En sevdiklerimle ödem atıcı detoxben yapmistim guzel odem atiyooo
valllaaaa benim yazilar gibi olmus neyazdin simdi sen ben anlamdimkiiDiyet açlık sorun değil.. halsizlikte bal ağrıdı da ok.. Ama sinir beni bitiriyor..
Yarin daha cok icersin canimÖğleden sonra hesapta yokken dışarı çıktım. Dışarda içemedim.
Ama evde içtiğim 1 litre yüzünden wc aradım durdum
Yatana kadar biraz daha içer 1,5 yaparım yine daha ötesinr geçemedim
Aclik bende de sinir yapiyor :))Diyet açlık sorun değil.. halsizlikte bal ağrıdı da ok.. Ama sinir beni bitiriyor..
Cnm bugün diyete başladım.. İsveç yapıcam.. durum bildirimi yaptımvalllaaaa benim yazilar gibi olmus neyazdin simdi sen ben anlamdimkii
Eşime dedim bak 13 gün isveççe başladım üstüme gelmeyin.. yok yok iyisin böyle diyet falan yapma istemiyorum diyoYarin daha cok icersin canim
Aclik bende de sinir yapiyor :))
Gel kardeşim elini ver bana sev kardesim canim feda yoluna
Eşime dedim bak 13 gün isveççe başladım üstüme gelmeyin.. yok yok iyisin böyle diyet falan yapma istemiyorum diyo
Tamam canim anladim simdi isvecede başladığını biliyom biran anlamdimCnm bugün diyete başladım.. İsveç yapıcam.. durum bildirimi yaptım
Diyette başım ağrıyor ağrı kesici alırım..
Halsizlik olur uzanırım..
Karnım acıkır su içerim kahve içerim..
Ama sınır tahammülsüzlük o işte dayanılmaz..
acaba boy uzun derken
Senin boy uzun cok fazla ihtiyacin yok kilo vermeye ama 69 da super olursun
Yaa ama işte bugün tartı çok kötü bir sonuç verdi.. böyle gidersem önlem almazsam 80i görürürüm.. hedefime uzaklaşırım.. o yüzden bir an önce 6ları görmem lazım inş amin..
Senin boy uzun cok fazla ihtiyacin yok kilo vermeye ama 69 da super olursun
İyi canım arada bakıyorum ablam neler yemiş içmiş neler yapmış diye
1.78 di boyu yanlis hatirlamiyorsam :))acaba boy uzun derken
175acaba boy uzun derken
3 cm düş..1.78 di boyu yanlis hatirlamiyorsam :))
Kalpten götürme milleti kaptanım ne yaptın yaa1.78 di boyu yanlis hatirlamiyorsam :))
Ufaklığı uyutuyom sen napion
Utanmiyonmu sen beni dikizlemeyeİyi canım arada bakıyorum ablam neler yemiş içmiş neler yapmış diyeiyi gidiyor canım sıkıntım yok çok şükür siz neler yapıyorsunuz
Onebeeee biz cüce yiz ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?