- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
niye kiUtanmiyonmu sen beni dikizlemeye
Bende iyiyim iste eylul meselesi varya bende onlan ugrasiyomUfaklığı uyutuyom sen napion
Dogru canim dikkat etmezsek hemen kilo aliyoruzYaa ama işte bugün tartı çok kötü bir sonuç verdi.. böyle gidersem önlem almazsam 80i görürürüm.. hedefime uzaklaşırım.. o yüzden bir an önce 6ları görmem lazım inş amin..
Goruyorum geldigini arada da dedim.artik yazayim :))İyi canım arada bakıyorum ablam neler yemiş içmiş neler yapmış diyeiyi gidiyor canım sıkıntım yok çok şükür siz neler yapıyorsunuz
70 li kismi tutturmusum3 cm düş..
Sıpa ben uyuttum darısı basına
Yok kız abartmayalım.. biraz iriyim diyelim.. sen kaçsın ki?Onebeeee biz cüce yiz ozaman
Şimdilik 1 kilo aldım zaten 58le kalmıştım kısmet bakalım hedefim 5 kilo almak en fazlaDogru canim dikkat etmezsek hemen kilo aliyoruz
Goruyorum geldigini arada da dedim.artik yazayim :))
Senin cok kilon yoktu sanki oyle hatirliyorum kilo aldin mi hamilelikte
Bizde iyiyiz canim burdayiz sabahtan aksama kadar, :)))
70 li kismi tutturmusum
Arada selam ver git kimse bisey demez sana merak etme zatenniye ki
beni sorarsanYok kız abartmayalım.. biraz iriyim diyelim.. sen kaçsın ki?
Çok üst üste giyince sıkıntı basıyor beniArada selam ver git kimse bisey demez sana merak etme zatenZipzip- görmese seni şasarim maske tak gozluk tak sapka giy
Onu biliyorum 158 o zmn..
koyver gitsinİçerde ustalar çalışıyor banyo tarafında.. odamda bekliyorum .. içtiğim sular beni zorlamaya başladı.. imdaaaaattttt
Hee cnm..koyver gitsin
Simdi sen bize cuce mi dedinOnebeeee biz cüce yiz ozaman
Guzel gidiyorsun o zamanŞimdilik 1 kilo aldım zaten 58le kalmıştım kısmet bakalım hedefim 5 kilo almak en fazla
Amin canımSimdi sen bize cuce mi dedin
Guzel gidiyorsun o zaman
Insallah saglikli bir sekilde kucağına alirsin
Boyumu ogrenmeyen kalmadi cok aglamisim demek ki 1.58 diyeOnu biliyorum 158 o zmn..
onun yaninda sankim öyle kaldik gibiSimdi sen bize cuce mi dedin
Guzel gidiyorsun o zaman
Insallah saglikli bir sekilde kucağına alirsin
Yaa minyon kızları ben çok severim kiBoyumu ogrenmeyen kalmadi cok aglamisim demek ki 1.58 diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?