Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Uykusu duzene girse keske sende rahatlarsın biraz
Girer inşallah bakalim anne anneeee diyo az önce biz gece lambayı kapatim feneri acip tavanda tavsan momoya iyigeceler diyoruz azoncede oyle yap diye anlatiyo kizim simdi olmaz gece olur yok yapta yap agla agla agla kafayi yedibereket hava kapali yagmurlu cektim perdeleri azda olsa gördü güldü

Simdi ki cocuklar da herseyi biliyor masallah :))

ben sana dedim spordan şişiyom diye 69.7gördüm
Tamam oyle yapayim bende cunku bileklerim sisiyo sanki oyle hissediyorum baskasinda 2saat sonra iniyomus bende 2gun biliyorum oyle oluyo sporda sonuncu olursamda sorun degil yaparim bilirsin
Canım aynen bende artı çıktı ama ciddi şekilde sıkılaltım , kad oranı artıp yağdan verdik. Bence vazgeçme vücut alışsın sonea gider, önce vücut şişiyo sonra iniyo

Bekle bir ay sonra sporda sana rakip olacagim 44 dakika Leslie yaptım 1 ile 3 mil arası değişen bir video yarım saat dinlenip ev temizliğine koyulacagim
Harikasın adacım işte bu

Hadi göriyim seni günler çuvala girmedi önümüzde zaman çok, coronadan dolayı normalleşene kadar epey yol katederiz

Rica ederim kaptanım seni mutlu etmek çok güzel....

Sabah
2 yumurta
1 peynir
3 zeytin.
1 salam.
1 sote biber

Ara
Nescafe ve lokum

Öğlen
Biraz nohut yoğurt ve tavuk toplamda 1 kase 2 turşu (canım çekmeye çekmeye yedim 45 dk sonra bana faydası oldu mu emin değilim )

Ara 1 lokum birkaç kaşık toz halinde ceviz

Aksam
5 kaşık mantı 5 turşu

Spor sabah 44 dk Leslie 132 puan
15 dk İsmail YK 30 puan
Birazdan yada yatmadan yarım saat Leslie düşünüyorum puanını sonra eklesek olur mu

8 bardak su

Afiyet olsun canim yarin tursu yeme olurmu persembe gunu ödem yapar cumadan sonra yersin cuma tartıya yansimasin

Afiyet olsun canım dune gore daha guzel
Spor yaparsan etiketle yazabilirisn yarin ekliyorum zaten

Ayyyy sorma benimde her cikolatayi severim beyaz haric bende git gel yerim kiloma yansimiyo

Çikolata sevilmez mi yaaa benim favorilerim fıstıklı, toblerone ve nutella. Ama 1 aydır bunlardan hiç yemedim, yediğim kahvenin yanında 1 kare bitter
Canım gittikçe oturacak menüler afiyet olsun

27 Mayıs

Sabah 6 bir küçük kare tost ekmeği, az peynir, bir dilim sucuk, hurma, bir portakal

Saat 09.00 kuruyemiş

Saat 14.30 kuruyemiş mercimek çorba iki fırında baget

Saat 19,45 salata az kabak çekirdeği

selensu82 tatlı yemedim tatlı ortim

Su: 2,7 lt sonngulen (suyuma bak suyuma . Bonus önceden ben de senin gibiydim çay içer su hiç içmezdim. Çayı kesince oluyor bu iş. Ben yaptıysam sen de yaparsın)

Spor 150puan Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…