Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benimd ebugünkü listem kaydirigubbakcemile2

26-mayıs-2010

08:45
2 tazekayısı

09:30
menemen(bu kez yumurtalı)
peynir
salatalık
yeşillik
şekersiz çay

12:00
türk kahvesi (biliyorum cıs ama kuaför arkadaşa gittim önüme getirdiler sormadan, geri çevirmedim bende)

13:00
1 bardak ayran

15:00
bikaç erik
yeşil elma

16:30
1 salatalık

18:00
levrek buğulama
salata

21:30
1 fincan yeşil çay

2 lt su

iyi akşamlar fıstıklar...ya bana kızcanız belki ama ben pazartesiden beri 5 günde 5 kilo diyetine başladım
ama öle haftada 5 kilo verme gibi derdim yok,olmazda zaten öle bişi,bi süre yapıyımmm diyorum,bugün 3.günümdü ve hiç bozmadım

ilk gün haşlanmış patates

ikinci gün salatalık,domates,haşlanmış taze fasulye,ve marul

üçüncü gün yani bugünde haşlanmış tavuk ve ton balığı yedim

günlük 3 litre belkide biraz daha fazla su içmeye başladım,ama bugün çok çok fazla olmuştur sayamadım,bi türlü suya kanmadım ya,ondnmıdır nedir hiç acıkmadım ama zorlada olsa yedim tavuğumu

mekik çekmeyede başladım,şu kısa sürede aldıklarımı veriyim normal diyetime geçicem kızlar

ıyi akşamlar arkadaşlar
Dün akşam menümü yazacaktm baktım ortalık karışmış.yazmak gelmedi içimden.
Bugünkü menüm şöyle
KAHVALTI
domates
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
1.5 dilim tam buğday ekmek
ÖĞLE
geç kahvaltı ettm.o yüzden öğlen 5-6tane yeni dünya yedim
AKŞAM
1tabak fırında pişmiş sebze yoğurtlu-yanında küçük bir dilim t.b. ekmek
1tabak yağsız domatesli spagetti-yoğurtlu
GECE
meyve
SPOR
1saat bir saat bisiklet
50 mekik
opuyorumnanaktan

iyi aksamlar kizlar ben geldim yine.kirazim nasil oluyor canim 5 gün diyeti

iyi akşamlar canım...bende burda gördüm yapanlarda çok memnun ee bende denemesem olmaz şimdi hatrı kalır dimiii

canım şöle anlatayım
1,gün sadece haşlanmış patates
2.gün çiğ veya haşlanmış istediğin sebze
3.gün et günü (tavuk,balık,ton balığı)
4.gün meyve günü istediğin meyve muz hariç
5.gün yumurta yoğurt ve süt

haftanın diğer 2 günü serbest ama aşırıyada kaçmamak gerekiyo,bu saydıklarım dışında bişi yemiyosun ama sınırda yok,istediğin zaman istediğin kadar yiyebiliyosun,valla ben deneyim dedim,bakalım cumartesi belli olucak

ah kirazım sen değilmiydin şok diyetler beni bu hale getirdi diyen lmaz: nolduda şimdi şok diyet yapıyosun bak bende ucundan başladım montiye ve iyi bi sonuç alacağımı düşünüyorum gel etme sende monti yap kaydirigubbakcemile5

güzelmis insallah verirsin kilolari.cumartesi sonucu merakla bekliyorum verirsen bende denemek istiyorum.

aslinda bende monti yapmak istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum bende bi okuyum sonuna kadar.gerci ben normal diyeti bile yapamiyorum bu aralar.cok sagliksiz besleniyorum ama düzelecek.

buaralar uykuya doyamiyorum anlamadim niye.sabah kalkamiyorum efe kaldiriyor geri uyuyorum zavalli yavrum kendi basina yataginda oynuyor.efeye hamilyekende öyle olmustum.yarin bi test daha yapim eger hamile degilsem kendimi güzelce toplayip diyete son gaz devam yok öyle öglenekadar uyumak sabah 7 de kalkicam eskisi gibi.

yumukçum haklısın canım ama şok diyette pek sayılmaz ya aç kalmıyorum,ve her guruptanda yiyecek var,bakalım ya bu hafta bi yapayımda sonra tekrar düzenli beslenmeye başlıcam...

bu arada albüme bi kaç daha resim ekledim,aşkımla benim resimlerim hemde benim son hallerim,kilocukları vereyimde ondan sonra yeni hallerimide eklicem

bende baktim göremedim canim albümüolumunekankayizsmile

gördüm gülüm gördüm muhteşem görünüyosunuz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan valla bayıldım çok yakışmışsınız sonuna kadar böyle gider inş. bitanema.s.

bende baktim göremedim canim albümüolumunekankayizsmile

canım şimdi görebilirsin,arkadaş olduk opuyorumnanaktan

gördüm gülüm gördüm muhteşem görünüyosunuz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan valla bayıldım çok yakışmışsınız sonuna kadar böyle gider inş. bitanema.s.

canım benim güzel dileklerin için çok saol,amin biatanem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.bende hep şükrediyorum rabbime karşıma onu çıkardığı için ve sonuna kadar böyle mutlu olalım diye dua ediyorum,:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben kaçtım...yatıyorum artık...yumukçum sen varsın bi tek öpüyorum seni canımcımm iyi geceler

herkese tatlı rüyalarrr boshayallersmile

listemi vereyimm
sabah 4 büskivi öğleye doğru yarım muzz

öğleden sonra kızla yarım kase yayla çorbası

salatalık iki adet erikk iki adet kiraz

akşam iki tane alabalık çok büyük değildi derilerini soydumm yanında roka salatasııı a.s

bu arada yumukum sanırım abla demiş yada kirazzz vALLA HANGİNİZ OLDUĞUNU UNUTTUMM
ablayım takımın en büyüğüyümm a.s

Günaydın sevgili takımcığım, naber nazlıcığım, sabahları tükkanı ikimiz açıyoruz kaydirigubbakcemile5

Abliiiş eceeemmm nasıl oldu, iyi dimi bilmiyorumkismile

Birde şöyle bir durum var, püsküüt paylaşım alanında oylarla ilgili bir liste yapmış, biz takımca hayır oyumu kullandık :bbo:

günaydınlar canlar nasılsınız bugün keyifler nasıl,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
söz verdiğim gibi perşembe ve buradayım ortalık,
çok güzeldi mezuniyet hatta fotolardan ekleyim hemde kilo vermişmiyim görelim ee 10 kilodan fazla gitti.kaydirigubbakcemile2
ortalık biraz karışmış galiba sabah okudum ve gözlerie inanamadımakannehir kendimi de çok suçlu hissettim.mafoldumben
kötü niyetle hiç bir şey yapmama rağmen yine de hepinizden özür diliyorm. hani eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye bir deyim vardır onu yapmışım resmenohaoldumsmile.
ayrıntılara boğmak istemiyorum şöyleydi böyleydi diye....
bu arada sanırım 85li rakamları gördüm tartıda bugün çok dikkat edicem hatta gözdem senin meyve kürünü uygulayabilirim yarına baya kilo verip kendimi affettirmek istiyorumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…