Sende benim gibi su bezginisin500 ml limonlu ballı içtim
Allah hayirlara cikarsin inşallah canimGunaydinnnnn hayırlı sabahlarrrrrrkizlar bugün çok değişik bir rüya gördüm rüyamda bi tane yeni doğmuş köpek yavrusu vardı ben bu ay düşük yaptimya meğerse düşük yaptığım bebek değil köpek yavrusuymus karşımda geziniyordu tüysüz falan çok degisik bir rüyaydı yorumlara baktım güzel bir rüya deniyor ama ilk defa bu kadar etkilendim ruyamdan hayır olur ins Allah
Nasıl sevilmez cikolata nasil haaaaa
Afiyet olsun canımTartım gelene kadar diyetime devam etmeliyim + almış sekilde çıkmak istemiyorum
Kız aklıma gelmez zulamdaki çikolatalar hala duruyor gönderim paylaşın yiyin karınca basacakİnsan utanır yakahve sevmez çukulat sevmez hasbinallah gerçi bayram şekerlerinden bende yemedim antep fıstıklı yer fıstıklı çok severim
Sende benim gibi su bezginisinbence Dukan birası yap çok güzel içiliyor
Vallaa severim yerimde burda söylenmez ama neyseeee ayyy cok canim çektiİnsan utanır yakahve sevmez çukulat sevmez hasbinallah gerçi bayram şekerlerinden bende yemedim antep fıstıklı yer fıstıklı çok severim
Hergun olursa anlamı kalmaz demiZorla o 3 litreyi görücem eninde sonunda.
Onuda yapayım ara sıra hergün olmaz.
Anaaa ben olsam coktan gömerdimKız aklıma gelmez zulamdaki çikolatalar hala duruyor gönderim paylaşın yiyin karınca basacak
Hergun olursa anlamı kalmaz demi
Bizim evde vardi bileklik seklinde ablam birakmisti ama.nerde bilmiyorum ucuz demişti arastirmak lazimBildirimlerde kaynamıştır o beğeni tam buraya yazarkende şarjım bitti.
Ya bu hareket takibi adım saymak için falan saat mi alsak? Samsungum kendi zıkkımları pahalıda daha uygun bişeyler vardır başka marka
Eksilmeler var sanki daha doluydu
1 tane eşime verdim ama hangisi bilmiyorum eski resimlerde varsa bakayim durBizim evde vardi bileklik seklinde ablam birakmisti ama.nerde bilmiyorum ucuz demişti arastirmak lazim
Ayyyy allahim hicte üşenmez1 tane eşime verdim ama hangisi bilmiyorum eski resimlerde varsa bakayim dur
Bizim evde vardi bileklik seklinde ablam birakmisti ama.nerde bilmiyorum ucuz demişti arastirmak lazim
Ne kadar dikkatliyim goruyon di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?