Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

delikafadulden delikafadulden delikafadulden kirazım gelmişşş fıstığım naber nasılsın teker teker dönüyoruz valla aebenimin dediği gibi kaydirigubbakcemile3

çok üzüldüm kirazım Allah rahmet eylesin başınız saolsun bitanem,bu ara Allah mutluluğunuzu daim etsin çok sevindim Şeniz :1hug: :asigim:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bakya diyetteyiz zararlı şeyler getirmeyin deseydin abla sende kaydirigubbakcemile3 bu arada ben abla diyorum ama herkes öyle diyor diye aebende dediğine göre bendende kesin büyüksün ablam demi bilmiyorumkismile ben 32 sempatiksalakcinni

kuzum hoşgeldin oh oh 8i gitmiş ne kaldı şurda demi ama kaydirigubbakcemile3 sen az daha toparlan tıkır tıkır vercez kiloları olumunekankayizsmile
geçmiş olsun cnm mide üşütmesi banada olur sıksık havalar bi soğuk bi sıcak insan soğukmu sıcakmı yicek şaşırıyo haliyle mideyide üşütüyoruz dikkat et kendine cnm:teselli:

ay ne güzel toplaştık yeniden sayfalara neşe renk gelmiş valla opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet valla sayfalarımız şenlendi ... eskilerden kütahya gelse ceylinimiz vardı o tamamen kayıplara karıştı o gelse pınar gelse takım acayüp şenlenir . şimdide süperiz ama ozaman daha neşeli olur gibime geliyor .

haklisin hayatim bu yüzden aeben ablamdanda bol oklava yiyorum sabahlari canim bisey istemiyor bazen zorla yiyorum dogal olarak öglen kahvalti yapmis oluyorum.

kafeine hayırmı nolamaaaazzz senağlama :a015:
delikafadulden
olumunekankayizsmile
tebrikler canim sende bu hafta olucan gibi 1.
ablam sabah bi kalktim actim oryantel döktürdüm sonra bide mekik calismalari yatmadan birdaha mekik calismalari öyle gaz var yani bende
kiz asik olunca hersey yapiliyor bak yasine askina daha yakin olmak icin yeni eve tasiniyor ask cok güzel bir duygu
hosgeldin asik arkadasimolumunekankayizsmile
tünaydin ablam ecemiz iyi olmasina sevindim
basiniz sagolsun canim Allah sevenleri ayirmasin insallah nisana kilo vercen yanizemuszemus
güzelmis gazete almamis olursunuz ablam gelen gazeteleri okursunuz belkim büyüklerde öyle düsünüyordur
hosgeldin canim bebisimiz cok tatli masallah
Ben hamilelik kehanetlerimle meşhurum khena :jeyyar:

kiz banada söyle hamilemiyim degilmiyim

evet ya kaçaklar pembişim adaşımda gelse hep beraber yeniden ne güzel olur opuyorumnanaktan

tünaydin buarada arkadaslar masallah senlenmis 6.takim bu hafta oku oku bitiremedim simdi gecmisi yoruldum ama hep böyle olsun olsunki grubumuzu gören desinki ne kadar birbirlerini seviyorlar birbirlerine destekler.

gözdemcim hakkında hayırlısı olsun tatlım,sevdiğinin yanında olduktan sonra zaman çak çabuk geçer,6 sene nedirkii,bende hiç ayrılamam diye düşünüyodum,hatta ilk zamanlar illa çorum olucak diye çok direttim ama şimdi farketmez diyorum....

bu arada yumukçum sende dönmüşsün,sende hoşgeldin canım,iyi dileklerin içinde saol opuyorumnanaktan

evet ya bedişde ordaydı çıktımı acaba CADIARZU

bediş ayrıldı canım . geçen gün geldi . sende gel takıma dedim . eski motivasyonum yok diyet yapamıyorum netede fazla giremiyorum . dost ahbap arttı hafta sonlarıda köye gidiyorlarmış . anlayacağın geziyor hatun .

hadi insallah
ankara cok güzel kiz.cok seversin
derya sayfalara gömüldü sanırım . geçmişi okuyor .

gömüldüm valla cikamadim uzun bir süre kacirdiklarim varsa affola

tünaydin buarada arkadaslar masallah senlenmis 6.takim bu hafta oku oku bitiremedim simdi gecmisi yoruldum ama hep böyle olsun olsunki grubumuzu gören desinki ne kadar birbirlerini seviyorlar birbirlerine destekler.

Derya öyle bir ihtimalmi var? Geciktimi reglin?

Yok hayatım biz muhtemelen 6 yıl istanbuldayız, ondan sonra çıkacak tayini sanırım, bakalım kısmet diyorum işte bende kaydirigubbakcemile2

Önce elifi doğurtturacağım ben , en çok o istiyor, sonrada sıra nazlımda, diğer herkesin var bir bebişi zaten Nuro da inşallah önümüzdeki aylarda hamile kalır:Saruboceq:

aaa kızlar bu arada bi güzel haber daha vereyim size...erkek kardeşimin eşi hamile 2 aylık,yılbaşına hala olucam rabbim kısmet ederse 2010 a kötü başlamıştık ama, gülen yüzünü gösterdi bize çok şükür

hayırlı olsun kirazım . ALLAH hayırlısıyla doğmasını nasşp etsin . hayırlı bir evlat olarak yetişsin inşallah .

Önce elifi doğurtturacağım ben , en çok o istiyor, sonrada sıra nazlımda, diğer herkesin var bir bebişi zaten Nuro da inşallah önümüzdeki aylarda hamile kalır:Saruboceq:

ALLAH kısmet ederse ben 1 seneye kalmadan bebek düşünüyorum canım . önce evliliğimin tadını çıkarayım eşimle gezeyim tozayım .

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım bekliyorum kaydirigubbakcemile3

ama benim acilen 60 kiloya inmem lazım :tomato: :tomato:

elifim ,nazlım rabbim ikiniznde gönlüne göre versin inş.

simoşum bizde evliliğimizin tadını bi çıkartalım,rabbim bizede kısmet eder inş,gerçi aşkım hemen istiyo neymiş yaşı geçiyomuş,bende didim ne yapayım daha önce bulsaydın beni,aklinialirimsmile
aynen nazlıcım ilk sene bende gezeyim tozayım istiyom

amin canım inşallah . önce elifim onun evliği 2 yıl oldu . bizde azcık tadını çıkaralım değilmi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…