Allah sabır versin dayının mekanı cennet olsun. Çok zor bir dönemde kaybetmişsiniz çok üzüldümKızlar sizden dua bekliyorum 45 yaşında dayımı kaybettik bu gece ak ciğer kanseriydi 1 aya yakındır hastanede yatiyordu durumunun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk hepimiz şoktayiz annem yıkıldı izin vermiyorlar İstanbul'a gitmeye sabah konuştuk ağlamaktan sesi soluğu kesilmiş dualarınıza talibim rabbim rahmet eylesin çok zormuş canından birini kaybetmek
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun insallahKızlar sizden dua bekliyorum 45 yaşında dayımı kaybettik bu gece ak ciğer kanseriydi 1 aya yakındır hastanede yatiyordu durumunun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk hepimiz şoktayiz annem yıkıldı izin vermiyorlar İstanbul'a gitmeye sabah konuştuk ağlamaktan sesi soluğu kesilmiş dualarınıza talibim rabbim rahmet eylesin çok zormuş canından birini kaybetmek
İykiii doğmuş ogluşun nice mutlu senelereBugün oğlumun doğum günü 5 yaşını doldurdu kuzum
Pastasını cuma akşamı keseceğiz tartı bitsin
Bir dilim yerim
Uygulamadan fotograf yuklenmiyor canim choreme den giriyorum ordan yukleniyorUygulamayı yükledim.ama. Google dan denemedjm.hicnuygulamadan yüklenmiyor yazilimcilari bilgilendirmek laizm aslında
Simdi bölgesel zorsa 240/6 : 40 olurAfiyet olsun dındurmaya da dayanamıyor insan dimi. Turşu da ödem yapmaz umarım
@zipzip kaptanım bişey sorucam bölgesel 240 : 100 puan mı ben mekik bölgesel 240 ad için 40 p yazıyorum 10 dak bölgesel için 70 p yazdım
Bi kontrol edermisin
❤❤
Kardio olabilir o zaman 50×6 =300 yaziyorumZipzip-
45 dk tempolu yürüyüş- 112,5
5 dk koşu - 20p
ben koşu bandında yüksek tempoda yürüyorum ve arada da koşu yapıyorum. Bildiğim kadarıyla bu da kardiyo oluyo. Şimdi ben üstteki gibi mi hesaplıyım yoksa kardiyo olarak mı hesapliyim
Gunaydin canim ❤Günaydın
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canim dansin dakikasini 2 puandan hesapladim daha once oyleydi ❤Günaydın kızlar
26 mayıs
Sabah
2 dilim k. Ekmeği
1 h.yumurta.
4 zeytin
Peynir
Salatalık
Akşam (18 de)
1 tabak sulu köfte
1 dilim ekmek
1 br ayran
Sabah 30 dk
Akşam 30 dk eliptik
20 dk dans ettik çocuklarla
2 saat temizlik
Puan 300 puan
Zipzip-
Dansı puanlamadım canım sen yazarsın
Oğlunun dogum gunu kutlu olsun canim ❤❤❤Bugün oğlumun doğum günü 5 yaşını doldurdu kuzum
Pastasını cuma akşamı keseceğiz tartı bitsin
Bir dilim yerim
Günaydın canim hayirli olsun ❤Günaydınnnn bugün başlıyorum inşallah hayırlısıyla ama çok aktif olamayabilirim sorun olmaz umarım sınav sürecinde olduğum için akşamları yediklerimi yazarım muhakkak ama
Günaydın canim ❤Günayydınn
Yasak bitti he mi
Zipzip- suyu artırdım iki gündür en azından 1,5 litreye geliyorum.
Sabah erken başlıycam içmeye ki öğlene kadar 1 litre olsun.
Günaydın canim ❤Günaydın kızlarrr
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim❤Günaydın kizlar ödem atıcı tarifiniz varmı
Günaydın canim ❤günaydın herkese
Gunaydin ablacim ❤Günaydın herkese
Evet şükürler olsunGunaydin ablacim ❤
Tatlılar bitti degil mi :))
Sonunda bittiEvet şükürler olsun
Iradeli kaptanım benimSonunda bitti
Evde 1 tepsi tatli vardi 1 tane yemeden bayrami bitirdim :)))
Aslinda o kadar idareli de değilim dun azicik bayram cikolatasi yemis olabilirmIradeli kaptanım benim
AzicikmiAslinda o kadar idareli de değilim dun azicik bayram cikolatasi yemis olabilirm
5 tane yedim ama neyseki kiloma etki etmemisAzicikmi
Okadanmiiii allahim yaaaa sanki bir tepsi baklava yemis gibi konusuyoAslinda o kadar idareli de değilim dun azicik bayram cikolatasi yemis olabilirm
Neyseki çikolatanın kalorisi daha az :)))Okadanmiiii allahim yaaaa sanki bir tepsi baklava yemis gibi konusuyo
5 tane yedim ama neyseki kiloma etki etmemis
5 tanecikmis sadeceOkadanmiiii allahim yaaaa sanki bir tepsi baklava yemis gibi konusuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?