delikafadulden delikafadulden delikafadulden kirazım gelmişşş fıstığım naber nasılsın teker teker dönüyoruz valla aebenimin dediği gibi kaydirigubbakcemile3slm kızlarrrrrrr..hihoyyyt.ben geldim..hepinizi çok ama çok özledim ben ya..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.abenim,nazım,elifim,yumukum,simoşum,maytabım,nilüm,nuromm...umarım hepiniz iyisinizdir kızlar
tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı misalı üstelikte tombik tombik geri döndümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,
burdan ayrılmak yaramadı gerçekten ama tekrardan start aldık bakalım üstelikte hedefime ulaşma sebebim bu sefer çok farklı...size anlatacam çok şey var ama nerden başlıcam bilmiyom,azıcık geçmişi bi bakıyım kimler var kimler yok
ayy yıllardır görmediğim arkadaşlarımı görmüş gibi oldum, :sm_cool
simoşum valla nerden başalayım bilmiyorum,aşkımla 4 ay önce tesadüfen tanıştık,sonra aşık olduk,hemde olmadık bi zamanda,gerçekten aşkın yeri zamanı yokmuş,sanki yıllar önce birbirimizi kaybettikte yeni bulmuş gibiyiz...
efenimmm gelelim damat adayımıza aslen kütahyalı olup eskişehirde ikametgah etmektedir,kendisi meb.de memur dur.durun gıı fotoğraflarımızı ekleyimde bakın bi.
aslında beraber zor günler geçirdik simoşum,tanıştığımızda annesi çok hastaydı,siroz hemde çok ilerlemişti,bundan 1 ay önce kaybettik maalesef annesini,beni görmeyi çok istiyodu hiç hesapta yokken eskişehire gittim 23 nisanda,hayatımda böyle kötü bi hasta görmemiştim,ama beni görünce gözleri parladı,çok sevindi tamer le beni yanyana görünce,çok mutlu olun dedi,hatta bana neslihanım güzel kızım tamerime iyi bak sana emanet ediyorum dedi,sonra ertesi günü durumu ağırlaştı ben çoruma döndüm onlarda ambulansla istanbula,ama 3 günün sonunda dr.lar geri gönderdiler ve 4.gün kaybettik
şimdi yavaş yavaş toparlandı aşkım,ve biz birbirimize daha çok bağlandık,tek teselliside aşkımın, annesinin ölmeden önce beni görmesi oldu,
şu anda herşey yolunda gelecek için çok güzel planlarımız,rabbim kısmet ederse temmuzda söz,ağustos eylül gibide nişan düşünüyoruz,
işte böle simoşum,sendede durumlar farklı diil galiba haa,canım benim kötü günleri atlatmana çok sevindim,inş.herşey çok daha güzel olur
çok üzüldüm kirazım Allah rahmet eylesin başınız saolsun bitanem,bu ara Allah mutluluğunuzu daim etsin çok sevindim Şeniz :1hug: :asigim:
aebencimm şimdilik iyi tatlımm
tv karşısında uzanıyorr :Saruboceq:
teşekkürler tatlım senide öpiyim gell Şeniz
simoş hiç süt gelmedi kııı :roflol:
fırlama lar gazete kağıdına sarılı büskivii meyva suyu getiriyolar büyükler öyle yapıyomuşş
özellikle gazete kAĞIDINA SARILACAKMIŞŞ :roflol:
dün bir arkadaşıı bir torba meyva getirmişş :roflol:
büyük ziyaretçileridee çiçek getiriyorr ev çiçek bahçesine döndüü :asigim:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bakya diyetteyiz zararlı şeyler getirmeyin deseydin abla sende kaydirigubbakcemile3 bu arada ben abla diyorum ama herkes öyle diyor diye aebende dediğine göre bendende kesin büyüksün ablam demi bilmiyorumkismile ben 32 sempatiksalakcinni
merhabalarrrr
bir türlü uğrayamıyorum wireless zararlı diye açmaya korkuyorum ama çok da merak ediyorum ne yapıyorsunuz diye
benim şişliklerim iniyor bugün itibariyle
8 kilo verdim bakalım nerede duracak bu kilo
biraz kendimize gelelm inşallah sık sık gelmeye çalışacağım
kuzum hoşgeldin oh oh 8i gitmiş ne kaldı şurda demi ama kaydirigubbakcemile3 sen az daha toparlan tıkır tıkır vercez kiloları olumunekankayizsmile
geçmiş olsun cnm mide üşütmesi banada olur sıksık havalar bi soğuk bi sıcak insan soğukmu sıcakmı yicek şaşırıyo haliyle mideyide üşütüyoruz dikkat et kendine cnm:teselli:soğolasın.
ya işte sorun orda başlıyodu. hiç bişi yemeyi içmeyi bile düşünemiyodum zorla 1 bardak süt içtim. İyiyim bugün çok şükür.
eşim aklımı karıştırdı hamilemisin falan die ama değilimdir. sanırım bilmiyorumkismile
ay ne güzel toplaştık yeniden sayfalara neşe renk gelmiş valla opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan