Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sporu azalt canim haftada 3 gun yap fazla spor iyi gelmiyor olabilir
Kisiden kisiye degsiiyor bu
Gerçekten bunu denedim biliyosun nezaman spor yapsam ille kilo verme sansim olmuyo kiii birsey yemedim şu 2gun orucluyum bayramda sadece çikolata yedim onuda attim zaten spor yaptigim icin

Bekle bir ay sonra sporda sana rakip olacagim 44 dakika Leslie yaptım 1 ile 3 mil arası değişen bir video yarım saat dinlenip ev temizliğine koyulacagim

Günaydın kizlar ödem atıcı tarifiniz varmı
Guvenirliginden çok emin olmamak ile beraber kiraz sapı suyu yada en kolayı maydanoz suyu diye biliyorum ama ve lakin kiraz sapının kime faydası kime zararı olur bilemem hamileler de kesinlikle ikisinin de kullanılmaması lazım düşük nedeni oluyorlar kendileri

Bizim evde vardi bileklik seklinde ablam birakmisti ama.nerde bilmiyorum ucuz demişti arastirmak lazim

Eksilmeler var sanki daha doluydu
Samsung'un 250 TL olanı vardı birde diğer bileklikler ya ben korkuyorum bilegimizde patlamasin bende çok araştırdım akıllı bileklik ama

Zipzip- sadece bendemi oluyo diye yazayim buraya, spor yapinca ben kilo veremiyorum bunu anlamiş degilim nedense halaaaa sabitim çözemiyorum biri bana yardim etsin
Kas mi yerine koyuyorsun acaba baya ağır spor yapiyorsan bzaen diyetisyenler den duyuyorum kilo vermemissin ama yağ gitmiş kas kutlen artmış diyorlar

sağol çıtır kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…