- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Günaydın neslihancığım, eh senden naber, sinirlerim bozuk biraz bugün
günaydın kelebekler...nasılsınız bakalımmm
Günaydın neslihancığım, eh senden naber, sinirlerim bozuk biraz bugün
günaydın kiraz hoşgeldin
ben kübra tanışmadık daha öncea.s.
günaydın simoşum gelir gelmez okuyorum hemen takımdakileri kahvaltı yap et derken anca yazabiliyorumGünaydın sevgili takımcığım, naber nazlıcığım, sabahları tükkanı ikimiz açıyoruz kaydirigubbakcemile5
simoşum hayır demedik ama oylar yarı yarıydı . bizde başka bir öneri sunduk .Birde şöyle bir durum var, püsküüt paylaşım alanında oylarla ilgili bir liste yapmış, biz takımca hayır oyumu kullandık :bbo:
günaydın kirazım .günaydın kelebekler...nasılsınız bakalımmm
günaydınlar canlar nasılsınız bugün keyifler nasıl,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
söz verdiğim gibi perşembe ve buradayım ortalık,
çok güzeldi mezuniyet hatta fotolardan ekleyim hemde kilo vermişmiyim görelim ee 10 kilodan fazla gitti.kaydirigubbakcemile2
ortalık biraz karışmış galiba sabah okudum ve gözlerie inanamadımakannehir kendimi de çok suçlu hissettim.mafoldumben
kötü niyetle hiç bir şey yapmama rağmen yine de hepinizden özür diliyorm. hani eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye bir deyim vardır onu yapmışım resmenohaoldumsmile.
ayrıntılara boğmak istemiyorum şöyleydi böyleydi diye....
bu arada sanırım 85li rakamları gördüm tartıda bugün çok dikkat edicem hatta gözdem senin meyve kürünü uygulayabilirim yarına baya kilo verip kendimi affettirmek istiyorumbilmiyorumkismile
günaydın kızlar..
kirazz nber canım seni gördüm damladım hemen.çok merak ettim yaw nerelerdesin aylardırrr canım...
bu yoklukta umarım çok kilo almadın..ben 75 kglardayım 3 ay sonra döneceğim takıma:)yeğenin geliyor kız müjdeeeehihoyyyt
nilüşüm ayyy bende seni gördüğüme çok sevindim canım yaaa,demek kivimiz büyüo haaa
rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bitanemm
kiloları hiç sorma nilü ya,78 oldumm:kedi::kedi:ama çabuk toparlanırım ben,kız yeni resimler ekledim albüme aşkitomla ikimizin :asigim::asigim:
günaydınlar canlar nasılsınız bugün keyifler nasıl,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok güzeldi mezuniyet hatta fotolardan ekleyim hemde kilo vermişmiyim görelim ee 10 kilodan fazla gitti.kaydirigubbakcemile2
ortalık biraz karışmış galiba sabah okudum ve gözlerie inanamadımakannehir kendimi de çok suçlu hissettim.mafoldumben
kötü niyetle hiç bir şey yapmama rağmen yine de hepinizden özür diliyorm. hani eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye bir deyim vardır onu yapmışım resmenohaoldumsmile.
bu arada sanırım 85li rakamları gördüm tartıda bugün çok dikkat edicem hatta gözdem senin meyve kürünü uygulayabilirim yarına baya kilo verip kendimi affettirmek istiyorumbilmiyorumkismile
günaydın tatlı fıstıklarım
bugün 74,8le yine ve yeniden start verdim bakalım
bu gidişe dur demezsem çok yakında daha büyük rakamlarla start vermek zorunda kalıcam
vermem gereken 15 kilo var sempatiksalakcinni
nilüşüm ayyy bende seni gördüğüme çok sevindim canım yaaa,demek kivimiz büyüo haaa
rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bitanemm
kiloları hiç sorma nilü ya,78 oldumm:kedi::kedi:ama çabuk toparlanırım ben,kız yeni resimler ekledim albüme aşkitomla ikimizin :asigim::asigim:
Günaydın sevgili takımcığım, naber nazlıcığım, sabahları tükkanı ikimiz açıyoruz kaydirigubbakcemile5
günaydın kelebekler...nasılsınız bakalımmm
günaydın .
günaydın kızlar..
kirazz nber canım seni gördüm damladım hemen.çok merak ettim yaw nerelerdesin aylardırrr canım...
