Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın tatlı fıstıklarım

bugün 74,8le yine ve yeniden start verdim bakalım

bu gidişe dur demezsem çok yakında daha büyük rakamlarla start vermek zorunda kalıcam

vermem gereken 15 kilo var sempatiksalakcinni

Günaydın neslihancığım, eh senden naber, sinirlerim bozuk biraz bugün

ben süperim canım,diyetime odaklandım,aşkımlada herşey yolunda,mutluyum huzurluyum
zemuszemuszemuszemus

hayırdır gözdemcim senin niye sinirlerin bozuk,regl dönemin yaklaştı sanırım onun etkisi
mi

günaydın kiraz hoşgeldin
ben kübra tanışmadık daha öncea.s.

günaydın kübracım,neslihan bende 6.takım eski üyelerindenim,kürkçü dükkanına geri döndük anlayacan,bu arada sende hoşgelmişsin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,eminim istediğin kiloya ulaşıcaksın,burda motive,hırs,arkadaşlık,dostluk,sevgi oklavaa klava:klava:ne arasan fazlasıyla vardır...

Günaydın sevgili takımcığım, naber nazlıcığım, sabahları tükkanı ikimiz açıyoruz kaydirigubbakcemile5
günaydın simoşum gelir gelmez okuyorum hemen takımdakileri kahvaltı yap et derken anca yazabiliyorum
Birde şöyle bir durum var, püsküüt paylaşım alanında oylarla ilgili bir liste yapmış, biz takımca hayır oyumu kullandık :bbo:
simoşum hayır demedik ama oylar yarı yarıydı . bizde başka bir öneri sunduk .
günaydın kelebekler...nasılsınız bakalımmm
günaydın kirazım .

günaydın suuram niyetimiz bu haftada 1. olup herkese nasıl 1. olunurmuş göstermek istiyoruz canım .

dün yediklerimide yazayım .

sabah
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

ara
4 adet erik

öğlen
5 yemek kaşığı pırasa yemeği
salata
soğurt

akşam
4 yemek kaşığı taze fasülye
salata

ara
2 adet kayısı

akşam yoğurt yoktu arkadaşıma gitmiştik .

günaydın kızlar..
kirazz nber canım seni gördüm damladım hemen.çok merak ettim yaw nerelerdesin aylardırrr canım...
bu yoklukta umarım çok kilo almadın..ben 75 kglardayım 3 ay sonra döneceğim takıma:)yeğenin geliyor kız müjdeeeehihoyyyt

aebenim ablam düm aknaz lıgh peynir aldım ama üzerinde yazan yağ değeri 9,5 yazıyordu bu doğrumudur acaba daha önce aldığım peynirde aynıydı . bende lor peynir aldım ek olarak yağ oranı 1 gr

Genel bir asabiyet durumu mevcut üzerimde ayın 31 i gibi de regl olacağım onun etkisi 2 hafta önce başlar bende, öfkemden nefes alamayacak duruma gelirim bazen, bu arada gerginim biraz, işyerinden nefret ediyorum, zorla zorla çalışmak çok zor gelmeye başladı artık, amcamlar izmirden kalktılar bize geldiler, dün akşam sahile iniyorlardı tutturdular sende gel diye, ya ben geceleri 00:30 gibi uyuyorum, sabahları rabbim kabul etsin sabah namazına kalkıyorum , arkasından azıcık uyumaya çalışıp tekrar 6,30 da kalkıp işe geliyorum, sonra akşam 6,30 da evde oluyorum, annem bu konuda ne kadar düşüncesiz olabiliyor bazen, misafire saygı yokmuş, benim evlenince evime kimse gelmezmiş, yahu ne yaptım ki böyle söylüyorsun anne dediğimde daha da celallendi, yengemler amcamlar benimle sohbet etmek istiyorlarmış ama ben gözlerimi açık tutamıyormuşum, erken yatmalıymışım 12,30 a kadar neden uyanık kalıyormuşumki, ya yasinle konuşuyoruz ben saat 9,00 da uyuyayımda aklım çocukta mı kalsın, birde bunun üzerine dün acilen yasin ankaraya milli savunma bakanlığına gitmek zorunda kaldı, komutanı görevlendirmiş, bugün ve yarında izin vermiş evinde kal bir gün diye, yarın gece gelecek tekrar istanbula, 5 gündür göremedim zaten özledim onunda gerginliği var üzerimde, birde üstüne üstlük, aynı odada çalıştığım arkadaşım dün çok kırdı beni , öğlenleri beni 20 dakika idare edebilirmisin namazımı kılacağım, o arada telefonlarıma bakarmısın dedim, bakamam dedi...Ve bu insanla ben 4 yıldır aynı odada 20 m2 içerisinde beraber çalışıyoruz, yapmadığım fedakarlık kalmamıştır ama yok bazı insanlar nankör oluyor işte... Ben zaten bütün ilişkilerimde korkunç vericiyimdir, sarıp sarmalarım ama böyle sonu hüsran olur işte, ya maksimum 20 dakika idare etsen ne olacak yaaa

