- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Çorba yoğurt salata olmaz mi?Çocuklar şimdi makarna yiyiyor ben yememek için az yaptım
Tamam canim destek oluruz guzel.kilo veriliyormuş az baktim daBana destek olun kaptanım isveç diyetini bitirim deneyimlerim ile yardımcı olurum
Fotolu menü atarım olur mu
Yemek yiyesim yoksa zorlama kendini.. çorba ile yoğurt ye..Bu malzemeler var ama akşama yaparım şimdi pratik birşeyler arıyor gözüm dundennkalma nohut ve tavuk var ama dün öyle bir yemişim ki midem almıyor acaba salça ile kavurup onları yesem isitirken kalori çok artar mı haslamalar
Çorba yoğurt salata olmaz mi?
[/QUOTEsalata malzemem yok yoğurt yerim ama çorba da olabilirdi ama tavuk ile nohutu sotelemeyi tercih ediyorum
Aynen kaptanım.. Ben menü listesi olınca daha iyi yapıyorum sanki.. gözüme de az gelmedi.. kahvaltı yok ama ramazanda alıştık buna.. öğlen iyi baya değil miTamam canim destek oluruz guzel.kilo veriliyormuş az baktim da
Tamam canim destek oluruz guzel.kilo veriliyormuş az baktim da
Buldum kaptan nohut yoğurt kori klbunlarinkaristirip atistirilanAynen kaptanım.. Ben menü listesi olınca daha iyi yapıyorum sanki.. gözüme de az gelmedi.. kahvaltı yok ama ramazanda alıştık buna.. öğlen iyi baya değil mi
2 yumurta vardi galiba tabakta yumurta guzel tokluk veriyorAynen kaptanım.. Ben menü listesi olınca daha iyi yapıyorum sanki.. gözüme de az gelmedi.. kahvaltı yok ama ramazanda alıştık buna.. öğlen iyi baya değil mi
Sabah kahve içtim.. evimin işini hallettim.. şimdi de işte rahatladim öğlen yemeği.. akşama da salata ile et.. daha nolsun2 yumurta vardi galiba tabakta yumurta guzel tokluk veriyor
Aksam da et var galiba 200 gram yanlis hatırlamıyorsam
Ramazandada sabah yememege alistik aslinda ama ben 9 da kahvalti yapıyorum simdi
Sabah kahvede varmis daha ne olsun :))Sabah kahve içtim.. evimin işini hallettim.. şimdi de işte rahatladim öğlen yemeği.. akşama da salata ile et.. daha nolsun
Bana destek olun kaptanım isveç diyetini bitirim deneyimlerim ile yardımcı olurum
Fotolu menü atarım olur mu
Tartıldım kaptanım.. ödem de var dünden bugüne artı 1.5 çünkü.. cuma günü kilo bildiricem sende listeye alırsan sevinirimSabah kahvede varmis daha ne olsun :))
Kac kilo vereceksin bakalim tartildin mi sabah
Baktım.. yapılabilir geldi.. birde hızlanmak istiyorum listeye girmek ıstiyorum.. liste olması bana iyi gibi geldi.. öğlen yemeğimi de gördün iyi değil mi?Aslında en sağlıksız diyetlerden biri isveç hippo niye beyle bir macera aradın ki
Bu diyet sürecimde bir çok liste denedim bu da eksik kalmasın dedim.. birde ıspanak var yumurta et salata.. diyetteki öğünler bu şekilde sağlıksız gelmedi banaAslında en sağlıksız diyetlerden biri isveç hippo niye beyle bir macera aradın ki
Bir aksilik cikmazsa listedesin canimTartıldım kaptanım.. ödem de var dünden bugüne artı 1.5 çünkü.. cuma günü kilo bildiricem sende listeye alırsan sevinirim
OleyyBir aksilik cikmazsa listedesin canim
Üye Adı | pazar | pazartesi | Sali | Carsamba | persembe | Cuma | toplam |
E Elif_Eylul | 800 | 860 | 310 | ||||
| 675 | 580 | 795 | ||||
| 163 | 231 | 200 | ||||
A Adaadanananana | 122 | 145 | 90 | ||||
| 200 | 200 | 150 | ||||
@snglmlk | 150 | ||||||
| 112.5 | 105 | 45 | ||||
| 150 | 150 | 100 | ||||
H hasbeenandgone | 90 | 195 | 150 | ||||
| 160 | 330 | 340 | ||||
| 275 | 300 | |||||
| 105 | 270 | |||||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?