- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bilmemmi pazartesi günü bitireyimde kalmasin evde dedimNeyseki çikolatanın kalorisi daha az :)))
Aslinda biz hic çikolata felan almamistik bayram icin gerek yok diye amcam almis getirdi gözümun onunde olunca yiyorumBilmemmi pazartesi günü bitireyimde kalmasin evde dedim
Gorusuruuz ablacim ❤Bende kahvaltımı henüz yaptım birazdan hazırlanıp dışarı çıkıcaz artık akşamüzeri gibi uğrarım
Gunaydin canim ❤Günaydın
Bugün inş başlıyorum1aylık maratonunun ilk günü olucak inş ve hedefime varırım inş1 ayda diye düşünüyorum.. Bugün menü ve spora paylaşmaya başlıyorum
Ayyyy sorma benimde her cikolatayi severim beyaz haric bende git gel yerim kiloma yansimiyoAslinda biz hic çikolata felan almamistik bayram icin gerek yok diye amcam almis getirdi gözümun onunde olunca yiyorum
Zayif noktalarimdan biri cikolata zamaninda kilolari bosa almadim
Bayram bitti artik cikolata yok artıkAyyyy sorma benimde her cikolatayi severim beyaz haric bende git gel yerim kiloma yansimiyo
Bitti bitti zatiii orucluyum evdede birsey kalmadi yemeye merak etmeBayram bitti artik cikolata yok artık
Doğum günü kutlu olsun paşa zadenin iyiki doğmuşBugün oğlumun doğum günü 5 yaşını doldurdu kuzum
Pastasını cuma akşamı keseceğiz tartı bitsin
Bir dilim yerim
Sagol canım amin Allah razı olsunCanım çok üzüldümAllah rahmet eylesin, sevdiklerine dayanma gücü versin
Evde kaç çeşit bayram şekeri ve çikolatası var hatırlamıyorum ben sakızlı şeker seviyorum kentin sadece ondan bı kac tane yedim çikolataların tadını bilmiyorum nasilda canınız çekiyor bim e hobby gibi şekerler gelmiş içleri Antep fıstıklı fındıklı hindistan cevizli karamelli ondan bile 1 tane hindistan cevizlisinden yedimm çok güzeldiAslinda biz hic çikolata felan almamistik bayram icin gerek yok diye amcam almis getirdi gözümun onunde olunca yiyorum
Zayif noktalarimdan biri cikolata zamaninda kilolari bosa almadim
Dejavumu yaşıyorum ben bu yazıdan kaç defa okudum acepGünaydın
Bugün inş başlıyorum1aylık maratonunun ilk günü olucak inş ve hedefime varırım inş1 ayda diye düşünüyorum.. Bugün menü ve spora paylaşmaya başlıyorum
Allah sabır versin dayının mekanı cennet olsun. Çok zor bir dönemde kaybetmişsiniz çok üzüldüm
Çok sağolun kizlar çok tşk ederim Allah razı olsunBaşınız sağolsun mekanı cennet olsun insallah
Gunaydin canim ❤Gunaydinnnnn hayırlı sabahlarrrrrrkizlar bugün çok değişik bir rüya gördüm rüyamda bi tane yeni doğmuş köpek yavrusu vardı ben bu ay düşük yaptimya meğerse düşük yaptığım bebek değil köpek yavrusuymus karşımda geziniyordu tüysüz falan çok degisik bir rüyaydı yorumlara baktım güzel bir rüya deniyor ama ilk defa bu kadar etkilendim ruyamdan hayır olur ins Allah
Günaydın canim ❤
Gune erken baslamissin su ictin mi bakalim :))
Biliyorum 90 larda gordum hatta begendim :)))500 ml limonlu ballı içtim
Nasıl sevilmez cikolata nasil haaaaaEvde kaç çeşit bayram şekeri ve çikolatası var hatırlamıyorum ben sakızlı şeker seviyorum kentin sadece ondan bı kac tane yedim çikolataların tadını bilmiyorum nasilda canınız çekiyor bim e hobby gibi şekerler gelmiş içleri Antep fıstıklı fındıklı hindistan cevizli karamelli ondan bile 1 tane hindistan cevizlisinden yedimm çok güzeldi
Biliyorum 90 larda gordum hatta begendim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?