nilüşüm ayyy bende seni gördüğüme çok sevindim canım yaaa,demek kivimiz büyüo haaa
rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bitanemm

kiloları hiç sorma nilü ya,78 oldumm:kedi::kedi:ama çabuk toparlanırım ben,kız yeni resimler ekledim albüme aşkitomla ikimizin :asigim::asigim:

aaaa sevgilinmi var artık yuppiiiiihihoyyythihoyyyt
ay hemen bakayım..
yaw sen aylardır neden hiç gelmedin aşık oldun bizi unuttun demek
evt canım miniğimiz büyüyor bakalım...
dur ben hemen şu resimlere bakayımalkisalkisalkis

Öncelikle hoşgeldin kübracığım özlemiştik seni, mezuniyetinde hayırlı olsun tatlım, hiç üzülme takma kafana biz takımca bu sorunu hallettik, meyve veren ağaç taşlanır misali sempatiksalakcinni durmak yok yola devam diyoruz, bugünden başlayabilirsin canım gün boyu katı meyve sıkacagında istedigin meyveyi sıkıp suyunu içiyorsun ben bazen sebzeleride karıştırıyorum , istersen tarifini veriririm neler yapıyorum diye hayatım

Bebeğimiz için yapmalıyız bunu elifim , anlaşman var ya :lepi:

kirazcım çok yakışmışsınız canım allah tamamına erdirsin çok sevindim..
ama bi resminde kilo aldığın baya bellii.hemen toparlan canım .sende azimli hırslısın bu konuda ..
geçen yaz ne kiraz detoksları yapmıştık seni gördüm aklıma geldi:roflol:,
benim kollarımı bi görsen ay devasal bişi oldum bennn .zaten kalça falan bağımsız artık..off off(kodummu oturturum gibiyim.bide kilodan falan hepten nefes alamıyorum çok rahatsızım .doğumdan sonra inş veririm hemen şakkıdı

Günaydın sevgili takımcığım, naber nazlıcığım, sabahları tükkanı ikimiz açıyoruz kaydirigubbakcemile5

Şeniz Şeniz

günaydın kelebekler...nasılsınız bakalımmm

Şeniz Şeniz

Şeniz Şeniz

hayırlı olsun mezuniyetin canımcım opuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz

günaydın minik kivinin annesi Şeniz Şeniz

kaç kilo aldın toplam nilüşüm

sen 6 aylık hamile 75 kilo ,bi de bana bak akannehir akannehir

misafir gelince bende aynı oluyorum simoşum ,uykuya dayanamıyorum ya

genelde annemler falan gelince diyorum siz oturun ben uyucam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arkadaşın da ayıp etmiş:mymeka: nolur 20 dk idare ediverse klava:

biz çok fedakarlık yapıyoruz galiba herkes için ,ben kimseye hayır diyemiyorum ya

amin nilişümm,saol bitanem iyi dileklerin için...ayy evet ya yapmadığımız detoks kalmamıştı...:roflol::roflol:kiraz,karpuz heheee

canım inat ettimi üstesinden gelemicem bişi yok,iradeliyim ama ipin ucunuda bıraktımı gerisi geliyo,bide sevgilim hep böyle iyisin diye diye bu hale getirdi beni...ama 4 gündür çok dikkat ediyorum,hemende farketti,kısmet olursa temmuzda söz olucak o zamana kadar kilo vermem lazımmdelikafaduldendelikafadulden

sende önce miniğimizi bi doğur ondan sonra seni el birliğiyle zayıflatırız kız,sorun etme siz iyi olundaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın ananas anne olumunekankayizsmile ne var ne yok kivimiz nasıl zemuszemus

pazar günü bende mi yapsam acaba sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bebeğimiz için yapmalıyız bunu elifim , anlaşman var ya :lepi:

hihoyyyt kaydirigubbakcemile :jeyyar: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

işte olay budur :roflol:

sağol gözdem teşekkür ederim.a.s.
ben meyveleri posalarıyla tüketmeyi planlıyordum tabi öğünlerde salata(lorlu olur muhtemelen) arada meyve dğer türlü benim bağırsaklar çalışmaz ki sadece sıvıdanbilmiyorumkismile

Amannn tatliş sabahları 2-3 kayısı at ağzına o zaman çalışır opuyorumnanaktan benim her halukarda çalışıyor bu ara maşallah şakkıdıdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…