kızlarrrrrrr..hihoyyyt.ben geldim..hepinizi çok ama çok özledim ben ya..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.abenim,nazım,elifim,yumukum,simoşum,maytabım,nilüm,nuromm...umarım hepiniz iyisinizdir kızlar
tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı misalı üstelikte tombik tombik geri döndümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,
burdan ayrılmak yaramadı gerçekten ama tekrardan start aldık bakalım üstelikte hedefime ulaşma sebebim bu sefer çok farklı...size anlatacam çok şey var ama nerden başlıcam bilmiyom,azıcık geçmişi bi bakıyım kimler var kimler yok
amanın kirazım gelmiş bizde çok özledik seni . kaçak .
delikafaduldenamaney kirazım gelmişşşşşşşşş...hoş geldin fıstık ..nazlım nasılsın fıstığım,bu arada çok güzel bi gelin olmuşsun canım,çok çok tebrik ediyorum seni,mutluluğunuz ömür boyu sürsün inş.:Saruboceq::Saruboceq:
valla yüzüm olmaya olmaya geldim takıma,aranızdayım artık,çok sıkıntılı günler geçirdim ama artık mutluyum,üstelik aşıkımmm:asigim::asigim:
ablam ecem nasıl oldu iyidir inaşallah çok geçmiş olsun ..opuyorumnanaktankiraz bizde seni çok özledik tatlımm delikafaduldendelikafadulden
günaydın milletttt :içelim:
evdeyim keyifler gayet iyiii
öğleden sonra geçmiş olsun ziyaretleri için gelenlerim olacakkk boshayallersmile
sabah 4 büskivi güne başladımmm
yediklerime müthiş dikkat ediyorumm ama şişimm sebebi nedir bilmiyorumm :umursamaz:
nazlım nasılsın fıstığım,bu arada çok güzel bi gelin olmuşsun canım,çok çok tebrik ediyorum seni,mutluluğunuz ömür boyu sürsün inş.:Saruboceq::Saruboceq:
valla yüzüm olmaya olmaya geldim takıma,aranızdayım artık,çok sıkıntılı günler geçirdim ama artık mutluyum,üstelik aşıkımmm:asigim::asigim::asigim:
verirsin üzülme kirazım sen azmettinmi yaparsın ...zemuszemusoff ya eski çizelgenin haline bak,bide benimki şu halime bakın kızlar,nazlıcım sölemeye utanıyorum ama şu anki kilom 78,100 mafoldumbenmafoldumben
ama değiştirmicem çizelgeyi 71,900 ün altına düşene kadar,çabuk toparlanacama inanıyorum ben ,helede 6.takımdaki hırs ve azim olduktan sonra,eee eskide olsa bizde 6.takım üyesiyiz dimi,azıcık ucundan bulaşmıştır bizede
bu arada can sıkıcı şeyler olmuş,ama çokta tın yani,aebenim ablam sakın üzme kendini,gerçi sende bu durum dahada hırs yapmıştır eminim,aynen yolumuza devammm
delikafaduldenamaney kirazım gelmişşşşşşşşş...hoş geldin fıstık ..
eski üeyelrimiz patırpatır dönüyor .kaydirigubbakcemile3
nazlım nasılsın fıstığım,bu arada çok güzel bi gelin olmuşsun canım,çok çok tebrik ediyorum seni,mutluluğunuz ömür boyu sürsün inş.:Saruboceq::Saruboceq:
valla yüzüm olmaya olmaya geldim takıma,aranızdayım artık,çok sıkıntılı günler geçirdim ama artık mutluyum,üstelik aşıkımmm:asigim::asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?