iyi aksamlar kizlar ben geldim yine.kirazim nasil oluyor canim 5 gün diyeti
iyi akşamlar canım...bende burda gördüm yapanlarda çok memnun ee bende denemesem olmaz şimdi hatrı kalır dimiii
canım şöle anlatayım
1,gün sadece haşlanmış patates
2.gün çiğ veya haşlanmış istediğin sebze
3.gün et günü (tavuk,balık,ton balığı)
4.gün meyve günü istediğin meyve muz hariç
5.gün yumurta yoğurt ve süt
haftanın diğer 2 günü serbest ama aşırıyada kaçmamak gerekiyo,bu saydıklarım dışında bişi yemiyosun ama sınırda yok,istediğin zaman istediğin kadar yiyebiliyosun,valla ben deneyim dedim,bakalım cumartesi belli olucak
güzelmis insallah verirsin kilolari.cumartesi sonucu merakla bekliyorum verirsen bende denemek istiyorum.iyi akşamlar canım...bende burda gördüm yapanlarda çok memnun ee bende denemesem olmaz şimdi hatrı kalır dimiii
canım şöle anlatayım
1,gün sadece haşlanmış patates
2.gün çiğ veya haşlanmış istediğin sebze
3.gün et günü (tavuk,balık,ton balığı)
4.gün meyve günü istediğin meyve muz hariç
5.gün yumurta yoğurt ve süt
haftanın diğer 2 günü serbest ama aşırıyada kaçmamak gerekiyo,bu saydıklarım dışında bişi yemiyosun ama sınırda yok,istediğin zaman istediğin kadar yiyebiliyosun,valla ben deneyim dedim,bakalım cumartesi belli olucak
ah kirazım sen değilmiydin şok diyetler beni bu hale getirdi diyenlmaz: nolduda şimdi şok diyet yapıyosun bak bende ucundan başladım montiye ve iyi bi sonuç alacağımı düşünüyorum gel etme sende monti yap kaydirigubbakcemile5
ah kirazım sen değilmiydin şok diyetler beni bu hale getirdi diyenlmaz: nolduda şimdi şok diyet yapıyosun bak bende ucundan başladım montiye ve iyi bi sonuç alacağımı düşünüyorum gel etme sende monti yap kaydirigubbakcemile5
yumukçum haklısın canım ama şok diyette pek sayılmaz ya aç kalmıyorum,ve her guruptanda yiyecek var,bakalım ya bu hafta bi yapayımda sonra tekrar düzenli beslenmeye başlıcam...
bu arada albüme bi kaç daha resim ekledim,aşkımla benim resimlerim hemde benim son hallerim,kilocukları vereyimde ondan sonra yeni hallerimide eklicem
yumukçum haklısın canım ama şok diyette pek sayılmaz ya aç kalmıyorum,ve her guruptanda yiyecek var,bakalım ya bu hafta bi yapayımda sonra tekrar düzenli beslenmeye başlıcam...
bu arada albüme bi kaç daha resim ekledim,aşkımla benim resimlerim hemde benim son hallerim,kilocukları vereyimde ondan sonra yeni hallerimide eklicem
bende baktim göremedim canim albümüolumunekankayizsmile
gördüm gülüm gördüm muhteşem görünüyosunuz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan valla bayıldım çok yakışmışsınız sonuna kadar böyle gider inş. bitanema.s.
herkese tatlı rüyalarrr boshayallersmile
listemi vereyimm
sabah 4 büskivi öğleye doğru yarım muzz
öğleden sonra kızla yarım kase yayla çorbası
salatalık iki adet erikk iki adet kiraz
akşam iki tane alabalık çok büyük değildi derilerini soydumm yanında roka salatasııı a.s
bu arada yumukum sanırım abla demiş yada kirazzz vALLA HANGİNİZ OLDUĞUNU UNUTTUMM
ablayım takımın en büyüğüyümm a.s
günaydın kelebekler...nasılsınız bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?