Dakikasi 2 pudandi ama herkes karar verirse artırırızZipzip- 45 dk Leslie yetmedi bana 15 dk İsmail YK şarkılarında deli gibi dans ettim.baya Leslie den beter ter içindeyim o na kaç puan
Nasıl öttü tel?İçiyorum hemen telefonda öttü zaten
Su icin uygulama indirmişti:))Nasıl öttü tel?
Valla kimse benim gibi.dans etmez asenanjn göbek titretmesinin 2 katını yaptık 1 dk.bouunca rap.kisimlarinda.allahtan kimse görmediDakikasi 2 pudandi ama herkes karar verirse artırırız
Ilk sayfada duzenlerim
Bende dedim bildirim gidince mi öttüSu icin uygulama indirmişti:))
Ne varki evde canim bakliyatin var mi kuru fasulye yapabilirsin
Kapalidir galiba bildirimleri bilmiyorum ama :))Bende dedim bildirim gidince mi öttü
Bi ara vardı da şimdi yok zil sanki..Kapalidir galiba bildirimleri bilmiyorum ama :))
Benim kapali acmiyorum evde surekli ötüp durmasin :)
Afiyet olsun canim
Bu malzemeler var ama akşama yaparım şimdi pratik birşeyler arıyor gözüm dundennkalma nohut ve tavuk var ama dün öyle bir yemişim ki midem almıyor acaba salça ile kavurup onları yesem isitirken kalori çok artar mı haslamalarNe varki evde canim bakliyatin var mi kuru fasulye yapabilirsin
Yada yesil mercimek yapabilirisn
Tavuk varsa tavuk sote yada firinda yapabilirisn
Kiyma varsa menemen yada üzerine yumurta kırabilirsin
Sebzesiz yemek mi? Makarna ile mercimek çorbasıretro_hippo sen sebsesiz yemek onerisini verebilir misin sen daha hakimsin yemeklere :)
Vsr canim ayarlarda online bildirimi acinca bildirim geliyorBi ara vardı da şimdi yok zil sanki..
Bana destek olun kaptanım isveç diyetini bitirim deneyimlerim ile yardımcı olurumAfiyet olsun canim
Çocuklar şimdi makarna yiyiyor ben yememek için az yaptımSebzesiz yemek mi? Makarna ile mercimek çorbası
O zaman onlari yiyebilirsin canim salcali olmasi cok etkilemez yagini cok koymazsin :)Bu malzemeler var ama akşama yaparım şimdi pratik birşeyler arıyor gözüm dundennkalma nohut ve tavuk var ama dün öyle bir yemişim ki midem almıyor acaba salça ile kavurup onları yesem isitirken kalori çok artar mı haslamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?