Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yemek yiyesim yoksa zorlama kendini.. çorba ile yoğurt ye..

Aynen kaptanım.. Ben menü listesi olınca daha iyi yapıyorum sanki.. gözüme de az gelmedi.. kahvaltı yok ama ramazanda alıştık buna.. öğlen iyi baya değil mi
2 yumurta vardi galiba tabakta yumurta guzel tokluk veriyor
Aksam da et var galiba 200 gram yanlis hatırlamıyorsam
Ramazandada sabah yememege alistik aslinda ama ben 9 da kahvalti yapıyorum simdi

2 yumurta vardi galiba tabakta yumurta guzel tokluk veriyor
Aksam da et var galiba 200 gram yanlis hatırlamıyorsam
Ramazandada sabah yememege alistik aslinda ama ben 9 da kahvalti yapıyorum simdi
Sabah kahve içtim.. evimin işini hallettim.. şimdi de işte rahatladim öğlen yemeği.. akşama da salata ile et.. daha nolsun

Bayram bitti ve artik kimsenin bir bahanesi kalmadigina gore sıkı yönetime gecmeye karar verdim
hepimizin ortak amaci zayiflamak ve 7/24 telefonlari elimizden dusurmedigimiz bu dönemde 5 dakika menu paylasiminin zor olacağını düşünmüyorum

sidelya
fattylamb94
Youlost16

Kac gundur menu paylasimi yapmiyorsunuz cumaya kadar menülerinizi takipteyim daha sonrasında menu yazmayan kisileri listeden çıkaracağım

Diger uyeler icinde bugunden itibaren tum menülerin yazilip yazilmadigini kontrol edeceğim
Haftada 2 menüsünü yazmayan sari kart alacak,ikinci sari kartta liste disi kalacak
Listede olmayanlar icinde menu paylasmamak listeye giris surecini uzatir simdiden soyluyorum

E Elif_Eylul
madamhd
Findikfaresi123
@Meyyal Hayyal
sportie
Zeynolin44
A Adaadanananana
retro_hippo
Bonus
kivecrunya
yellowkaya
@Kurabiyemusavir

Ayrica listeye girme ihtimalleri olmadigi halde duzenli menu paylasimi yapan
selensu82
H hasbeenandgone
Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…