bu yoklukta umarım çok kilo almadın..ben 75 kglardayım 3 ay sonra döneceğim takıma:)yeğenin geliyor kız müjdeeeehihoyyyt
Genel bir asabiyet durumu mevcut üzerimde ayın 31 i gibi de regl olacağım onun etkisi 2 hafta önce başlar bende, öfkemden nefes alamayacak duruma gelirim bazen, bu arada gerginim biraz, işyerinden nefret ediyorum, zorla zorla çalışmak çok zor gelmeye başladı artık, amcamlar izmirden kalktılar bize geldiler, dün akşam sahile iniyorlardı tutturdular sende gel diye, ya ben geceleri 00:30 gibi uyuyorum, sabahları rabbim kabul etsin sabah namazına kalkıyorum , arkasından azıcık uyumaya çalışıp tekrar 6,30 da kalkıp işe geliyorum, sonra akşam 6,30 da evde oluyorum, annem bu konuda ne kadar düşüncesiz olabiliyor bazen, misafire saygı yokmuş, benim evlenince evime kimse gelmezmiş, yahu ne yaptım ki böyle söylüyorsun anne dediğimde daha da celallendi, yengemler amcamlar benimle sohbet etmek istiyorlarmış ama ben gözlerimi açık tutamıyormuşum, erken yatmalıymışım 12,30 a kadar neden uyanık kalıyormuşumki, ya yasinle konuşuyoruz ben saat 9,00 da uyuyayımda aklım çocukta mı kalsın, birde bunun üzerine dün acilen yasin ankaraya milli savunma bakanlığına gitmek zorunda kaldı, komutanı görevlendirmiş, bugün ve yarında izin vermiş evinde kal bir gün diye, yarın gece gelecek tekrar istanbula, 5 gündür göremedim zaten özledim onunda gerginliği var üzerimde, birde üstüne üstlük, aynı odada çalıştığım arkadaşım dün çok kırdı beni , öğlenleri beni 20 dakika idare edebilirmisin namazımı kılacağım, o arada telefonlarıma bakarmısın dedim, bakamam dedi...Ve bu insanla ben 4 yıldır aynı odada 20 m2 içerisinde beraber çalışıyoruz, yapmadığım fedakarlık kalmamıştır ama yok bazı insanlar nankör oluyor işte... Ben zaten bütün ilişkilerimde korkunç vericiyimdir, sarıp sarmalarım ama böyle sonu hüsran olur işte, ya maksimum 20 dakika idare etsen ne olacak yaaa
kirazcım çok yakışmışsınız canım allah tamamına erdirsin çok sevindim..
ama bi resminde kilo aldığın baya bellii.hemen toparlan canım .sende azimli hırslısın bu konuda ..
geçen yaz ne kiraz detoksları yapmıştık seni gördüm aklıma geldi:roflol:,
benim kollarımı bi görsen ay devasal bişi oldum bennn .zaten kalça falan bağımsız artık..off off(kodummu oturturum gibiyim.bide kilodan falan hepten nefes alamıyorum çok rahatsızım .doğumdan sonra inş veririm hemen şakkıdı
günaydın kızlar..
Öncelikle hoşgeldin kübracığım özlemiştik seni, mezuniyetinde hayırlı olsun tatlım, hiç üzülme takma kafana biz takımca bu sorunu hallettik, meyve veren ağaç taşlanır misali sempatiksalakcinni durmak yok yola devam diyoruz, bugünden başlayabilirsin canım gün boyu katı meyve sıkacagında istedigin meyveyi sıkıp suyunu içiyorsun ben bazen sebzeleride karıştırıyorum , istersen tarifini veriririm neler yapıyorum diye hayatım
Bebeğimiz için yapmalıyız bunu elifim , anlaşman var ya:lepi:
Öncelikle hoşgeldin kübracığım özlemiştik seni, mezuniyetinde hayırlı olsun tatlım, hiç üzülme takma kafana biz takımca bu sorunu hallettik, meyve veren ağaç taşlanır misali sempatiksalakcinni durmak yok yola devam diyoruz, bugünden başlayabilirsin canım gün boyu katı meyve sıkacagında istedigin meyveyi sıkıp suyunu içiyorsun ben bazen sebzeleride karıştırıyorum , istersen tarifini veriririm neler yapıyorum diye hayatım
sağol gözdem teşekkür ederim.a.s.
ben meyveleri posalarıyla tüketmeyi planlıyordum tabi öğünlerde salata(lorlu olur muhtemelen) arada meyve dğer türlü benim bağırsaklar çalışmaz ki sadece sıvıdanbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?