- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Girer inşallah bakalimUykusu duzene girse keske sende rahatlarsın biraz
Simdi ki cocuklar da herseyi biliyor masallah :))Girer inşallah bakalimanne anneeee diyo az önce biz gece lambayı kapatim feneri acip tavanda tavsan momoya iyigeceler diyoruz azoncede oyle yap diye anlatiyo kizim simdi olmaz gece olur yok yapta yap agla agla agla kafayi yedi bereket hava kapali yagmurlu cektim perdeleri azda olsa gördü güldü
Heee sorma benden daha zekiSimdi ki cocuklar da herseyi biliyor masallah :))
ben sana dedim spordan şişiyom diye 69.7gördüm
Canım aynen bende artı çıktı ama ciddi şekilde sıkılaltım , kad oranı artıp yağdan verdik. Bence vazgeçme vücut alışsın sonea gider, önce vücut şişiyo sonra iniyoTamam oyle yapayim bendecunku bileklerim sisiyo sanki oyle hissediyorum baskasinda 2saat sonra iniyomus bende 2gun biliyorum oyle oluyo sporda sonuncu olursamda sorun degil yaparim bilirsin
Harikasın adacım işte buBekle bir ay sonra sporda sana rakip olacagim44 dakika Leslie yaptım 1 ile 3 mil arası değişen bir video yarım saat dinlenip ev temizliğine koyulacagim
Rica ederim kaptanım seni mutlu etmek çok güzel....Bayram bitti ve artik kimsenin bir bahanesi kalmadigina gore sıkı yönetime gecmeye karar verdim
hepimizin ortak amaci zayiflamak ve 7/24 telefonlari elimizden dusurmedigimiz bu dönemde 5 dakika menu paylasiminin zor olacağını düşünmüyorum
@s i d e l y a
@fattylamb94
@Youlost16
Kac gundur menu paylasimi yapmiyorsunuz cumaya kadar menülerinizi takipteyim daha sonrasında menu yazmayan kisileri listeden çıkaracağım
Diger uyeler icinde bugunden itibaren tum menülerin yazilip yazilmadigini kontrol edeceğim
Haftada 2 menüsünü yazmayan sari kart alacak,ikinci sari kartta liste disi kalacak
Listede olmayanlar icinde menu paylasmamak listeye giris surecini uzatir simdiden soyluyorum
E Elif_Eylul
madamhd
@Findikfaresi123
@Meyyal Hayyal
sportie
@Zeynolin44
A Adaadanananana
retro_hippo
Bonus
@kivecrunya
@yellowkaya
@Kurabiyemusavir
Ayrica listeye girme ihtimalleri olmadigi halde duzenli menu paylasimi yapan
selensu82
H hasbeenandgone
Tesekkur ederim❤
Afiyet olsun canim çokkk güzel menunMenü verim
Uyanınca ılık limonlu su
Sabah 10da..
Az sütlü neskafe
Öğlen 14.30
Eki Görüntüle 2640605
Akşam 17.30
Eki Görüntüle 2640604
Spor: 2 mil leslie=150 puan
Şu saymadım ama 2yi geçmiştir..
Zipzip-
Afiyet olsun canim yarin tursu yeme olurmu persembe gunu ödem yapar cumadan sonra yersin cuma tartıya yansimasinSabah
2 yumurta
1 peynir
3 zeytin.
1 salam.
1 sote biber
Ara
Nescafe ve lokum
Öğlen
Biraz nohut yoğurt ve tavuk toplamda 1 kase 2 turşu (canım çekmeye çekmeye yedim 45 dk sonra bana faydası oldu mu emin değilim )
Ara 1 lokum birkaç kaşık toz halinde ceviz
Aksam
5 kaşık mantı 5 turşu
Spor sabah 44 dk Leslie 132 puan
15 dk İsmail YK30 puan
Birazdan yada yatmadan yarım saat Leslie düşünüyorum puanını sonra eklesek olur mu
8 bardak su
Ah bir evi sebzeyle doldursam hiç hirinin yüzüne bakmaya çağın galiba bu yediklerimin gidemedm marketeAfiyet olsun canim yarin tursu yeme olurmu persembe gunu ödem yapar cumadan sonra yersin cuma tartıya yansimasin
Afiyet olsun canım dune gore daha guzelSabah
2 yumurta
1 peynir
3 zeytin.
1 salam.
1 sote biber
Ara
Nescafe ve lokum
Öğlen
Biraz nohut yoğurt ve tavuk toplamda 1 kase 2 turşu (canım çekmeye çekmeye yedim 45 dk sonra bana faydası oldu mu emin değilim )
Aksam
5 kaşık mantı 5 turşu
15 dk İsmail YK30 puan
Birazdan yada yatmadan yarım saat Leslie düşünüyorum puanını sonra eklesek olur mu
8 bardak su
Hosgeldin ablaBen geldim yemeğimi bitirdim beyaz çay içip eliptiğe yolculuk
Ayyyy sorma benimde her cikolatayi severim beyaz haric bende git gel yerim kiloma yansimiyo
Canım gittikçe oturacak menüler afiyet olsunSabah
2 yumurta
1 peynir
3 zeytin.
1 salam.
1 sote biber
Ara
Nescafe ve lokum
Öğlen
Aksam
5 kaşık mantı 5 turşu
15 dk İsmail YK30 puan
8 bardak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?