- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Kaptanım ben öğün öğün fotolu menü mü atim toplu mu? Fotolu iyi anlık ama sen bilirsin .. sür gaza geldim kalkim leslie yapimBayram bitti ve artik kimsenin bir bahanesi kalmadigina gore sıkı yönetime gecmeye karar verdim
hepimizin ortak amaci zayiflamak ve 7/24 telefonlari elimizden dusurmedigimiz bu dönemde 5 dakika menu paylasiminin zor olacağını düşünmüyorum
@s i d e l y a
@fattylamb94
@Youlost16
Kac gundur menu paylasimi yapmiyorsunuz cumaya kadar menülerinizi takipteyim daha sonrasında menu yazmayan kisileri listeden çıkaracağım
Diger uyeler icinde bugunden itibaren tum menülerin yazilip yazilmadigini kontrol edeceğim
Haftada 2 menüsünü yazmayan sari kart alacak,ikinci sari kartta liste disi kalacak
Listede olmayanlar icinde menu paylasmamak listeye giris surecini uzatir simdiden soyluyorum
E Elif_Eylul
@madamhd
@Findikfaresi123
@Meyyal Hayyal
@sportie
@Zeynolin44
@Adaadanananana
retro_hippo
@Bonus
@kivecrunya
@yellowkaya
@Kurabiyemusavir
Ayrica listeye girme ihtimalleri olmadigi halde duzenli menu paylasimi yapan
@selensu82
@hasbeenandgone
Tesekkur ederim❤
Fotoğrafını cek.aksam toplu paylasirsin canim ben burdayim.görüyorum da menu yorumu acisindan diger arkadaslarimiza zor olmasinKaptanım ben öğün öğün fotolu menü mü atim toplu mu? Fotolu iyi anlık ama sen bilirsin .. sür gaza geldim kalkim leslie yapim
Seker orucu yapalım bak sende saldın hissediyorum hadi hadi hadiSüper fikir.. ama önce isveç diyetini denemek istiyorum.. diyet süresince bir çok diyet denedim bu da eksik kalmasın dedim
Ya liste olunca ben daha iyi motive oluyorum sanki
İsveççe başladımSeker orucu yapalım bak sende saldın hissediyorum hadi hadi hadi
Ooo yapamicaz o zamanİsveççe başladım
Ne dicen merak ettim :))
Bunı bitirim yaparımOoo yapamicaz o zaman
ben sana dedim spordan şişiyom diye 69.7gördümNe dicen merak ettim :))
Biseye basladiysann ona devam et bencede bende takipteyim İsveç diyetini 15gunde 5kilo yaziyodu ama sen daha cok verirsin eminimBunı bitirim yaparım
O zaman sporu tartiya yakin yapmayacaksin canimben sana dedim spordan şişiyom diye 69.7gördüm
13 gün cnm.. inş 8 versem iyi olur yeni kilo çünkü gider iniBiseye basladiysann ona devam et bencede bende takipteyim İsveç diyetini 15gunde 5kilo yaziyodu ama sen daha cok verirsin eminim
Tamam oyle yapayim bendeO zaman sporu tartiya yakin yapmayacaksin canim
Cuma,cumartesi pazar pazartesi belki
Oda sıkılaşman icin
ohhhh beyinde planlamissin zaten ozaman gider hemen insallah13 gün cnm.. inş 8 versem iyi olur yeni kilo çünkü gider inifotolu menü paylaşıyorum
İyi bakalım haber verirsinBunı bitirim yaparım
Sonuncu olmak sıkıntı degil ki amacimiz spor yapmayanlari teşvik etmek❤Tamam oyle yapayim bendecunku bileklerim sisiyo sanki oyle hissediyorum baskasinda 2saat sonra iniyomus bende 2gun biliyorum oyle oluyo sporda sonuncu olursamda sorun degil yaparim bilirsin
Biliyorsun zaten eylulle uyuyamiyorum ben ondanda kaynaklı ayakta ruh gibi geziyorum bazen,oglende uykuya yatiyoruz oda gece uykusu gibi olmuyo tabikiSonuncu olmak sıkıntı degil ki amacimiz spor yapmayanlari teşvik etmek❤
Kisiden kisiye gorede degsiiyor spor olayi canim
Uyku meselesi de öyle uykusuzluk odem.yapar derler bende de tam tersi daha cok eksi görürüm
Uykusu duzene girse keske sende rahatlarsın birazBiliyorsun zaten eylulle uyuyamiyorum ben ondanda kaynaklı ayakta ruh gibi geziyorum bazen,oglende uykuya yatiyoruz oda gece uykusu gibi olmuyo tabiki
Dakikasi 3 puanmis :))2 mil leslie yaptım kaç puandıyarım saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?