Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslinda biz hic çikolata felan almamistik bayram icin gerek yok diye amcam almis getirdi gözümun onunde olunca yiyorum
Zayif noktalarimdan biri cikolata zamaninda kilolari bosa almadim
Ayyyy sorma benimde her cikolatayi severim beyaz haric bende git gel yerim kiloma yansimiyo

Aslinda biz hic çikolata felan almamistik bayram icin gerek yok diye amcam almis getirdi gözümun onunde olunca yiyorum
Zayif noktalarimdan biri cikolata zamaninda kilolari bosa almadim
Evde kaç çeşit bayram şekeri ve çikolatası var hatırlamıyorum ben sakızlı şeker seviyorum kentin sadece ondan bı kac tane yedim çikolataların tadını bilmiyorum nasilda canınız çekiyor bim e hobby gibi şekerler gelmiş içleri Antep fıstıklı fındıklı hindistan cevizli karamelli ondan bile 1 tane hindistan cevizlisinden yedimm çok güzeldi

Gunaydinnnnn hayırlı sabahlarrrrrrkizlar bugün çok değişik bir rüya gördüm rüyamda bi tane yeni doğmuş köpek yavrusu vardı ben bu ay düşük yaptimya meğerse düşük yaptığım bebek değil köpek yavrusuymus karşımda geziniyordu tüysüz falan çok degisik bir rüyaydı yorumlara baktım güzel bir rüya deniyor ama ilk defa bu kadar etkilendim ruyamdan hayır olur ins Allah

Gunaydin canim ❤
Ruyan icinde hayır diyelim hayir ciksin

Nasıl sevilmez cikolata nasil haaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…