- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sporu azalt canim haftada 3 gun yap fazla spor iyi gelmiyor olabilirZipzip- sadece bendemi oluyo diye yazayim buraya, spor yapinca ben kilo veremiyorum bunu anlamiş degilim nedense halaaaa sabitim çözemiyorum biri bana yardim etsin
Gerçekten bunu denedim biliyosun nezaman spor yapsam ille kilo verme sansim olmuyo kiii birsey yemedim şu 2gun orucluyum bayramda sadece çikolata yedimSporu azalt canim haftada 3 gun yap fazla spor iyi gelmiyor olabilir
Kisiden kisiye degsiiyor bu
O zaman su 2 gun spor yapma canımGerçekten bunu denedim biliyosun nezaman spor yapsam ille kilo verme sansim olmuyo kiii birsey yemedim şu 2gun orucluyum bayramda sadece çikolata yedimonuda attim zaten spor yaptigim icin
Regl 2 gün 2gun öne geliyor acaba ondanmi şiş diyorum ama spordanda kaynaklandığını anladimO zaman su 2 gun spor yapma canım
Cuma ,cumartesi pazar yaparsin
Bekle bir ay sonra sporda sana rakip olacagimGünaydın kızlar ❤❤❤
Sabah hemen karın ve kalça egzersizlerimi bitirdim bi nefes alıyım jillian ablayı ziyaret ediyim
Canım afiyet olsun çok beğendim ❤❤❤
Regl insanın enerjisini sömürüyo resmen
Canıım nice mutlu yaşları olsun❤
Günaydın kaptancım
Guvenirliginden çok emin olmamak ile beraber kiraz sapı suyu yada en kolayı maydanoz suyu diye biliyorum ama ve lakin kiraz sapının kime faydası kime zararı olur bilemem hamileler de kesinlikle ikisinin de kullanılmaması lazım düşük nedeni oluyorlar kendileriGünaydın kizlar ödem atıcı tarifiniz varmı
Samsung'un 250 TL olanı vardı birde diğer bileklikler ya ben korkuyorum bilegimizde patlamasin bende çok araştırdım akıllı bileklik amaBizim evde vardi bileklik seklinde ablam birakmisti ama.nerde bilmiyorum ucuz demişti arastirmak lazim
Eksilmeler var sanki daha doluydu
Evdeki cook basit birsey bulursam resmini atarimSamsung'un 250 TL olanı vardı birde diğer bileklikler ya ben korkuyorum bilegimizde patlamasin bende çok araştırdım akıllı bileklik ama
Kas mi yerine koyuyorsun acaba baya ağır spor yapiyorsanZipzip- sadece bendemi oluyo diye yazayim buraya, spor yapinca ben kilo veremiyorum bunu anlamiş degilim nedense halaaaa sabitim çözemiyorum biri bana yardim etsin
Bu sefer son cnmDejavumu yaşıyorum ben bu yazıdan kaç defa okudum acep
Süper fikir.. ama önce isveç diyetini denemek istiyorum.. diyet süresince bir çok diyet denedim bu da eksik kalmasın dedimretro_hippo canım gel şeker orucu yapalım
Isvec diyeti zor degil mi yaa instagram da gordumde :)Bu sefer son cnmbugün isveçe başladım
Zor gibi ama ramazandan çıktık ya açlığa alışığım o yüzden hazır alışmışken deniyim bakim.. ilk gün kolay sankiIsvec diyeti zor degil mi yaa instagram da gordumde :)
sağol canımDoğum günü kutlu olsun paşa zadenin iyiki doğmuş
sağol çıtır kaptanUygulamadan fotograf yuklenmiyor canim choreme den giriyorum ordan yukleniyor
Simdi bölgesel zorsa 240/6 : 40 olur
10 dakika bolgeselde 10×2 :20 olur ama bölgesel zorsa puanını ayarlariz
❤❤
Hani menulerin nerde bakalim :)
Kardio olabilir o zaman 50×6 =300 yaziyorum
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim dansin dakikasini 2 puandan hesapladim daha once oyleydi ❤
Oğlunun dogum gunu kutlu olsun canim ❤❤❤
Günaydın canim hayirli olsun ❤
Günaydın canim ❤
Gune erken baslamissin su ictin mi bakalim :))
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim❤
Dukan birasi olabilir
Yesilcay,limon ,soda dan yapılıyor
Günaydın canim ❤
Aslında o kadar zor değil benceZor gibi ama ramazandan çıktık ya açlığa alışığım o yüzden hazır alışmışken deniyim bakim.. ilk gün kolay sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?